- 11 Ocak 2020
- 1.069
- 1.521
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.381
10 tane kutuyu bitirdimkaç tane kullandın peki? bana 10 tanelik yazmışlar
Gecmis olsun cnmKızlar ben de doğum yaptım gündüz, spinal anastezi yöntemi ile, ama nedense beni bebeği aldıktan sonra uyuttular.. Sohbet ediyorduk birden uyumuşum niye acaba... Genel anastezi ye göre çok çok iyiydim bu arada.. Bebek tam doymuyor galiba yarım saate bir kalkıyor emmek istiyor ama sütüm tam gelmedi. Napacağım bilmiyorum.. Mama denedik biberon da tutmuyor.. Yatağına koyduğum anda ağlıyor sürekli kucağımda olmak istiyor.
Hayırlı olsunKızlar merhaba: sezeryandan korkan vardır belki diye yazıyorum. Korkmayın çünkü :) bende pazartrsi günü doğum yaptım. Salı eve geldik ve gece nöbetleri başladı. 38+5 de 2930 gram olarak doğdu. Pazar günü akşam en son 11 de yemek yiyip içtim sabah doğum var diye. Doğumum 17.15 de oldu. O kadar saat aç susuz kalmak havanın sıcaklığı derken sezeryana girip spinal yapınca tansiyonum düştü. Ama bu tamamen benim uzun saatlerce aç susuz kalmamdan dolayı. Sonda takılırken acı yok sadece rahatsız ediyor sizi ama can acıyacak bir durum değil. Spinal de pozisyonu verdiler durmam gereken şekli teknikerlerden birisi yanımda durdu. Sağ olsun omuzlarımdan ellerimden tutup yönlendirdi ben onun komutlarını dinlerken çoktan yapılmış GERÇEKTEN zerre hissetmedim. Tek hissettiğim popomdan başlayan bir sıcaklığın ayak ucuma gitmesi oldu. Sonra tansiyonum düştü yatarken ama 30 saniye falan kendimi kötü hissettim ki hemen serumu ikiye çıkardılar ve hep söylenilen şey biz sizin için buradayız korkmayın oldu. Önüme perde gerilince ve bedenimde uyuşunca şimdi ne olacak falan diye düşünmeye başladım o arada dua etmem gereken insanlar vardı sıkı sıkı tembihlenmiştim bu konuda :) onları sıralamaya sokup eksik kalmadı demi diye düşürken kızım ağladı. Bebek doğdu mu diye sordum çoktan doğmuş kızım doktorum gelmiş kızımı çıkarmış fakat hissetmek sıfır . Ayrıca serklaj dikişim de vardı onu da almışlar. 10 dakika da dikiş atma süresi derken gir doğur çık yarım saat sürmedi çok şükür. Giderken yanınıza kahve ve pipet muhakkak alın. Hayat kurtarır emin olun. Sormak istediğiniz olursa buradayım. Rabbim doğum yapmayan arkadaşlara da bebeğini bağışlasın
RABBIM anali babali saglicakla buyutmeni nasip etsin cnmKızlar merhaba: sezeryandan korkan vardır belki diye yazıyorum. Korkmayın çünkü :) bende pazartrsi günü doğum yaptım. Salı eve geldik ve gece nöbetleri başladı. 38+5 de 2930 gram olarak doğdu. Pazar günü akşam en son 11 de yemek yiyip içtim sabah doğum var diye. Doğumum 17.15 de oldu. O kadar saat aç susuz kalmak havanın sıcaklığı derken sezeryana girip spinal yapınca tansiyonum düştü. Ama bu tamamen benim uzun saatlerce aç susuz kalmamdan dolayı. Sonda takılırken acı yok sadece rahatsız ediyor sizi ama can acıyacak bir durum değil. Spinal de pozisyonu verdiler durmam gereken şekli teknikerlerden birisi yanımda durdu. Sağ olsun omuzlarımdan ellerimden tutup yönlendirdi ben onun komutlarını dinlerken çoktan yapılmış GERÇEKTEN zerre hissetmedim. Tek hissettiğim popomdan başlayan bir sıcaklığın ayak ucuma gitmesi oldu. Sonra tansiyonum düştü yatarken ama 30 saniye falan kendimi kötü hissettim ki hemen serumu ikiye çıkardılar ve hep söylenilen şey biz sizin için buradayız korkmayın oldu. Önüme perde gerilince ve bedenimde uyuşunca şimdi ne olacak falan diye düşünmeye başladım o arada dua etmem gereken insanlar vardı sıkı sıkı tembihlenmiştim bu konuda :) onları sıralamaya sokup eksik kalmadı demi diye düşürken kızım ağladı. Bebek doğdu mu diye sordum çoktan doğmuş kızım doktorum gelmiş kızımı çıkarmış fakat hissetmek sıfır . Ayrıca serklaj dikişim de vardı onu da almışlar. 10 dakika da dikiş atma süresi derken gir doğur çık yarım saat sürmedi çok şükür. Giderken yanınıza kahve ve pipet muhakkak alın. Hayat kurtarır emin olun. Sormak istediğiniz olursa buradayım. Rabbim doğum yapmayan arkadaşlara da bebeğini bağışlasın
Niye o kadar erken biraktin???ben dun aksam 21 :00 gibi vurundum.Bugun vurmamaliyim ki acaba?Bu arada kan sulandırıcı iğne kullandım tüm gebelik süresinde pazartesi doğum İçin en son cumartesi iğne yaptım.
