2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım alttan muayeneden sonra hafif damla kanamalar olabilir sabırlı ol izle kendini zaten sancılar öyle acabamı denicek boyutta değiller merak etme dpğum başlarsa anlarsın akıntılarda doğuma yakın çoğalır

kızlar yarın çatı muayenesi yaptıracağım, açılmam var mı bakılacak. çatı muayenesi yapılırken çatala mı yatırıyorlar? acı hissettiniz mi?

kızlar yarın çatı muayenesi yaptıracağım, açılmam var mı bakılacak. çatı muayenesi yapılırken çatala mı yatırıyorlar? acı hissettiniz mi?
36.haftada yaptırdım ben çatalda oluyor evet çok hızlı olup bitiyor öyle aman aman bi acı olmuyor. Beni çok korkutmuşlardı hiç öyle korktuğum gibi olmadı

Maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin solunum sıkıntısı mı vardı acaba?

Bende kontrolden geldim kızlar 40+1 olduk bugün 3500 kilo 52 cm olmuş nst de hiç sancım çıkmadı yine cuma günü çağıracaktı ama ortalık kötü olduğu için pazartesi gelmemi tavsiye etti o zamana kadar her hangi bir belirtin olursa gel dedi artık pazartesi gittiğimde 40+6 olucam hala sancı olmazsa suni sancı ile başlatırlar gibi geliyor bana

inşallah o zamana kadar bi belirti gösterirsin hayırlısıyla ve sağlıkla alırsın kucağına

Benim dr günü geçince doğmazsa ben alcam dedi bizimkininde doğmaya niyeti yok gibi beklenebiliyomuş aslında neden beklemiyorsa dr. Son hafta en fazla benimkide 3.5 kilo olabilirmiş 2 hafta geride zaten

Kanamam kırmızıya döndü ve biraz arttı ağrım sancım bebeğin hareketi çok yavaş tedirgin oldum doktor nst ve muayene için çağırdı gidiyorum şimdi. Kasılmalarım hafif ağrılı devam ediyor.

Nişanın gelmeye başlamış gibi azar azar geliyor bazen rahim ağzı yumusaya başlamış eli kulağında galiba

Bence hiç sorma çatala yatıyorsun ve o gün kendin yaşa herkesin ki farklı olur deneyimi acısı on yargılı yada korkarak gitme beni çok etkilemislerdi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…