2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar, doğum yapmış anneler doğumdan önce sütünüz geldi mi bende ne süt var, ne nişan, ne sancı merak ettim. Çevremdeki anneler aa benim sütüm gelmişti doğumdan önce diyor, süt muhabbeti doğurmadan başladı yani.. Mama filan da almadım gelir diye ama

36. Haftada doktorumu değiştirdim, 2 gün önce yeni doktorumla doğum yaptım ve iyi ki, iyi ki değiştirmişim diyorum
bende dusunuyorum ama hani bildigim baska iyi bir doktor yok. Birde diger doktorda muhtemelen ilk cocuk sezeryan oldugu icin gun verip ameliyat yapicak

Benim ister istemez agrım oldu .biraz da küçük bir bebek .seni çok yormayalım dedi ebem biraz mama verdi.organik bir mama ismi söyledi yarın alıcaz arada vericem. Basta verdim süt geldiği kadar. Sonra tutmak istemedi. Bakalım alışıcaz inşallah

Aynen öyle gerçekten bir an önce eski enerjime dönmek istiyorum ve bu arada belimden vuran bir sızı var canım ama başka hiçbirşey yok böyle böyle bence biz 38 39 u gorcez gibi
benim 38 final nasipse. hiçbi belirtim de yok zaten

Maşallah baya hızlıymış bebişin

son kontrolde kaç haftalıkken gittin , kaç kg dı ?
senin dr una olan güvenine bağlı, ben dr uma çok şükür çok güveniyorum ve bana böyle birşey söylese kabul ederim . Sonuçta sezeryan olacaksan bir gün , iki gün çok fark etmez. Zaten sezeryan 38. Haftada alınıyor bebeğin daha büyümesi annenin ameliyatı için istenmiyor . Kabul etmezsin ertesi gece gelir o zaman ne yapacaksın

otun suyu içilmiyor sancın başladığında sen hastanede olacağın için bi arkadaş / akraba olur birine veriyorsun otu senin niyetine suya koyuyor ve doğumdan sonra haber veriyorsun sudan çıkarıyor bu kadar

Ben de girdim canım.sen atandın,darısı başıma olsun inşAllahh günün sonunda ayaklarım en büyük boy valiz kadar şişmişti hatayın sıcağından bahsetmiyorum bile o küfür küfür esen antakyadan eser yoktu resmen sıcaktan ortadsn ikiye ayrılacaktjm.oğluşum da sıkıntıya gelemedi durmadan hareket etti Mükafatım atanmak olacsk dedim

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Günaydın arkadaşlar sabah gözümü açar açmaz sayfaya girip bakıyorum, herkes iyi mi ve yeni doğum yapanlar olmuş mu diye Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin, doğum yapan arkadaşlarıma sağlıklı bir ömür diliyorum.

Sylphy çok tebrik ederim, çok güzel anlatmışsın, inşallah bizlerinde hikayeleri böyle olur

Canım internette gördüm plesenta anne vücudundan ayrıldığı zaman vücut uyarılıp sut üretimine basliyor merak etme yani tabi bazen hamileyken de gelebiliyor benimki hamileligin 4.ayindan belli geliyor bebeğime süt kalmadı

Ooo maşallah canım iyi ki haftanı yazdın ben 37 hafta erken diye korkardım ama senin yazdığını okuduktan sonra cesaretlendim. Maşallah ne güzel hemen de emmeye başlamış. Sarılığı vs var mı?

o göbek birden de inebilir aşağı , moralini bozma bence bunun için orda kalmayacak
Kalmayacak biliyorum ama artık çok zorlaniyorum göbeğim aşırı büyüdü uyuyamiyorum oturamıyorum evim den nefret etmeye başladım ayaklarım ellerim mayalı hamur göbeğim deki çatlakları da burdaki arkadaşlar biliyor zaten

Benim gobegim de yukarda duruyor ama bebek kanalda karın seklindende olabilir bayadir kanalda benimkide ayriyettende inmesi mi glgerekiyor
Mesela bu haftalarda normalde bi rahatlama olurmus nefes alıp verırken bebek assagi da oldugu icin cigerler biraz genislermis te bende o yok hala nefes alamiyorum

Doğumdan önce sütüm gelmedi. Erken genel anestezi ile sezaryen olmasına rağmen sütüm geldi. Bebeğim yanıma gelir gelmez. Kucağıma aldım mememi verdim. Hiç süt var mı yok mu bakmadım. yavaş yavaş süt geldi. Ama ilk günler az geliyordu. Sen olumlu düşün, bebekle ilgilen sütün gelir Allah ın izniyle.
Ben de mama almamıştım. Hemşireler azcık verdiler. Sonra aldırdım mama. mama alınır gerekirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…