2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende bu markaya bakiyorum..sen alinca yazar misin cnm..dolgusu falan nasil kumasi merak ediyorum

Canım 2 bebeğimide sezaryenle doğurdum 3.bebeğimde yolda kısmetse.hiç gözünde büyütme valla 20 lik dişlerim çekilirken daha çok stres yapmıştım..ilk 4-6 saat pek bişiy anlamıyosun zaten sonra bebeğin yemesi ağlaması falan heyecanı herşeyi unutturuyor en önemli tavsiyem ayağı kaldırdıktan sonra bol bol yürüki gazın olmasın.ve tabiki ayağını üşütme.

Kizlar ben dun sdogum yaptim. Size bir konuda danisicam dun hastanede kaldim sabaha kadar uyuyamadim. Annem normalde yakin akrabanin cocuguna bakiyor gece benle kaldi annem izinli olmasina ragmen tum gun o aile de bize geldi sagolsunlar geliyorlar ama basim kazan gibi oldu bebek uyuyunca bende uyur dinlenirim diyordum. Anneme dedim anne sen benle kalma diye oda bana laf sayarak gitti en azindan esimle uykusuz kalsam gunduz dinlenirim diye hem lohusayim hem heryerim agriyor haksizmiyim hayir birde cocuklarin gurultusunden basim catliyor.

pandemiyi bahane etseydin keşke neden kabul ettin ki? annenin de anlayışlı olması lazımdı o niye söylenmiş? insanın kafası normalde ses kaldırmıyor bi de yeni doğum yapmışsın bismillah kendinle mi uğraşacaksın bebekle mi gelenlerle mi? keşke bebeği alıp odaya çekilseydin.

Ya onuda yapamadim inan simdi agliyorum sinirden hem midem bulaniyor dun toplasan iki saat uyumadim. Ya dusunup geliyorlar saolsunlar ama hasta ziyareti bu kadar olmaz daha birde cocuklar yaramaz onlarin cocugu olur yuk bende benim cocugum olur yuk yine bende cok sikildim artik. Biraz anlayis cokmu zor

valla inan bazı insanlar ağzınla söylemedikçe hiçbi şey anlamıyor. bak onlar geçti gitti evlerine devirdiler totolarını uyuyorlar rahat rahat sen sıkıntıdan ağlıyorsun. reva mı?

Bu sancılar nasıl geçiyor sabah beri yoktu yemek yapmak için hareketlendim fena sancım bar belime karnıma bişi batıyor ne nişan geldi ne bişi 5dk da bir de değil sürekli bi sancı hali nedir bu böyle
Aynı durumdayim canım bende rahimde özellikle bende ki zaten doktor açılmayı bekliyor evde

İnan bilmiyorum şimdi olsa herşeyi ayrıntısıyla sorardım ki sordumda bilgim dışında hiç müdahale ettirmedim o sancıyla ama onda küçük olduğumdan bilinçli değildim malesef
Anladım canım haklısın 18 diyorsun bakalım bilinlendikce kendimizi bildikçe daha çok herşeyi sorgulayan izliyoruz haklısın gerçekten

valla inan bazı insanlar ağzınla söylemedikçe hiçbi şey anlamıyor. bak onlar geçti gitti evlerine devirdiler totolarını uyuyorlar rahat rahat sen sıkıntıdan ağlıyorsun. reva mı?
Aynen oyle canim kendimide kotu hissediyorum insanlar hakkinda kotumu dusunuyom onlar geliyro ilgileniyor ama dayanamiyorum hem agrilar hem yorgunluk

En korktuğum şey bişey desen suç demeden sana zarar valla bende yalnız olmak istiyorum boşver hiç üzülme lohusasin canım bir soyoebir iki söylenir sonuçta sen onemlisin şimdi

doktorr ne diyecek bakalım
Hemen acile geldim canm. Doktor baktı yarın aldiracaktim dikişleri pazartesi aldır dedi. İki tane ilaç yazdı . tentürdiyot yap günde iki kez dedi. Daha kötüsü nu gördük dedi biraz rahatladım .inanın çok korkmuştum tekrardan dikilecek diye felan

ay allah korusun ya açık mıymış peki eşinin dediği gibi?

Uzun bir ağlama faslı sonrası şuan iyiyim çok şükür psikolojimi iyi tutmam lazım ama beceremiyorum bu pandemi olmasaydı şuan bi psikolog ayarlardım kendime ama hastaneye de gitmek istemiyorum

Uzun bir ağlama faslı sonrası şuan iyiyim çok şükür psikolojimi iyi tutmam lazım ama beceremiyorum bu pandemi olmasaydı şuan bi psikolog ayarlardım kendime ama hastaneye de gitmek istemiyorum

Canım hissettiklerinin bir çoğu hormonal ve bilinmezliğe duyduğun endişe bence... kafandaki olumsuz düşünceleri uzaklaştır, pandemiden dolayı görüşmüyorsan arkadaşlarınla bol bol telefonlaşabilirsin, Konferans görüşmesi yapabilirsin yeter ki doğum dışında birşeylerle kafanı dağıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…