2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260

suyun az ise niye bekletiyorlar seni

Bilmiyorum canım özeldeki doktora tekrar gideceğim dicem olmadı bana gün verin 9 ay bekledik 2 hafta için bebeği riske atmak ne kadar doğru

bence hiç vakit kaybetmeden git son dönemlerde neden kontroller haftada bir e iniyor . Bebek için uygun olmayan durum olasılıkları arttığı için . Allah muhafaza etsin bebeğini de ama su azlığı hiç beklenecek birşey değil

Bana 9 gün sonraya sadece nst ye gel dedi inanabiliyor musun canım suyun az diyor ama verdiği tarihe bak benim peşine düşmem mı lazım illa yani

Bana 9 gün sonraya sadece nst ye gel dedi inanabiliyor musun canım suyun az diyor ama verdiği tarihe bak benim peşine düşmem mı lazım illa yani
arkadaş haklı. son haftalarındasın bekleme özele geç uzun uzun konuş bi karara varın. çok acele etme içine sinsin aldığın karar da. suyu azken suni vermek ne derece doğru bilemiyorum.

arkadaş haklı. son haftalarındasın bekleme özele geç uzun uzun konuş bi karara varın. çok acele etme içine sinsin aldığın karar da. suyu azken suni vermek ne derece doğru bilemiyorum.
Dün gittiğim özeldi canım oda ağzından kerpetenle alıyoruz lafı, dün normal istiyorum dedim iyi tamam dedi adam, senin suyun az bak diye sezeryan ister misin diye teklifte bulunmadı bile nasıl özel anlam veremedim herkeste övüyor inan ki , 2 çocuğunu da onda doğuran bir yakınım var şuan onun yanına geçiyorum konuşcam beraber gidelim bir adamın yanına diye , ben sezeryan da olurum eşim kendisi doğuracak gibi normal istiyor , iyice sor bak normal olursa olsun son seçenek sezeryan olsun diyor , bugün şehir hastanesinde olan daha senin 25 günün var dedi gözlerim açık kaldı nasıl 25 gün diye

Merhaba arkadaşlar biz de bugün 12 günlük olduk şükür. 3 günlükken sararmaya başladı bebeğim beslenme saatini 1 saatten öteye geçirmediğim halde. Bir de aklınızda bulunsun sıcak sarılığa iyi gelmiyor çocuk daha çok uykuya düşüyor, ince giydirmeye çalışın. 4. Gün bir anda sapsarı kesildi hiç uyumadan beslememe rağmen acile gittik 17 çıktı. Doktor emme refleksi hareketleri iyi kan şekeri çok güzel ama klinik olarak 17 olunca yatırıyoruz, yani olacağı varsa oluyor dedi. Sevk ettiler yenidoğan yoğun bakım olan bir hastaneye. Tabiki ayrılması zor oldu. Ama hastane o kadar temiz o kadar dikkatliydi ki içim çok rahat etti bebek hemşireleri hele Allah onlardan razı olsun besmelesiz çocuğu ellemiyorlar bile beslerken de aynı şekilde. Her soruna uzun uzun cevap veriyorlar. Aralıklı olarak fototerapi gördü kızım.Her gün süt sağıp götürdüm ama kızımı taburcu olana kadar göremedim tedbirlerden dolayı. 7. Gün 8.2yle taburcu olduk. 9. Gün kontrolde 8 çıktı yine. Zaten 10 günü atlatınca sarılık riski kalkıyor genelde. Süreçle alakalı sormak istediğiniz bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Yok artık sen bence orda hiç doğum fln yapma hangi hastane bu Ben hiçbir yerde böyle birşey görmedim
Özel Adana diye bir hastane canım herkeste nasıl övüyor çok iyi çok iyi diyorlar , bitlistin hastanesi küçük filandı ama devletteki doktorum çok şakacı bir adamdı her defasında cihazı döndürür bebeğin atan kalbini gösterirdi bak annesi diye , bugün ki şehir hastanesinde kilosunu bile demedi bende unuttum acele ettirince

sen bugüne bir dr a randevu al , yarına bir dr a randevu al . Eşinide dinleme bebeğinin sağlığı mı önemli doğum şekli mi inşallah kısa sürede netlik kazanır

şaka mı ya ne 25 günü açılman da var ☹

Canım kasılma geldiği zman ıkınma hareketi yap bütün sancıyı alt kısma yolla o açıklık yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…