2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
İn
inşAllah en kısa zamanda atanırsın canım benim bizimde pencereleri bile açmadılar bir tane açmışlar çocuğun biri kapattırdı onuda oturmaktan popom ağrısı ayağımda terlikle gittim çıktığımda terlik ayağımı sıkıyordu eşimde gördü ayağımın şiştini ne zamana geçer diyip duruyor dedim dogurunca geçer ellerim bile şişmiş uyanınca fark ettim , hem bebek hareket ediyordu hem karnım kasılıp semsert oluyordu gözetmenler dk ya kıpırdıyorum diye kızacak dedim ama birşey demedi kimse , arkamda oturanada içimden hakkını helal etsin dikkatini dağıtıp durdum diye sınav boyu düşündüm, annem eşimle konuştu sen o kızı o halde niye sınava götürdün diye kızdı ama hiççç taktiği yok diyor ne güzel bugün vakit geçti işte boş boş napacaktın

Mesela bu haftalarda normalde bi rahatlama olurmus nefes alıp verırken bebek assagi da oldugu icin cigerler biraz genislermis te bende o yok hala nefes alamiyorum
Valla bende hiçbi rahatlama yok.aksine ellerim ayaklarım günden güne daha da beter şişiyor.göbeğim değil de ellerim ayaklarım çatlayacak az kaldı.etrafımdakilerin dediğine göre yaklaşık 2 haftadır güyaa göbeğim aşağı inmiş ama oğluşumun leylek bacakları haftalardır iki göğsümün arasında.yan yatıyorum ve o ayaklar orada sıkışıyor ve bana inanılmaz derece acı veriyor oğluşum sağlıkla gelsin de başka bir şey istemiyorum

Benim sabah girdiğim sınıf tam okulun giriş kapısının dibiydi.sınava geç kalanların bağırış çağırışlarını dinledik bi müddet.camları kapattılar ama hatayda da büyük bir yangın var 3 gündür halaaa sönmedi.onun sıcağı da mı etkiledi anlamadım ama gökyüzü zaten duman+kıpkırmızıydı.ben 7.ayımdan beri giydiğim terlik ayağıma 2 numara büyük ama ona rağmen dün 2.sınavdan sonra o terlik bile ayağıma girmedi el parmaklarım hele şu anda bile halaaa şiş

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Gözün aydın canım ne güzel sezeryandan sonra normal olmuş

Samandağ da sanırım yangın bu aralar sürekli bir yangın haberi adana da da vardı o gün rabbim yardımcımız olsun bir an önce eski enerjimize dönelim İnşAllah ve sende sagsalim atan canım

hamilelik zorlukları oluyor işte , hamileliğin başında pandemi sürecinden dolayı uykusuzdum bayaa uykusuzluk çektim sonra yaz geldi hamilelik ilerledi yok sıcaktan uyuyamadım , midem ağzıma geldiği için uyuyamadım 9 ayı tamamlayabilir miyim bilmiyorum ama şu zamana kadar 3 saatlik uykularla duruyorum ekstra olarak çok aktif biriydim şuan tuvalet harici yataktan kalkamıyorum ama hepsi geçecek sayılı gün inşallah istediğin zamanda yine olurda belki bir daha hamilelik yaşayamayacaksın şuan bebeğinin en yakın olduğu zamanlar tadını çıkarmaya çalış her an her yerde senle

Mesela bu haftalarda normalde bi rahatlama olurmus nefes alıp verırken bebek assagi da oldugu icin cigerler biraz genislermis te bende o yok hala nefes alamiyorum
Malesef onu bende yaşayamıyorum az kaldı daha çok irilesmeden doğsun diye bekliyorum tabi Allah in taktiri zamanı ne zamansa bekliyor yavrularımız

Canim aslinda doktoruma pek guvenmiyorum ama iclerinde en iyisi diyelim. Birde canim planli sezeryanda bakiyorumda genelde solunum sikintisi oluyor sanki. Birde bebege haksizlik gibi geliyor kendi vaktini kendi secse daha iyi olur gibi

Ya orda birinden hastalik kapsan nolcak Allah korusun kim cekicek onun vebalini ya da suyun gelse bi sey olsa ne gerek varmis yani

Canim aslinda doktoruma pek guvenmiyorum ama iclerinde en iyisi diyelim. Birde canim planli sezeryanda bakiyorumda genelde solunum sikintisi oluyor sanki. Birde bebege haksizlik gibi geliyor kendi vaktini kendi secse daha iyi olur gibi

burada bu konuya biraz fazlaca takılmış gibi “ bebek kendi vaktini seçsin “ Ayrıca şartlandırmayın kendinizi normal doğum yapıpta bebeği solunum sıkıntısı içinde olanda var . Normal doğumunda bebek için bir sürü komplikasyonu var . Bence kötüyü değil , iyiyi düşünerek motive et kendini ayrıca hamileliğimizi öğrendiğimizden beri hepimizin duası sağlıkla vaktinde almak şeklindedir eminim artık senin eşin ile birlikte vereceğiniz karar doğrultusunda neticelenecek

Esim karismiyor karar senin diyor. Bende saglikli olsun hayirlisiyla diyorum. Ama doktorada cok guvenmiyorum il disina cikacak diye gecen hafta 37 haftalikken alalim demisti ertelendide bu haf.taya kaldi. Bir bayan vardi nstdede yanimda yazik ilk bebegi onada il disina cikacak diye sezeyan gunu vermisti. Tanisam diyecektim ilk bebegin neden sezeryan oluyorsun diye ama tanimiyorum

genelde 38. haftadan sonra sezaryen yapılıyor zaten. bebeğin gelişimi iyiyse sezaryen için bi sorun olmaz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…