2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kizlar babynest diye bisey varmis..ben yeni ogrendim yatakta anne yanina bebegi yatirmak icin,alaniniz varmi ondan
Bugün geldi kargo. Çamaşır makinesinde yıkadım. Kurumasını bekliyorum. Bayağı sağlammış. Minder gibi içinde pamuk ya da elyaf var yumuşak. Ben beğendim. Ama benim prenses yatınca beğenecek mi bakalım

Hangi siteden aldınız acaba ben kararsızım almakta ama makinada yıkayıpta içeriğine bişiy olmadıysa sağlammış alabilirim.

Hangi siteden aldınız acaba ben kararsızım almakta ama makinada yıkayıpta içeriğine bişiy olmadıysa sağlammış alabilirim.

Senden sonra bende aldim cnm..monestro diye bi marka,,gercekten cok guzel..bende attim makineye bugun,kurumasini bekliyorum

Senden sonra bende aldim cnm..monestro diye bi marka,,gercekten cok guzel..bende attim makineye bugun,kurumasini bekliyorum
Bende n11 den aldim cnm...dusunuyosaniz bakin bencede..ben yatakta yanimda yatirmak icin aldim, bide tasinabilir bi yatak sonucta,odalarda salonda kullanilir
Bana da instagramdan bir sayfadan arkadaşım setini hediye aldı fuzuli mi diye düşünüyordum ama çok işime yaradı çok memnunum. Altına komodinlerimi koyup yatağın yan tarafında anne yanı olarak bile kullanabiliyorum

Kizlar varis corabini lokal anestezi olan herkese mi giydiriyolar???varisiniz olmadigi haldemi giydiniz ????bide parmak ucu acik kasiga kadar olandanmi???ben esime aldirip yikadim bugun ama burnu kapali.hastane veriyormus aslinda ama ben corona zamani huylanirim diye onceden alip yikamak istedim.
Genel anestezi olanlarada giydiriliyormu ki?

Merhaba kızlar bende buralardaydım uzun zaman önce sonra şifremi unuttum falan derken bugüne kısmet oldu Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın olsun darısı bana inşallah daha beklemedeyim geçin hafta bir cm açılmam olduğunu söyledi Dr. Bu hafta tekrar kontrol var sizce ne beklet beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…