- 16 Mart 2020
- 143
- 108
- 53
- 36
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #22.341
Amin ins senide cnmCanım Rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda kavustursundualarım seninle ve bebişle
Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin ben daha kucağıma alamadım kuvöz de ama çok haklısın tek olmak her zaman iyi bi çorba gelecek diye beklemek insana zor geliyormuş bunu Anladim millet cocuk görmeye geliyormuş sadece sen ne haldesin biseye ihtiyacın var mi diye soran olmuyormuş kendime kızdım su 3 günde kimin ne derdi varsa kostururdum bebegimi alayım kucağıma kimse gelmesin ben tek başımada ayağa kalkar bi çorba yaparim gelecek olanağa musait degilim gelmeyin derim kötü günümde yanimda olmayan iyi gunumde hic gelmesin biz Bakariz biz yaparız diyenler sözde yapiyolarmisKızlar merhaba tekrar doğum yapan arkadaşlarımın gözü aydın, Rabbım güç kuvvet versin. Bekleyen arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorumbiliyorsunuz hastanede de eşimle tektik evde de tekiz. Şükür atlattık zor olanı o yuzden pek gıremedım hastanede:) Dün akşam cıktık eve, bugun rahatım şükür. Size söylemek istediğim son bir şey var her şey kafada bitiyor, etraf ne kadar tenha olursa o kadar ıyıymış. İlk gece ameliyatlı olmama rağmen kucagıma aldm bebişi, Allah güç kuvvet verdi. Altını da eşimle birlikte hallettik. İlkini düşünüyorum, etraftaki gereksız yorumlar ve kalabalık yüzünden neredeyse depresyona giriyordum, bır ıs yapmamama ragmen. Şimdi tum işler bızde ama kafa rahat evde bı de ufaklık var üstelik bunu yazdım çünkü yalnız olan, yalnız hisseden arkadaşlar kendinizi kötü hissetmeyin. Sevgi, ve anlayış her şeyin üstesinden geliyor şimdi tek derdim sütü artırmak, mama takviyeli gıdıyoruz, bebiş iri olduğu için kesinlikle mama da verin bir süre dedi doktor. Kızımızı da sürece hep dahil ettik. Dün akşam hastane dönüşü onun bebeklik fotolarına baktık beraber. Bı de eve gelrken pasta aldık ablalığını kutladık. İnanın bu küçücük şeyler onların dünyasında kocaman oluveriyor.
her iri bebekte mama takviyesi isteniyor mu acaba? benim bebeğim de iriKızlar merhaba tekrar doğum yapan arkadaşlarımın gözü aydın, Rabbım güç kuvvet versin. Bekleyen arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorumbiliyorsunuz hastanede de eşimle tektik evde de tekiz. Şükür atlattık zor olanı ☺ o yuzden pek gıremedım hastanede:) Dün akşam cıktık eve, bugun rahatım şükür. Size söylemek istediğim son bir şey var her şey kafada bitiyor, etraf ne kadar tenha olursa o kadar ıyıymış. İlk gece ameliyatlı olmama rağmen kucagıma aldm bebişi, Allah güç kuvvet verdi. Altını da eşimle birlikte hallettik. İlkini düşünüyorum, etraftaki gereksız yorumlar ve kalabalık yüzünden neredeyse depresyona giriyordum, bır ıs yapmamama ragmen. Şimdi tum işler bızde ama kafa rahat evde bı de ufaklık var üstelik ☺ bunu yazdım çünkü yalnız olan, yalnız hisseden arkadaşlar kendinizi kötü hissetmeyin. Sevgi, ve anlayış her şeyin üstesinden geliyor şimdi tek derdim sütü artırmak, mama takviyeli gıdıyoruz, bebiş iri olduğu için kesinlikle mama da verin bir süre dedi doktor. Kızımızı da sürece hep dahil ettik. Dün akşam hastane dönüşü onun bebeklik fotolarına baktık beraber. Bı de eve gelrken pasta aldık ablalığını kutladık. İnanın bu küçücük şeyler onların dünyasında kocaman oluveriyor.
