2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Nişanın gelmeye başlamış gibi azar azar geliyor bazen rahim ağzı yumusaya başlamış eli kulağında galiba

1 parmak açıklık var dedi ebe. Kafası çok güzel yerleşmiş ittiriyor açıklığın olsa fırlayacak dedi sancım hiç olmuyordu artık bel ağrısı ve kasık ağrısıyla sancılarım var. Muayenede de kan geldi ebe normal dedi. Nst çekilecek 2. Ye hareket etmemiş pek diye doktor beğenmedi ilkini. 1 tane sancım çıkmış nst de.

Selam kızlar sabahtan belli daha yeni çıkabildim hastaneden benim minigim baş gelişken geri ters dönmüş makat geliş olmuş zaten burda hep dedim size midem de diye yanılmıyormuşum suyu fazla diye dönüyor dedi bekleyelim dedim belki düzelir diye belki sen dogum yaparken bile ters donebilir riske atmaya gerek yok dedi ama su fazlaligi iyice canimi sikiyor yine engel durumu olabilecegini soyledi haftaya bugün 16 eylül çarşamba nasipse sezeryan tarihi aldım 39+1 olacak yani melegimle aynı beden de son 1 hafta içim bir tuhaf oldu ne yalan söyleyim

Som adet nedir

allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin. bebeğin nasıl

1 cm açıklıkla yatma hastaneye zaten burda çok ilgilendiler benle sancım çok çıktı açıklığın olsaydı yatircaklardi ebe ve doktor sıkı sıkı tembihledi sancik siklasmadikca burda yatır yapma stres olup kendine sıkıntı yaratma diye bende sana aynısını söylüyorum gelicek bebeğin yokluyor sabret canim

Hayırlısıyla gelsin hissetmiştim demekki Pembis Hayaller umarım herşey güzel geçer canım

Doghane odasına girmek korkutuyor beni sende benim gibisin desene valla ağlıyorum aynı şekilde
Sancıları çektikten sonra en kolay kısmı doğumhane kızlar hiç koekulucak bişey yok doğum anı acılı değil bence ben suni sancıyla doğum yaptım o sancılar
ohh maşallah kuzum hiç sıkma canını bak sancıların kendiliğinden başlamış en güzeli benim kendi sancım hiç gelmemişti bebek aşşağılrdaysada hareketleri azalmıştır sağlıkla gelsin inşallah haberdar et bizide

Yatırmadılar sancın artınca gel dediler. Hala kanlı akıntı Azar azar geliyor. Sancılarım sıklaştı belden kasıklarıma vuruyor ama dayanılmayacak derecede değil. Pilates topum yolda evde hareket et dedi dr hareket etmeye başlayacağım biraz dinlendim. Yatınca ağrılarım daha acı verici oluyor hareket ettikçe daha katlanır seviyede. Dün çatı muayenem hiç acımamıştı ama bugün biraz acıdı ebe çok zorladı ama zaten sancılarım da ondan sonra sıklaştı.

Bebek gelişimini tamamladıysa beklemeye gerek yokki canım içini ferah tut
2 Haftada 100 gr almis demekki artik beslenmiyor. Bide iki seferdir cigerlerine bakiyor nefes alışverişleri iyi diyo tamamlamis demekki. Insallah yarin buraya guzel haberlerle gelirim

Ben toplu cevap vermeyi bilmiyorum ondan böyle ayrı ayrı cevap veriyorum çok şükür bende sancım başlamazsa diye çok korkuyordum. Suni sancıya gerek kalmaz inş Şimdilik sancılarım var acısı git gide artıyor ama bağırtmıyor. Doktor hareket et merdiven çık dedi. Pilates topu aldırdım eşime getirince onunla hareket ederim artık En çok istediğim evde sancı çekmekti inşallah herşey yolunda ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…