Ya benn almadim gumus kapak simdiden gogus uclarimdan koyu renk kucuk kabuklar dokuldu.Yara olmus hassaslasmis farkinda degilim.iki gundur lanisosh suruyorum.Silikon gogus ucu almastim ama gumus kapakta alsammi acaba ?Gümüş kapaklar faydalı canım tüm gün kullan önce, her emzirmeden sonra mutlaka tak 2-3 gün içinde iyileşmeye başlarsın diye umuyorum. Düzeldikten sonra da günde 2-3 saat kullanmalısın
Aynı korkular ben de de var senin yine zamanın çokmuş ben haftaya salıya kadar ölebilirim korkudanHayırlı olsundoğumdan sonra dikiş yerinizin ağrı durumu Nasıl ? Spinal için iğne vurulurken o bölgeniz uyuşturuldu mu da hiç hissetmediniz acaba ? Normal doğum olursa ben direk epidural istiyorum ama aklıma o iğnenin vurulması geliyor korkutuyor beni gerçi doğumun her aşaması korkutuyor sonda takılmasını istemiyorum hem görüntü hem acı yönünden hiç rahat edemicem gibi. Allah ım hamilelik bi şekilde bitiyorda bu doğum beni korkudan öldürecek
Gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün canımKızlar merhaba: sezeryandan korkan vardır belki diye yazıyorum. Korkmayın çünkü :) bende pazartrsi günü doğum yaptım. Salı eve geldik ve gece nöbetleri başladı. 38+5 de 2930 gram olarak doğdu. Pazar günü akşam en son 11 de yemek yiyip içtim sabah doğum var diye. Doğumum 17.15 de oldu. O kadar saat aç susuz kalmak havanın sıcaklığı derken sezeryana girip spinal yapınca tansiyonum düştü. Ama bu tamamen benim uzun saatlerce aç susuz kalmamdan dolayı. Sonda takılırken acı yok sadece rahatsız ediyor sizi ama can acıyacak bir durum değil. Spinal de pozisyonu verdiler durmam gereken şekli teknikerlerden birisi yanımda durdu. Sağ olsun omuzlarımdan ellerimden tutup yönlendirdi ben onun komutlarını dinlerken çoktan yapılmış GERÇEKTEN zerre hissetmedim. Tek hissettiğim popomdan başlayan bir sıcaklığın ayak ucuma gitmesi oldu. Sonra tansiyonum düştü yatarken ama 30 saniye falan kendimi kötü hissettim ki hemen serumu ikiye çıkardılar ve hep söylenilen şey biz sizin için buradayız korkmayın oldu. Önüme perde gerilince ve bedenimde uyuşunca şimdi ne olacak falan diye düşünmeye başladım o arada dua etmem gereken insanlar vardı sıkı sıkı tembihlenmiştim bu konuda :) onları sıralamaya sokup eksik kalmadı demi diye düşürken kızım ağladı. Bebek doğdu mu diye sordum çoktan doğmuş kızım doktorum gelmiş kızımı çıkarmış fakat hissetmek sıfır . Ayrıca serklaj dikişim de vardı onu da almışlar. 10 dakika da dikiş atma süresi derken gir doğur çık yarım saat sürmedi çok şükür. Giderken yanınıza kahve ve pipet muhakkak alın. Hayat kurtarır emin olun. Sormak istediğiniz olursa buradayım. Rabbim doğum yapmayan arkadaşlara da bebeğini bağışlasın
ben gebeliğimde kan sulandırıcı vs kullanmadım. hastaneye yatışım yapıldığı an çorap giydirdiler. taburcu olurken de çıkardılar sık sık hareket etmemi söylediler ve 10 günlük kan sulandırıcı yazdılar.Wc
Amin canım maşallah çok güzel olmuş doğumun. Bu arada ben de iğne kullanıyorum da sana varis çorabı giydirdiler mi? Giydirdilerse ne zaman ve ne kadar süre için? Allah hepimizin bebişini sağlıkla, mutlulukla, hayırla büyütebilmeyi nasip etsin
ver bebeği biraz da onlar taşısınGünaydın kızlar ben hala doğuramadımartık psikolojik baskı geliyor çevreden kaç aylık oldu bebek doğurmaya niyetin yok vs vs sanki keyfimden icimde tutuyorum ya