Canim benimde carsamba 38 oluyor tam o gun alicak en son adet tarihim 17 aralikti hatta gecen cuma alicaktida il disina gidicek diye iptal olduda 38 de alicak eger erken aldi diye kuveze girmez insallah. Sen boyle diyince bende dusundum bir kuvez olayi cok zor cunkuKizlar persembe 10 eylulde benim sata gore 37+5 olacak. Ama dr bebek onde gidiyo diye sati geriye cekti 38+4 oluyor alalim dedi. Sizce napmaliyim. Kafam cok karisik bi hafta daha beklemelimiyim. Burdaki arkadaslar erken dogum olanlar kuvozden bahsediyorlar hep. Yanlis karar vermek istemiyorum
Su asamadada doktor degismek ne kadar mantikli bilemiyorumkiKizlar persembe 10 eylulde benim sata gore 37+5 olacak. Ama dr bebek onde gidiyo diye sati geriye cekti 38+4 oluyor alalim dedi. Sizce napmaliyim. Kafam cok karisik bi hafta daha beklemelimiyim. Burdaki arkadaslar erken dogum olanlar kuvozden bahsediyorlar hep. Yanlis karar vermek istemiyorum
Benim bebeğim de başka hastaneye gitti. Ben taburcu oldum ve eve geldim. Çok tuhaf hissediyorum. Ben evdeyim bebek yok. Bugün süt sağlarken benim göğüs uçlarım da çok kötü oldu. Kanadı hep. En kısa zamanda bebeklerimize kavuşsak keşkeBenim bebeğimde kuveze alındı. Ben sezeryan oldum. Doğumda tam goremedim odama getirdiler bebek yok tabi ben bir panik endişe . Solunum sıkıntısı cikmis başka hastaneye sevk edilmiş. Bugün beşinci gün bekliyoruz . Göremiyorum. Cuma günü iki dakika bişey gorebildim bir kere görme hakkım varmış. Çok özledim bebeğimi. Sütü sağiyorum göğsümde ağrı olmaya başladı süt tam alınmadığında. Özlemle bebeğimizi bekliyor uz. Aslında iki gündür oksijensiz kendi soluyormus.artik vermeleri gerekiyor aslinda
Gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün canımKızlar ben 23.40ta doğum yaptım. Cok kolaydı. Çok mutluyum. Minik kızımı emziriyorum. 37+3 4te 2800gr 48 cm olarak doğdu. Epidural normal doğum Cok rahatmış. Hiç bir acı cekmedim. Allahım herkese böyle doğum nasip etsin.
Rabbim sağlıcakla tez vakitte kavuştursun canım❤❤❤Benim bebeğim de başka hastaneye gitti. Ben taburcu oldum ve eve geldim. Çok tuhaf hissediyorum. Ben evdeyim bebek yok. Bugün süt sağlarken benim göğüs uçlarım da çok kötü oldu. Kanadı hep. En kısa zamanda bebeklerimize kavuşsak keşke
Ay canmBenim bebeğim de başka hastaneye gitti. Ben taburcu oldum ve eve geldim. Çok tuhaf hissediyorum. Ben evdeyim bebek yok. Bugün süt sağlarken benim göğüs uçlarım da çok kötü oldu. Kanadı hep. En kısa zamanda bebeklerimize kavuşsak keşke
canm inşallah bebeklerimiz sağlıcakla kısa zamanda gelir.Benim bebeğim de başka hastaneye gitti. Ben taburcu oldum ve eve geldim. Çok tuhaf hissediyorum. Ben evdeyim bebek yok. Bugün süt sağlarken benim göğüs uçlarım da çok kötü oldu. Kanadı hep. En kısa zamanda bebeklerimize kavuşsak keşke
Dr degistiremem zaten 35. Haftada zor kabul ettirdim kendimi perinatolog bide insallah hayirlisi olur persembe olacak diye hazırlıyorum kendimiSu asamadada doktor degismek ne kadar mantikli bilemiyorumki
Cok sevindim Allah analı babalı büyütsün, kolaylık versinKızlar merhaba tekrar doğum yapan arkadaşlarımın gözü aydın, Rabbım güç kuvvet versin. Bekleyen arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorumbiliyorsunuz hastanede de eşimle tektik evde de tekiz. Şükür atlattık zor olanı ☺ o yuzden pek gıremedım hastanede:) Dün akşam cıktık eve, bugun rahatım şükür. Size söylemek istediğim son bir şey var her şey kafada bitiyor, etraf ne kadar tenha olursa o kadar ıyıymış. İlk gece ameliyatlı olmama rağmen kucagıma aldm bebişi, Allah güç kuvvet verdi. Altını da eşimle birlikte hallettik. İlkini düşünüyorum, etraftaki gereksız yorumlar ve kalabalık yüzünden neredeyse depresyona giriyordum, bır ıs yapmamama ragmen. Şimdi tum işler bızde ama kafa rahat evde bı de ufaklık var üstelik ☺ bunu yazdım çünkü yalnız olan, yalnız hisseden arkadaşlar kendinizi kötü hissetmeyin. Sevgi, ve anlayış her şeyin üstesinden geliyor şimdi tek derdim sütü artırmak, mama takviyeli gıdıyoruz, bebiş iri olduğu için kesinlikle mama da verin bir süre dedi doktor. Kızımızı da sürece hep dahil ettik. Dün akşam hastane dönüşü onun bebeklik fotolarına baktık beraber. Bı de eve gelrken pasta aldık ablalığını kutladık. İnanın bu küçücük şeyler onların dünyasında kocaman oluveriyor.
