2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar suyum geldi bı anda halen geliyor sancım var amaa çok değil yada panik oldum anlamıyorum Yemen'de gitmek istemiyorum uyanık olanınız var mı akıl versin

Kızlar suyum geldi bı anda halen geliyor sancım var amaa çok değil yada panik oldum anlamıyorum Yemen'de gitmek istemiyorum uyanık olanınız var mı akıl versin
Banada haber et müsait oldukça bugün aynı sancıları çekiyoduk kaç gün kalmıştı doğuma çok merak ettim çok heycanlandım

Suyun geldiyse git bence
Banada haber et müsait oldukça bugün aynı sancıları çekiyoduk kaç gün kalmıştı doğuma çok merak ettim çok heycanlandım
Ay bende valla aynen sancialrimiz benzer kaç gündür çekiyordum zaten salı ebe rahim yumuşamış 3 güne gelir demişti pıt dedi aktı uyurken
Suyun geldiyse hemen gitmelisin
Dusu alıp giyinip cikicam sancılarım başladı ev içinde yürüyüp çömeldim ne olur olmaz gideyim

Dua edin kızlar ve yaşadığım biseyde su geldikten sonra büyük tuvalet isteğim oldu gazın oldu tutamadım resmen tuvaltede çıktım açıkçası
Allah yardımcın olsun sağlıklı ve kolay bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin sancı aralarını takip edersin 3 saniyeye galan düşücek suyun gelince gitmen önemli benek susuz kalabilir diye canım hadi şimdiden hayırlı olsun

Detayları paylaşırmısın müsait olunca
Detaylar söyle cnm..
kontrolde 5 cmdi açıklık vardi sonra agrim olmadığı için suyumu deldiler 4 gibi..sonrasında sancılar başladı yavaştan..7.30da oğlum doğmuştu çok şükür..2 Saat gibi kisa bi zaman sanci cektim şiddetli olmayan suni sancıca almadım bu arada..Böyle cnm..

İlk çocuk muydu acaba

1.30 da girdim sezeyana oglen. Ağrılarım aksam basladi. Bebek emmiyo sekeri düşük cikti baya mama veriyoruz zorla içiyor yarin kontrolleri var inşallah iyi çıkacak

Kızlar hastanedeyim suyum halen gelmeye devam ediyor 1 cm aciklik var dediler mikrop kapma ve başka şeyler yaşanır diye yatis önerildi kafamız rahat olsun diye yatis yaptım refakatçi yok pandemiden dolayı .sancım çıktı ama ben pek hissetmiyorum sık değil galiba odada tekim doğumdan sonra bı sıkıntı görülmezse 2 saat sonra çıkarırız dediler şimdilik durumlar bende böyle suyu geldikten sonra ne kadar sürede doğum yaptınız doğum yapan anneler inşallah çok kalmam burda tek olmak korkutuyor beni

Canım ben normal doğumu bilmiyorum sezaryen oldum ama hiç korkma kendini sakinleştirmeye çalış bol bol dua et sonunda minigine kavuşmak her şeyi unutturuyo

Canım ben normal doğumu bilmiyorum sezaryen oldum ama hiç korkma kendini sakinleştirmeye çalış bol bol dua et sonunda minigine kavuşmak her şeyi unutturuyo
Allah güç verir derler ya onu yaşıyorum şuan okadar cesaretli ve sakinim ben kendime şaşırdım açıkçası çok şükür uzun bekleyişin sonu geldi teşekkür ederim destekleriniz için bir aile gibi hissediyorum resmen sizlerle konusurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…