ay bekara karı boşamak kolay derler ya bana da öyle geliyor şu anHayırlı olsundoğumdan sonra dikiş yerinizin ağrı durumu Nasıl ? Spinal için iğne vurulurken o bölgeniz uyuşturuldu mu da hiç hissetmediniz acaba ? Normal doğum olursa ben direk epidural istiyorum ama aklıma o iğnenin vurulması geliyor korkutuyor beni gerçi doğumun her aşaması korkutuyor sonda takılmasını istemiyorum hem görüntü hem acı yönünden hiç rahat edemicem gibi. Allah ım hamilelik bi şekilde bitiyorda bu doğum beni korkudan öldürecek
en az 8 saat aç olmak lazım sezaryen öncesi. varis çorabımın ucu açıktı benim.RABBIM anali babali saglicakla buyutmeni nasip etsin cnmdogum saatin cok gec olasina ragmen cok erken cikarmislar ?benim yarin saat 3 :30 da ameliyatim saati degismez sabaha alinmazsa.en son saat kacta yemek yiyeyim kan sulandiriciyi kacta vurayim diye hesaplamaya calisiyorum.Ne olur olmaz genel olurum belki diye yemegi 8 degilde en az 12 -13saat oncesi birakayim diye dusunuyordum ama susuz kalmak dusunduruyor bide dedigin gibi tansiyon.Pipit ve kahve almamistim soyledigin iyi oldu cnm.Hastene cantam iyice tasti artik:)
Kizlar hepinize sorayim genel anestezi olma ihtimaline karsi saat kaca kadar yemek yiyeyim?birde kan sulandiriciyi ne zaman biraktiniz drum bir gun oncesi dedi ama ameliyat saatinden geriye tam 24 saatmi saymaliyim?
ameliyatta giydiginiz varis corabi parmak ucu acikmiydi?
Yok cnm giydirmediler öyle bir şey de teklif etmedilerWc
Amin canım maşallah çok güzel olmuş doğumun. Bu arada ben de iğne kullanıyorum da sana varis çorabı giydirdiler mi? Giydirdilerse ne zaman ve ne kadar süre için? Allah hepimizin bebişini sağlıkla, mutlulukla, hayırla büyütebilmeyi nasip etsin
Doğumdan 12 saat sonra ilk yürümemi yaptım evet ağrılarım oldu ama dikiş değilmiş üzerine pansuman yapılınca takılan bantlar geriyormuş. Sonrasında sprey sokup açık bıraktılar tabiki acıyor geriliyor ama dayanılmaz değil benim okuduğum yerlerde dikişler çok acır kalkamazsın oturamazsın yazdılar ama ben çok şükür normal işlerime devam ettim eve gelince. Spinal de de gerçekten hissetmedim uyuşturma olmadı. Duruş şeklini söyledi önümde de bayan bir tekniker vardı o sarılır gibi omuzlarımdan çekti ellerimi tuttu vallahi hissetmedim o arada sıcaklık olunca sıcaklık hissediyorum normal mi dedim iğneyi o zaman öğrendimHayırlı olsundoğumdan sonra dikiş yerinizin ağrı durumu Nasıl ? Spinal için iğne vurulurken o bölgeniz uyuşturuldu mu da hiç hissetmediniz acaba ? Normal doğum olursa ben direk epidural istiyorum ama aklıma o iğnenin vurulması geliyor korkutuyor beni gerçi doğumun her aşaması korkutuyor sonda takılmasını istemiyorum hem görüntü hem acı yönünden hiç rahat edemicem gibi. Allah ım hamilelik bi şekilde bitiyorda bu doğum beni korkudan öldürecek
maşallah, tebrikler canım.Kızlar merhaba: sezeryandan korkan vardır belki diye yazıyorum. Korkmayın çünkü :) bende pazartrsi günü doğum yaptım. Salı eve geldik ve gece nöbetleri başladı. 38+5 de 2930 gram olarak doğdu. Pazar günü akşam en son 11 de yemek yiyip içtim sabah doğum var diye. Doğumum 17.15 de oldu. O kadar saat aç susuz kalmak havanın sıcaklığı derken sezeryana girip spinal yapınca tansiyonum düştü. Ama bu tamamen benim uzun saatlerce aç susuz kalmamdan dolayı. Sonda takılırken acı yok sadece rahatsız ediyor sizi ama can acıyacak bir durum değil. Spinal de pozisyonu verdiler durmam gereken şekli teknikerlerden birisi yanımda durdu. Sağ olsun omuzlarımdan ellerimden tutup yönlendirdi ben onun komutlarını dinlerken çoktan yapılmış GERÇEKTEN zerre hissetmedim. Tek hissettiğim popomdan başlayan bir sıcaklığın ayak ucuma gitmesi oldu. Sonra