2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kac gun kaldi hastenede. Dun acildeydik bizde 10 cikti degeri 2 gun sonra ölçelim dediler. 2 gunde birden yukselirmi. Korkuyorum. Bende hic uyumuyorum surekli beslemeye çalışıyorum mamada veriyorum.

Bana 9 gün sonraya sadece nst ye gel dedi inanabiliyor musun canım suyun az diyor ama verdiği tarihe bak benim peşine düşmem mı lazım illa yani
Zaten su azsa doğum zor oluyormuş.üzerindeki kayganlkk da bitiyormus bebeğin çıkış zor oluyormuş biraz daha. Kendini zorlama istersen sezaryen da bir seçenek

Kac gun kaldi hastenede. Dun acildeydik bizde 10 cikti degeri 2 gun sonra ölçelim dediler. 2 gunde birden yukselirmi. Korkuyorum. Bende hic uyumuyorum surekli beslemeye çalışıyorum mamada veriyorum.
Gece 2 gibi filan yatırdık o geceyle birlikte 3 gece. Çok yüksek değil sizin. Sıcakta bırakmayın bebeği, sık sık beslemeye devam küvöze girmeden düşer inşallah

sen bugüne bir dr a randevu al , yarına bir dr a randevu al . Eşinide dinleme bebeğinin sağlığı mı önemli doğum şekli mi inşallah kısa sürede netlik kazanır
Direk gititk canım doktora girdik tekrar cumaya gün verdi yarın gel dedi aslında dedim erken eşim gelecek tamam cuma olsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…