2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim kızımda sarılık oldu gerçekten çok zormuş bende gece gündüz uğraşıyorum. Oğlumda yüksek değildi hemen atlatmıştı. Sizin değeriniz kaç acaba sürekli uyuyormu
Cok gecmis olsun. 14,9du 24saatlik fototerapi sonrasi 11,6ya dustu. Pazartesi kontrolumuzde dr olcmedi 10dur en fazla dedi. Yarin tekrar kontrolumuz var. Sizin kacti? Biz 2 saatte bir besliyoruz ufaktan toparliyoruz. Ne kadar yedigini anlamak icin hep sütümü sagip verdim. Buda sütümü gelismesini sagladi ayric

Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun bizimki dığumdan 3 gün sonra 12 di üç gün sonra yine muayene oldu doktoru biraz ilerlemiş gibi dedi ama tahlil almadı bu cuma tekrar çağırdı o zaman tahlil yapacak bende sık sık emziriyorum İnşallah bi an önce düzelir kuzular

Eylül anneleri, doğum yapan arkadaşlar, Bebişler çok tatlı ama bi sürü dert varmış. Böyle dayanışmaya devam edilen bi forum var mı yenidoğan bebişlerimizle ilgili

Bu sancılar nasıl geçiyor sabah beri yoktu yemek yapmak için hareketlendim fena sancım bar belime karnıma bişi batıyor ne nişan geldi ne bişi 5dk da bir de değil sürekli bi sancı hali nedir bu böyle

Slm kızlar bayadr giremiyorum. Yeni doğumlar olmuş rabbim analı babalı büyütsün. Kızlar benim dikisde sıkıntı var sanki korkuyorum açıkçası. Bı kısımda açıklık var ben göremiyorum ama eşim o küçük kısımda ayrılma var dikilmemis diyor.acikcasi korktum. Yarın dikiş aldırmaya gideceğiz. Ne olur bilmiyorum

acaba kendi kendine kaynaması mı gerekiyodu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…