2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ALLAH kurtarsin cnm Banada 18 yada 21 i dedi dr.Ama biraz erken alacak gibi geliyor.Zaten kilomuz fln henuz cok az MaaşALLAH sizin kilosuda iyimiş.erkekmiydi ?şUan tam olarak kacinci hafta ve gundesiniz.?

Banada 18 yada 21 dedi ayni gün kavuscax gibi hissettm.bebegin kilosu boyu kac haftamiz aynı
RABBIM yardimcimiz olsun cnmBanada dr um 18 yada 21 dedi fakat erken oluyor sanki biraz.Dr um izindeyken baska dr 24-25 te olur zaten 39 a yeni giriyorsun dedi.kafam karisti.Sakincasi yoksa son adet tarihiniz nedir ogrenebilirmiyim?

Tamamen lohusalik canim aynilarini yasiyorum bende

uyandırma konusunda sorun yaşıyor musun çok fazla? sarılık uyku yapıyordu sanki değil mi?

Kızlar benim geçenlerde de Nisan gibi akıntım oldu 5 gün olmuştur heralde dünde çatı muanesini oldum bugün yine Nisan geldi netten araştırdım Nisan diyor bu sefer çok geldi koyu sarı sümüksü jöle tarzında bir kıvam çatı muanesinde 3 güne gelicek demişti doktor heralde yarın gelicek inşallah başa çıkarım herseyle doğumdan korkum yok amapanikliyorum ve sürekli ağlarım diye korkuyorum ailem burda değil kendimi çok yalnız hissediyorum inşallah asarım bunu

Bende simdiden ağlıyorum zaten lohusayken kendimi düşünemiyorum ama üstesinden gelirsin canım meleğin yanında olacak neden yanlız hissedesinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…