2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
of benim de gazım var. hastane yemekleri dışında da yemiyorum ama geçti kızıma ☹

sizin ne kadar sürdü ağrı. Cok korkuyorum bu bas agrisini yasamaktan. Siddeti fazla miydi
spinal oldum bende de oldu baş ağrısı. sürekli değil benimki. dayanılmayacak gibi de değil. sadece rahatsız edici. yatakta dümdüz aynı ameliyat masasında yatar gibi yatınca çok rahat ediyorum.

Ah canım gözün aydın detaylarıda müsait olunca anlatırmısın ? Ya kaç gün önce sancıların başlamıştı sanırım
asil dogum sancilarim muayne ye gittigim gun baslamisti oglen 1 gibiydi ebe 3 cm aciklik var sabaha gelir demisti ibizde esimle basladi yurumeye agrilarim da baslamisti ebe baktiktandan sonra aksam 11 e kadar yuruduk 5 saat nerdeyse 5 Dk Da bir geldi sancim ama durmadik yuruduk hep eve geldim dus aldim uzandim filan 12 bucuga dogru dayanamadim artik siddetine hastaneye geldim aciklik 5 cm di1 saatte dogdu doktor zor yetisti

Evet basın ağrıyor ama uyanık kal yasa her anını bence o çıksin diye sabırsızlıkla bekle ağlayınca ki mutluluğu yaşa ve doktorun gerçekten uzayda yaşıyor oadin dogumcu olmamasına rağmen acile gittim orda kontoo eden 3 doktor oldu sırayla 3 de sezeryan sonrası baş ağrısı dedim mi uzulup sezeryan sonrası beklenen bişey diyip özellikle ilgilendiler

Kendi dr um da yakinda zamanda dogum yapmis bende hic bas agrisi olmadi diyor.Ama sen yinede bunlari anestezisyenle gorus ben bilmem deyip cekildi kenara.Anestezisyenle gorusecezde kim denk gelirse o girecekmis anesteziye.Ben hangisiyle goruseyim kiGorustuklerim ameliyathaneye inince soarasiniz kendi anesyezisyeninize diyor.Oyle bir firsat bile olacakmi cok merak ediyorum.Ben ne yapacagim yaa persembe gunu ameliyatim.migrenim var.boyunda iki fitigim,sirtta bir fitik 3 hemanjiom,belde fitik var.Ameliyat sonrasi panik ataktan oyle dumduz yatabilecegimide sanmiyorum.Huysuz bacak senderomu suan panikledigimde evde bile ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. ve varis ,emboli riskindende uzun sure yatamam.Genel olsam panik ataktan ameliyat esnasi iyi oncesinde uyanamam korkusundan kesin birseyler olur banasonrasi fitik ve huysuz bacak vs yuzunden agrilar dayanilmaz olurda o bacagima giren siddetli agri girer ayaga firlamak istersem diye korkuyorum.
Epiduralde ameliyat esnasi sirt ustu nasil yattiniz yaa???ben evde deniyorum mumkun degil nefesim kesiliyo.karnim cok gerilip aciyo...nasil duracagim anca ellerim serbest telefonum yanimda olursa yada esim elimi tutarsa kendimi guvende hissedebilirim. sonrasi bacaklar acilirken yine o bacagima stresli agri girermi acaba??Yanimda duracak beni idare edebilecek,sakinlestirebilecek kimsemde yok

kızlar sezaryenden sonra varis çorabı giyen var mı?
Hem ameliyat esnasinda giydirtecekmis drum ,hem sonrasi surekli kullanmak zorundayim cnm emboli atmasin diyehamilelik suresince yasamadigim komplikasyon kalmadi benim .Varisim yoktu seyime kadar parmak parmak varis oldum.ayak bileklerime, topuguma indi varislerdaha bu corona zamani (kismetse bide bebekli) bir dizi ameliyat beni bekliyor olacak.Kis geliyor klostorofobiden hala cam kapi kapatamiyorum Ayak bas tirnaklarim atiyor surekli ayakkabi giyemiyecek durumdalar suan cok aciyor.Kulaklarim iltihaplandi ve tikandi ameliyat oncesi...duyamamak bazen sadece kendi nefesimi sesimi duymak cok rahatsiz edici.dogumda dr hemsireleri duyamayacagim diye panikliyorum simdiden.Moralimi yuksek tutmaya calisiyorum ama hem yalniz hem panikatagim.Ne yapacagim gercekten bilmiyorum.Bana dua edin kizlar bir soruyosunuz bin dökülüyorumsimdiden cok panikledim birkac gecedir 3-5 saat uyudum sadece.dogum sonrasi sizicam sanirim

Canım dün bebeğimi kontrole aldım değeri 13 çıktı 17 ye kadar normal görüyoruz dedi bol bol emzirmemi söyledi 9 çok düşük bir değer bence

canım benim senin acilen önce bi sakinleşmen lazım. bu tavırların senden önce bebeğine zarar bi sakinleş.

