2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yatıralım dedi istemedim bi parmak açılma var dedi nstdeyim şimdi sonuca göre konuşcaz çok korkuyorum hala normal mi istiyosun dedi evet dedim aldırsam bitse gitse mi napsam ben
korkma canım benim sancın yoksa eve gönderirler zaten büyük ihtimalle. sancın varsa da kendini dinle hangi seçenekle mutlu olursun doktorlara sor konuş. sıkıntıya girme.

Bende kullaniyorum bunu da ilk kez duydum

sanırım 1 parmak 1 cm di. 10 cm de sanki roma rakamıyla 5 yapar gibi oluyordu parmakları. sancın var mı?
Sancım şuan yok nstde bi tane büyük çıkmış dedi yatmak istersen yatıralım yatmazsan sabah gel bakalım dedi. Yatmadım eve geldim bende. Ağdaya gidecektim daha o da kaldı napcam bilmiyorum.

Sancım şuan yok nstde bi tane büyük çıkmış dedi yatmak istersen yatıralım yatmazsan sabah gel bakalım dedi. Yatmadım eve geldim bende. Ağdaya gidecektim daha o da kaldı napcam bilmiyorum.
Canım önemli olan sonradan keşke dememen ama bi sağlık sorunun yoksa normali denemeni tavsiye ederim evet belki zor bende öyle düşündükçe stres oluyorum normal doğumu ama yaşımda genç sezeryan olmak kendimi kısıtlamakta istemiyorum açıkcası ve bide tabiki rabbimin vermiş olduğu mucizelerimizin o mucize gelişlerine heranı ile tanık olmak istiyorum böyle düşün bence evladın sana gelmeye çalışıyor bu zamana kadar herşeyi ayrı bir mucizeydi gelişide o şekilde mucize biz kadınız ve hatta artık bir anneyiz dayanırız yaparız sen hiç sıkıntı yapma canım rabbime bırak herşey olması gerektiği gibi ilerlesin bence ama tabiki son karar daima senin

bu iyi geldi teşekkür ederim

Hamilelik gittikçe zorlamaya başladı beni.Benim gibi olan var mı kızlar?Yoksa yaştan mı zorlanıyorum.38 yaşındayım.Gün içinde tek yaptığım yemek ve mutfak işleri basit işler .Eşim tüm gün işte yardımcım yok.12 yaşında kızım var onun da dersleri başladı,iş vermek istemiyorum o yüzden.Benim yüzümden dersinden kalmasın en önemli seneleri.Ben napacam hiç bilmiyorum daha doğum var doğum sonrası var.Kadın tutsam güvenemiyorum şu dönem,annem doğumda gelecek ama en fazla bir hafta kalır.Bir tek bana mı zor geçiyor hamilelik?Benim gibi olan var mı?

benim ilk çocuğum ama ben de senin gibiyim. üstelik işimi gücümü gören de var evimde. annem nasipse doğumdan sonra 40ımız çıkana kadar da bekleyecek ama hamilelik canıma tak etmiş durumda artık. çok zor geliyor inan bi adım bile atmak.

Yardımcın mı var annen mi yardım ediyor canım?Yardımcı tutmayı düşünüyorum ama korona zamanı da kimi bulacam bilmiyorum,Bir de ben evde yabancı bir insan pek istemiyorum bu aralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…