inşallah bizim de anlatacak pozitif doğum hikayemiz olur. senin adına çok ama çok sevindim. nasıl şimdi minik kuşEveett bugün gebeliğimin 40+0 haftası ,yani 280.günü, yani bir gebelik için düşünülen sürenin sonu... Minik hikayemi/tecrübemi yazmak için en güzel vakit diye düşündüm
Bildiğiniz üzere cuma kontrolüm vardı ve çatı muayenesi de yapılacaktı. Tabi 39+5 olmuşuz sürekli dua ediyorum Allahım inşallah doktor yatış verir de doğum olur diye. Neyse gittik usgye bakar bakmaz doktorun ilk sözü ooo ne kadar baskı yapıyor oldu. Elhamdülillah her şey normal, nstye geçtik. 20 dakika boyunca nst sürekli 100-90 100-90 gösteriyor ama ben bu ağrıların aynılarını evde çektiğim için herhalde daha da sıklaşacak, bunlar yine düzensiz sancı diyorum içimden. Neyse ebe geldi çatıya bir bakalım dedi geçtik doğumhaneye. Elini yerleştirdi ve büyük bir soğukkanlılılıkla benim hiç unutamayacağım sözleri söyledi: "Doğumun başlamış 4 cm açılman var."... O an zaten gergin olan sinirlerim bir boşaldı ki, ne hissedeceğimi şaşırdım. Bir yandan ağlıyorum bir yandan seviniyorum... zaten dua ediyordum bunun için ama gerçekleşince kalakaldım işte...
Doğumhaneden çıktım ve bir yandan ağlıyorum eşim de beni görünce korktu noldu dedi söyledim e niye ağlıyorsun kavuşucaz nihayet diyip beni teskin etmeye çalıştı bu şekilde indik doktorun yanına ona da söyledik durumu çok sevindi kadının gözleri parladı. Canım doktorum yaa iyi ki ona gitmişim iyi ki
Yatışı yaptık odaya çıktık tekrar nst derken saat oldu 20.00, 4 cm açılma var ama hissettiğim ağrı sızı çok çok az. Ben hemen pilates topu istedim hareketlerimi yaptım leğen kemiğini oynatacak hareketler yapıyorum ebe geldi bir bakalım dedi 6 cm olmuşuz, çok iyi gidiyor bu gidişle bu gece alırız kucağımıza hareketlere devsm dedi, rahim ağzı masajı yapıyorum sancılar şiddetlenebilir diye de uyardı ve masadan kalktığımda da rahatsız edici ağrılar başladı. Odaya geçtiğimde uykum geldi az uyukladım ama yavaştan yavaştan inlemeye başlamıştım. 1 saat sonra tekrar ebe geldi bu sefer keseyi açtılar su gelsin diye çok tuhaftı ya resmen kaplıca suyu gibiydi sımsıcaktı7 cm olmuş açılma ama su geldikten sonra artık o baba sancılar da geldi saat 23 gibiydi. O saatten sonra tek hatırladığım çok güçlü ağrılar, annemle eşimin belime bastırarak masaj yapışları, eşime asılarak rahatlamaya çalışmam... Son anlarda artık 2 dk. 1 dk. derken nihayet doğumhaneye geçtik saat 2yi biraz geçiyordu ve 3-4 ıkınmadan sonra minnakım kucağımdaydı elhamdülillah yani güçlü sancılardan doğuma kadar geçen süre yaklaşık 3 saatti, o yüzden galiba jet doğum oldu ona da ayrı seviniyorum
İşte böyle sevgili 2020 Eylül anneleri, birazcık uzun tutmuşum ama detay atlamadan paylaşmak istedim sizinledoğum yapmış yapmamış tüm annelere Allah yardım etsin, daha güzel doğum hikayelerinde buluşuruz inşallah
Maşallah canım.benim inşallah benim doğumda böyle ilerler yaa özendim sanaEveett bugün gebeliğimin 40+0 haftası ,yani 280.günü, yani bir gebelik için düşünülen sürenin sonu... Minik hikayemi/tecrübemi yazmak için en güzel vakit diye düşündüm
Bildiğiniz üzere cuma kontrolüm vardı ve çatı muayenesi de yapılacaktı. Tabi 39+5 olmuşuz sürekli dua ediyorum Allahım inşallah doktor yatış verir de doğum olur diye. Neyse gittik usgye bakar bakmaz doktorun ilk sözü ooo ne kadar baskı yapıyor oldu. Elhamdülillah her şey normal, nstye geçtik. 20 dakika boyunca nst sürekli 100-90 100-90 gösteriyor ama ben bu ağrıların aynılarını evde çektiğim için herhalde daha da sıklaşacak, bunlar yine düzensiz sancı diyorum içimden. Neyse ebe geldi çatıya bir bakalım dedi geçtik doğumhaneye. Elini yerleştirdi ve büyük bir soğukkanlılılıkla benim hiç unutamayacağım sözleri söyledi: "Doğumun başlamış 4 cm açılman var."... O an zaten gergin olan sinirlerim bir boşaldı ki, ne hissedeceğimi şaşırdım. Bir yandan ağlıyorum bir yandan seviniyorum... zaten dua ediyordum bunun için ama gerçekleşince kalakaldım işte...