sırtüstü yatınca nefes alamama durumu bende de var hatta yine yazmıştım buraya. hiç sorun etme bence. epiduralden dolayı bu sıkıntı olmuyor. anestezi doktoruna güven inan şunları düşündüğüne değmiyor bile.

acilen kendini sakinleştirecek bir metafor bulman lazım. şu dediğin şeyler hastanede hele dert edilecek şeyler asla değil onlarca doktor hemşire ebe varken. şöyle düşün, onlar olmasa panik atak, huzursuz bacak sendromu gibi dertlerinden haberin bile olmayacaktı. birazcık akışına bırak olayları ❤

Canim drun vardir bir bildigi. Evet ayri kalmak zor ama sariligin 9 olmasi bile iyi degilmis. Bizim 16dan 9a dusunce gerci bayram etmistik ama eger beslenmeye daha yeni alisiyosa sariligin ansizin yukselmesi an meselesi oluyor, bizzat yasiyorum cunku
Dun gece acildeydik bizde uyandiramadik oğlumu saatlerce. Sarilik degeri 10 cikti dr sinirda dedi. Bolca besle dedi yarij tekrar kan vericez. Kacta yatiriyolar

Canım sen neden genel anestezi olmuyorsunki baya panik atak hastasısın.
Rabbim kolaylığını verir elbet en sıkıştığın anlarda dua et.bebeğinin kokusunu düşün hepi topu 20 25 dk sürecek sonra meleğine kavuşacaksın.

Bence de bu saydıklarınla sana en uygun seçenek genel anestezi bence. Bir nebze olsun rahatkarsın en azından şimdi stresinin bir kısmı kalkar üzerinden

Kızlar bugünde şehir hastanesine geldim diyorum 15 20 gündür 1 cm açıklığım var benim adam diyor zorla mı doğuracaksın 41 e kadar bekleyeceksin gelmezse suni veririz nst bağladılar normalde cihazda 100 en fazla diye biliyorum kasılma anında 123 e çıktı hatta ama benim acılmam niye aynı duruyor hiç artmıyor çok canımı sıkıyor bu durum artık , Suyumun az olduğunu buda söyledi üstelik

Yaa canım benimm korkma stres yapmaa herkes aynı yaşamıyor baş ağrısını benimle aynı gün doğum yaptı kadinda sadece dikis ağrısı vardı baş ağrısı olmadı kahve içti sakız çiğnedi bol bol ve sırt üstü yataniliyorsun uyuşuk oluyorsun agrini hissetmiyorsun huzursuz bacağı söz konusu olacağını sanmam zaten yavrun seni her türlü sakinlaestirir emin ol o yüzden kendini gererek girme ameliyata doktorumla konuş bu durumları onunda diyeceklerini göre olmazsa tamamen uyutul ama böyle korkmaa gercketn tüm ağrıya şikayetine rağmen ben memnunum bunlar yaşanacak şeyler elbet geçiyor iş sende biter kendini sakinlestireceksin sonuçta bir mucize taşıyorsun zorlukları olacak kavuşurken

arttırmak için bişey yapabilir miymişsin? açılmanın başlayıp ilerlememesi çok ilginç

Canim once sakin ol arkadaslarin dedigi gibi ilk dogumun mu ilk cocugun mu olacak bilmiyorum ama onun sana ihtiyaci olacak saglam durmak zorundasin Sana soyle bi ornek vereyim ilk bebegimi kaybettim karnimda bunu bile bile operasyona girdim bedenen ve ruhen bitik haldeydim. Sonra yine allah bana bi evlat nasip etti hayirlisiyla haftaya kavusucaz insallah. Bende de benzer korkular vardi ya yine ayni olursa ya kotu gecerse ya bana ya ona bi sey olursa diye diye yedim kendimi. Sonra sakinledim biraz ne kadar agrili sizili nasil gecerse gecsin sonunda o aglama sesini duymaya odakladim kendimi o an her sey butun korkular acilar gecicek insallah Sende kendini o ana odaklamaya calis biliyorum bende cok panik haldeyim korkuyorum sonunu gorene kadar ama boyle boyle sakinlestirmeye calistim kendimi.

arttırmak için bişey yapabilir miymişsin? açılmanın başlayıp ilerlememesi çok ilginç
Hiçbirşey demedi canım dövecek gibi davrandı valla sanki ben cahilmişim gibi tavırları adamın. Diyorum ben tam 38 hastalığım hayır sen 37sin diyor zorla 37 diyor ikna olmuyor, karnım az uz kasılmıyor inan eski kasılmalarımdan çok çok daha kuvvetli bu kadar kasılmaya nasıl ilerlemiyor bilmiyroum inan içimden sezeryan düşüncesi geçip duruyor diyorum bu 100 ü geçen sancıya acılmıyorsa boşu boşuna suni sancı almakta gelmiyor içimden yine açılmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…