2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
sancı ağrı bişeyin var mı?
Bugün eşimin zoruyla kpss ye girdim ,atandım ne işim var diyorum gir olsun dedi gece gece nöbette kırtasşyeciye giriş belgemi yollamış çıkartırmış sabah aldı götürdü sınava, o yüzden sancı filan hissedemiyorum yorgunluktan canım belkide o tetikledi otur otur saatlerce belim çatladı öğretmenlik olduğundan öğleden sonra da girdim ayriyeten

Merhaba Meryem ana otunu deneyen oldu mu?
Merhaba ben ilk doğumumda denemiştim fakat yanlış uygulama yaptıgımızdanmıdır nedir doğumum çok uzun sürmüştü onun özel duası varmış suyun içine koyup içmek gerekiyormuş o açılmayınca rahim açılmıyormuş tam bilen varsa yazsa güzel olur internetten araştırdım heryerde farklı bişey yazıyor bana kullanma dediler kafam karıştı

Anladım öyleyse hiç yapmayalım yanlış bir şey olmasın

Elhamdulillah kendim böyle güzel doğum yapmış kadar sevindim ikinci doğumum olacak kısmetse inan herşeyi unutmuş gibiyim çok güzel bir pozitif doğum hikayesi bizimle paylaştığın için kendi adıma teşekkür ederim inşallah bol bol sütlerin ve gazsız bir bebeğin olur bide öyle olursa tadından yenmez darısı başımıza inşallah

Arkadaşlar bir dogum haberi de benden.akşam balkonda oturdugum yerde 18:30 da suyum geldi.19:00 hastaneye giriş yaptık.21.05 oglum saglıkla dünyaya geldi. Sezeryan sonrası normal doğum oldu.37 hafta sayılır.2600 Gr dogdu. Darısı tüm bekleyenlere inşallah uzak yollardan gelmiş acıkmiş emiyor şükür

Gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün canım

Harikasın çok güzel anlatmissin tebrik ederim güzel ömürleriniz olsun birlikte

offff uzun saatler oturamama, arabada gidememe, uzanamama vs öyle zor geliyor ki artık

ayyy maşallah allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

offff uzun saatler oturamama, arabada gidememe, uzanamama vs öyle zor geliyor ki artık
Aynen öyle gerçekten bir an önce eski enerjime dönmek istiyorum ve bu arada belimden vuran bir sızı var canım ama başka hiçbirşey yok böyle böyle bence biz 38 39 u gorcez gibi

Dr degistiremem zaten 35. Haftada zor kabul ettirdim kendimi perinatolog bide insallah hayirlisi olur persembe olacak diye hazırlıyorum kendimi
Canim ben ozel hastaneye gidiyorum kendi doktorum il disina gidince hastalarina bakan. Nobetci doktor olur diye dusunuyorum. Ayni hastanede iki doktor daha var acaba sali diger doktorlardan birine gitsemmi diye dusunuyorum

Kizlar bana fikir verebilir misiniz. Carsamba 38 haftalik oluyorum doktor sezeryan saati verdi ama planli sezeryan bebege haksizlik gibi geliyor. ilk cocugum sezeryan oldugu icin ve doktor izin kullanacagi icin 38+0 da sezeryan. Kuveze alinir diye cekiniyorum acaba hastanedeki diger doktorlarla konussammi bilemedim

her iri bebekte mama takviyesi isteniyor mu acaba? benim bebeğim de iri
Canım benm ıkıncı doğum olmasına ve vücut hormonları tanımasına ragmen bugun adam akıllı birr seye benzedi sütüm, hayatta yetmezdi kuzuya örneğin günde 10cc alacak bebek yerıne senınkı 30cc alacak dedı doktor. Sarılık olmasını engelleyen tek sey mama. O yuzden ben ıkı gün biberonla verdm ama eve gelınce şiringaya döndüm. Biberona alısmasın tontiş diye cnkü takviye yapmak zorundayız bır sure, sarılık olmasından cok korkuyorum doktor 60 cc bıle verebilirsin dedı de ben vermiyorum ki benı emsin.

Kuran da peygamberler nasıl el açıp dua ettiyse öyle edin. Birtakım uydurma şekillerle duanın makbul olduğuyla ilhili Allah ın bir taahhüdü yok! Sonuçta kabul edecek olan O böyle bir kısa yol olsa söylerdi herhalde. Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

Kimse aksini söylemiyor

inşallah bizim de anlatacak pozitif doğum hikayemiz olur. senin adına çok ama çok sevindim. nasıl şimdi minik kuş sen nasılsın?

Bebişkom iyi çok şükür, ama ağladığında korkuyorum panikliyorum elimde değil ben iyiyim minik bir dikişim var o da gün geçtikçe iyileşiyor bunu hissetmek de beni mutlu ediyor, durumlar böyle

Off süper bi hız, maşallah barekallah çok çok tebrik ederim canım gözünüz aydın güle güle büyütün paşayı

Canım benim, sevincimi paylaştığın için çok teşekkür ederim inşallah seninki çok daha güzel geçer su gibi çiçek gibi bir doğum olsun hep gülerek hatırla amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…