2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Öyle canım gerçekten düşüncesi bile daha heyecanlı bende düşünüyorum yaşadığım mutlu anları ama hiçbiri o güzel kokularını içimize çekmek kadar heyecanlandırmadı

Kızlar dün hastaneden belli bebeğin hareketlerini çok az hissediyorum ya önceden 4 5 dakka oynardı şimdi bir kere vurunca bitiyor gece boyu sırt üstü yatmışım belim ağrıyordu biraz yatım dönerim dedim ama sabah kalktım hala öyleyim acaba kordon falan mi dolandi allah korusun sabah belli yapmadigim sey kalmadi cikolata soğuk su ılık duş oynamıyor eskisi gibi akşamı beklemek zorundayım eşimin gelmesi için ama korkmaya başladım ya acaba ben stres yaptım ondan mi etkilendi

Bende bugün biraz az hissediyorum hareketlerini ama sabahtan beri iş yapıyorum belkide ondandır

Ben hep sırt üstü uzanıyorum unutup, bazen belim ağrıyor öyle uyuyorum. Bebek büyüdü artık hareketleri azalcak illa canınızı sıkmayın akşama bişi kalmadı drn bakması daha iyi tabii ama normal der kesin benim dr her şeye öyle diyor

Ama böyle değildi suyu fazla diye çok aktif bir bebek ondan geri ters döndü şimdi bi kereden kesilince insan korkuyor

Dün benimde sancılarım geldi hemde öyle böyle değil belime bıçak saplanır gibi oldu ne yattığımı bildim ne kalktığımı eşim gelince masaj yap biraz karnıma dedim uzandım baktı karnın aşağı inmiş dedi cidden göğüslerime değiyodu arası açılmış yapamam doğuramam hazır değilim diye ağlamaya başladım yazık teselli etti bi hışımla çantayı hazırladık koyduk sancım azaldı şimdi de hiç yok annem hazır değil deyip vazgeçti galiba Son 6 gündeyiz

benim bebeğim de düne göre hareketsiz gibi. sabah kahvaltıdan sonra bi iki kıpırdandı biraz önce hıçkırdı şimdi o da durdu başka bi hareketi olmadı. normalde at gibi tepinirdi şimdi ona nazaran çok sakin geldi. yarın randevumuz var içimi ferah tutmaya çalışıyorum hele ki son günlere gelmişken.

Şanslısın o zman ben gecede 50 defa kalkarım wcye sıcaktan ayaklarima ellerime soğuk su dökerim öyle uyuyabilirim anca
Bende tuvalete kalkıyorum ama hiç hareketine uyanmadım gündüz de zaten hafif hafif tekmeliyor hiç öyle can acıtıcı tekmeleri olmadı , ama tuvalet daha 5 dk önce gittim sanki altıma yapcam şuan

Bende tuvalete kalkıyorum ama hiç hareketine uyanmadım gündüz de zaten hafif hafif tekmeliyor hiç öyle can acıtıcı tekmeleri olmadı , ama tuvalet daha 5 dk önce gittim sanki altıma yapcam şuan
Iç karnın geniştir benim catlagimi gördünüz zaten karnimda yer olmadığı için en ufak hareketini hissediyorum canımı acıtıyor

Kızlar ankarada devlet hastanesine şehir hastanesine gidiyorum devlet hastanesine gidenler veya ankarada şehir hastanesine gidenler öğlen arası nst açık oluyor mu acaba bi bilginiz var mı

Iç karnın geniştir benim catlagimi gördünüz zaten karnimda yer olmadığı için en ufak hareketini hissediyorum canımı acıtıyor
Olabilir canım ama benimde 1 haftadır çatladı azcık azcıktı normalde, alttan yukarı dogru senin çatlaklar gibi çatlamış benimde , hareket hissediyorum ama böyle narin narin oluyor hareketleri

Olabilir canım ama benimde 1 haftadır çatladı azcık azcıktı normalde, alttan yukarı dogru senin çatlaklar gibi çatlamış benimde , hareket hissediyorum ama böyle narin narin oluyor hareketleri
Kız bebisler daha narin oluyor ondan olabilir canım erkekler her yerde odun biliyorsun

Bişey sorucam ilk dogumda neden suni sancı verdiler peki beklemediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…