Doğumhaneden çıktım ve bir yandan ağlıyorum eşim de beni görünce korktu noldu dedi söyledim e niye ağlıyorsun kavuşucaz nihayet diyip beni teskin etmeye çalıştı bu şekilde indik doktorun yanına ona da söyledik durumu çok sevindi kadının gözleri parladı. Canım doktorum yaa iyi ki ona gitmişim iyi ki
Yatışı yaptık odaya çıktık tekrar nst derken saat oldu 20.00, 4 cm açılma var ama hissettiğim ağrı sızı çok çok az. Ben hemen pilates topu istedim hareketlerimi yaptım leğen kemiğini oynatacak hareketler yapıyorum ebe geldi bir bakalım dedi 6 cm olmuşuz, çok iyi gidiyor bu gidişle bu gece alırız kucağımıza hareketlere devsm dedi, rahim ağzı masajı yapıyorum sancılar şiddetlenebilir diye de uyardı ve masadan kalktığımda da rahatsız edici ağrılar başladı. Odaya geçtiğimde uykum geldi az uyukladım ama yavaştan yavaştan inlemeye başlamıştım. 1 saat sonra tekrar ebe geldi bu sefer keseyi açtılar su gelsin diye çok tuhaftı ya resmen kaplıca suyu gibiydi sımsıcaktı7 cm olmuş açılma ama su geldikten sonra artık o baba sancılar da geldi saat 23 gibiydi. O saatten sonra tek hatırladığım çok güçlü ağrılar, annemle eşimin belime bastırarak masaj yapışları, eşime asılarak rahatlamaya çalışmam... Son anlarda artık 2 dk. 1 dk. derken nihayet doğumhaneye geçtik saat 2yi biraz geçiyordu ve 3-4 ıkınmadan sonra minnakım kucağımdaydı elhamdülillah yani güçlü sancılardan doğuma kadar geçen süre yaklaşık 3 saatti, o yüzden galiba jet doğum oldu ona da ayrı seviniyorum
İşte böyle sevgili 2020 Eylül anneleri, birazcık uzun tutmuşum ama detay atlamadan paylaşmak istedim sizinledoğum yapmış yapmamış tüm annelere Allah yardım etsin, daha güzel doğum hikayelerinde buluşuruz inşallah
Ne güzel MaşAllah rabbim bizlerede kolay doğum nasip eylesinEveett bugün gebeliğimin 40+0 haftası ,yani 280.günü, yani bir gebelik için düşünülen sürenin sonu... Minik hikayemi/tecrübemi yazmak için en güzel vakit diye düşündüm
Maşallah canım.benim inşallah benim doğumda böyle ilerler yaa özendim sana
Ne güzel MaşAllah rabbim bizlerede kolay doğum nasip eylesin❤
sancı ağrı bişeyin var mı?Kızlar benim bu defa kesin nişanım geldi hadi alttan muayeneden sonra çamur gibi akıntı oldu normal dedik , 2 gün sonra sümüksü akıntı oldu nişan heralde dedim oda kahvemsiydi az önce gelen akıntılarda resmen taze kırmızı kan vardı ve sümüksüydü ve 2 gündür kesilmişti o kahve akıntılar hiçbirşey yoktu, tetiklemesin diye ilişki filanda yaşamıyoruz zaten , bakalım ne zaman gelecek bizim kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?