2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba iyi geceler herkese.. Kızlar bugün çatı muayenesi oldum. Nst de düzenli kasılmalarım da gözüküyor. Kasılmalarım son 1 haftadır neredeyse 1 saatte en az 3-4 kere oluyor. Ama ağrısız kasılma. Hiç bir acı hissetmiyorum. Çatı muayenesinde doktor çocuğun kafasının kanala Çok güzel oturduğunu muayenede kafasını hissettiğini söyledi fakat Açılmam hiç yokmuş. Normal doğum istiyorum. Sizce bu belirtilerden ne zaman sonra doğum başlayabilir. Açılma olması için yapabileceğim birşeyler varmı? İstirahat halinde çocuğun kafasıyla uyguladığı baskıları çok rahat hissediyorum. Ama en ufak bir ağrı sızı olmuyor. Sadece idrarım Veya gazım geldiğinde kasıklarımda yırtılacakmış gibi bi acı oluyor.

hayırlı haberlerle gel inşallah

bence bu lohusalıkla alakalı canım benim. annem bugüm bahsetti hatta bazen üşüyeceksin bazen terleyeceksin diye. sanırım olabilen bişeymiş.

squat çok işe yarıyormuş. merdiven inip çıkmak, ilişkiye girmek, sıcak-ılık duş açılmaya yardım ediyormuş canım. dene istersen

Sağlıcakla kucağına alırsın İnşAlalh canım

Anestezi doktoru acı hissetmiceksin ama geri kalan herşeyi kesme,açma hissedeceksin dedi
O öyle korktuğun gibi bişey değil inanki. Sen görmüyorsun ya ne yaptıklarını. Biseyler oluyo farkındasın ama hicbirsey hissetmiyorsun. Ben tahmin ediyordum şuan kesiyolar galiba. Şuan bebek çıkıyor herhalde. O şekilde tahmin gibi bişey. Yoksa bişey hissettigin yok hatta ben içimden şarkı söylüyordum o ara. Bebeği çıkardılar galiba diye içimden geçirirken bebeğin ağlama sesini duydum. O andan sonra zaten hicbirsey umrunda olmuyor Asla korkulan gibi değil. Ben gülerek gittim gülerek çıktım.

Anestezi doktoru acı hissetmiceksin ama geri kalan herşeyi kesme,açma hissedeceksin dedi
Ha bir de şunu ekleyeceğim. Benim karnım çok sıkıymış. Normalden zor olmuş bir de. Zor gerip açtık dedi doktor. Malum erken doğum olduğu için aman aman bı göbeğim de olmamıştı zaten. Dikerken de aynı şekilde olmuş zorlanmis. Düşün ona rağmen hiç doğru düzgün birşey hissetmedim.

Peki doktorunu napicaksin orda var mı daha önce gittiğin doktorun yoksa yeni mi ayarlicaksin
Çevremdekilerin gittiği bir doktor var eşimin yengesi 3 cocugunuda onda doğurmuş daha 2 ay önce 4 kilo bebek ve 40 haftayı geçmiş bir arkadaşım da onda doğurdu hemde normal doğumla direk sezeryana yönlendirilmedi yani , izinde bir defa gittik anlattık kabul eder mısınız diye ederim dedi gidince gideceğim yanına bakalım son anda cayarsa adanada doktordan çok birşey yok zaten en olmadı şehir hastanesine giderim orayı da çok beğeniyorlar

Kizlar ben bugun belki normal olur diye doktora gittim sezrryan sonrasi ilk sezeryan 8 sene onceydi. Doktor normal yapabilirsin ama farketmezsek bebek olebilir bu ihtimal yuzde bir dedi. Tam cikarken kendi doktorum gordu ne gerek var diye bir suru kizdi sanirim yarin sezryan olacagim.

Neden kabul etmesin ki ben senin açından baktım seni bu durum strese sıkmasın yeter ki hatırladığım kadarıyla ağrıların falan oluyordu çok gerginlik yaşama da doktor tanidiksa için zaten rahat gidersin inşallah

Hayırlı bir şekilde minigini kucağına al canım benim darısı bize olsun inşallah
Çok teşekür ederim kuzum Darısı size olsun inşşalah
hayırlı haberlerle gel inşallah
teşekür ederim canım seninde kontrolün var sanırım inşşalah sende bize güzel haberlerle gelirsin
Sağlıcakla kucağına alırsın İnşAlalh canım
Darısı sana olsun kuzım
Hayirlisyla gelsin canım inşallah sende bize dua et
Sağol canım etmez miyim inşşalah sizlerde meleklerinize günleri geldiğinde kavuşursunuz

Bunu okuyunca içim rahatladı valla bende korkuyorum Yarın sabah yedi de hastane de olacağım

bu seni panikletecekse direkt genel olsan? ya da kendini hissetsen bile bebeğini ilk göreceğin ana odaklasan yine de korkar mısın acaba?
İlki genel olmuştu bu değişik olsun istiyorum bir yandan da korkuyorum karışık duygular içindeyim şu an.Tarihimiz aynıymış sizin doğum ne zaman?

Ne güzel şanslısın umarım ben de şarkılar söyleyerek çıkarım doğumdan.son 13 gün,hayırlısı.

Şahsen tanıdığım değil ama çok önerilen biri belki adam tatile filan çıkacak olur bana denk gelir oda kabul etmez belli mı olur canım Ağrı değilde kasılma çok yasıyorum aksine agrım olmuyor canım sürekli karnım sertleşiyor , bakalım bir gideyim memlekete bir hal çaresine bakarız zaten yaşadığım yerde de binbir çeşit doktora göründüğüm için çok sıkıntı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…