2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bugün benimde kontrolüm var kızlar inşallah oğlum iyidir daha doğum olacağını sanmıyorum çünkü bu bebek hala midem de
Kanala inmemeis mi yoksa karnının durusundan mı öyle diyorsun çünkü benimde yukarda karnım ama bebek kanalda vücudun yapısından inmemeistir belki karnın eşim bile doktora gidince karni herkesin farklı diyor ordakileri gorunce sezeryan mi normal mi olucakti senin bu arada gün alayım yazmışsın

bu bas cevresi olayini bende merak ediyorum pazartesi kontrolum var sorucam bizimkide onden gidiyir cunku ama doktorum bir axiklama yapmadi
Benim doktorum kafa karistirici şeyler söylemeye gerek yok mantığında bir aksilik yada bir risk varsa söylerim önlem yada kendini hazırla isterim mantığında büyük ihtimal bı sıkıntı yoktur ki hiç bahsetmiyorlar gerek duymuyorlar bu baş çevresini söylemeyi

Baş geliş ama kanala inmiş mi bilmiyorum dr.bisi demedi ben duruşundan dolayı söylüyorum şuan normal gibi duruyor ama plesenta rahim ağzını kapatırsa acil sezeryan da olabilir bekliyorum sadece

bu bas cevresi olayini bende merak ediyorum pazartesi kontrolum var sorucam bizimkide onden gidiyir cunku ama doktorum bir axiklama yapmadi
Muhtemelen sorun olmadığı için söylememiştir.. Bende de sorun olur şeklinde söylemedi de bas çapı önde gidiyor dedi bak 2 hafta önce görünüyor dedi. Babasına çekmiş bebeğim. Ben de o zaman peki sorun olur mu baş çapının büyük olması diye sordum o zaman doktor söyledi bunu zamanı gelince anlarız ama 10 cm geçerse sezeryana dönüyor olay dedi. Bizimki de 9.3 cm şu anda. Haftada kaç cm büyüyor bilmiyorum da.

vallahi bişey demek istemiyorum ama her seferinde bebeğim iri diye en baştan kan idrar vermek çok yorucu olmaya başladı artık. anlatamıyorum derdimi bi sorun olmadığını. bebeğin iri eeee bi kan idrar bakalım nst bakalım vs vs bi türlü devamı gelmiyo. içimde kalacak bu gidişle çocuk. bıktım vallahi

benimde aon gittigimde 8.93tu bir hafta onde gorunuyordu pazartesi tekrar gidicez bakalim 2 haftada ne kadar buyumus onceden 10 gun falan onde gorunuyordu simdi 1 hafta oldu zamanla olculer uyusuyor belkide birbiriyle Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin canim

Baş geliş ama kanala inmiş mi bilmiyorum dr.bisi demedi ben duruşundan dolayı söylüyorum şuan normal gibi duruyor ama plesenta rahim ağzını kapatırsa acil sezeryan da olabilir bekliyorum sadece

plesanta kapatıyorsa kapatıyordur , Rahime yapışık birşey plesanta. Yerdeğiştirme ihtimali rahimin büyüme şekline göre olabiliyor ama o da çoook düşük bir ihtimal

milli servetimizede yazık her defa yapılması bir önceki sonuçları yanında götürsen yine mi istiyorlar

Çok ideal bir ölçü imiş seninki maşallah Buraya da yazar mısın ne kadar büyümüş diye 2 haftada. Bi fikir verir bana en azından.
Benim de hep önde gidiyordu dediğin gibi 10 gün kadar bakalım haftasını nr zaman yakalayacak artik Ya da erken doğmayı planlıyor herhalde
Inşallah hepimize kolay doğumlar olsun.

tamam canim pazartesi haber veririm sana sorucam mutlaka cunku benimde kafami karistiriyor

Kızlar Günaydın az önce uyanınca gün yeni aydı bana bel ağrısı ile uyandım ama ağrı geçti kasıklarımda ince bi ağrı var. Ve pembemsi damla damla kan Ve biraz su gibi bişi gelmiş.Peçeteye de incecik Azıcık koyu kıvamlı pelte gibi bişi geldi. Doğum belirtisi mi? Dün doktor açılmam olmadığını söylemişti. Açılmam mı başladı sizce ?

RABBIM yardimcimiz olsun cnmBanada dr um 18 yada 21 dedi fakat erken oluyor sanki biraz.Dr um izindeyken baska dr 24-25 te olur zaten 39 a yeni giriyorsun dedi.kafam karisti.Sakincasi yoksa son adet tarihiniz nedir ogrenebilirmiyim?
23 aralik . Sezaryen olacaksanz tarihiniz oldukca yerinde bence

Ne kadar iri canim kilosu kaç 11

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…