tansiyonum düştü yatarken ama 30 saniye falan kendimi kötü hissettim ki hemen serumu ikiye çıkardılar ve hep söylenilen şey biz sizin için buradayız korkmayın oldu. Önüme perde gerilince ve bedenimde uyuşunca şimdi ne olacak falan diye düşünmeye başladım o arada dua etmem gereken insanlar vardı sıkı sıkı tembihlenmiştim bu konuda :) onları sıralamaya sokup eksik kalmadı demi diye düşürken kızım ağladı. Bebek doğdu mu diye sordum çoktan doğmuş kızım doktorum gelmiş kızımı çıkarmış fakat hissetmek sıfır . Ayrıca serklaj dikişim de vardı onu da almışlar. 10 dakika da dikiş atma süresi derken gir doğur çık yarım saat sürmedi çok şükür. Giderken yanınıza kahve ve pipet muhakkak alın. Hayat kurtarır emin olun. Sormak istediğiniz olursa buradayım. Rabbim doğum yapmayan arkadaşlara da bebeğini bağışlasın
RABBIM anali babali saglicakla buyutmeni nasip etsin cnmdogum saatin cok gec olasina ragmen cok erken cikarmislar ?benim yarin saat 3 :30 da ameliyatim saati degismez sabaha alinmazsa.en son saat kacta yemek yiyeyim kan sulandiriciyi kacta vurayim diye hesaplamaya calisiyorum.Ne olur olmaz genel olurum belki diye yemegi 8 degilde en az 12 -13saat oncesi birakayim diye dusunuyordum ama susuz kalmak dusunduruyor bide dedigin gibi tansiyon.Pipit ve kahve almamistim soyledigin iyi oldu cnm.Hastene cantam iyice tasti artik:)
Kizlar hepinize sorayim genel anestezi olma ihtimaline karsi saat kaca kadar yemek yiyeyim?birde kan sulandiriciyi ne zaman biraktiniz drum bir gun oncesi dedi ama ameliyat saatinden geriye tam 24 saatmi saymaliyim?
ameliyatta giydiginiz varis corabi parmak ucu acikmiydi?
Açlık konusunda gece 12 den sonra bir şey yeme içme genel ya da lokal anestezi olduğuna doğum öncesi karar veririz dedi doktor. İğne konusunda da doğumdan bir gün önce bırakacaksın dedi . Yani önceki bir günü boş bırakacağız dedi. Siz gönlünüzü ferah tutun. İğneden bırakmadan kaynaklı bir şey olacaksa Allah korusun her an olabilir iğne bahanesi olur. Rabbim ömür verdiyse eğer bu bebeğin alacak nefesi varsa hiç bir şey engel olmaz.Niye o kadar erken biraktin???ben dun aksam 21 :00 gibi vurundum.Bugun vurmamaliyim ki acaba?
canım benim senin acilen önce bi sakinleşmen lazım. bu tavırların senden önce bebeğine zarar bi sakinleş.
sırtüstü yatınca nefes alamama durumu bende de var hatta yine yazmıştım buraya. hiç sorun etme bence. epiduralden dolayı bu sıkıntı olmuyor. anestezi doktoruna güven inan şunları düşündüğüne değmiyor bile.
acilen kendini sakinleştirecek bir metafor bulman lazım. şu dediğin şeyler hastanede hele dert edilecek şeyler asla değil onlarca doktor hemşire ebe varken. şöyle düşün, onlar olmasa panik atak, huzursuz bacak sendromu gibi dertlerinden haberin bile olmayacaktı. birazcık akışına bırak olayları ❤
Canim inan zaten etrafimda pandemi zamani dolasacak olmalari panikletiyor.Tasiyici olabilirler dusuncesi aklima geldigi anda yuzume sicak basip nefesim kesiliyor.ve oradan kacarak uzaklasmak istegi olacak ve yapamadigim icin panikliyecegim buyuk ihtimal.maske takinca zaten nefesim kesiliyor.Anestezi druyla onceden gorusebilseydim simdi bir nebze daha rahat olurdum:/ Hastaliklarima gelince keske bilmeseydim de bilincaltima iyice çürük bir vucuda sahibim islemeseydi.Ama zaten agrilarla kendilerini her daim hatirlatiyorlar.destegin icin tesekkur ederim
Aynen drumda senin gibi alti ustü bir cocuk doguracaksin cabuk aliyoruz zaten dedi.Genel anasteziyi daha once gecirdigim buyuk ameliyattan cok zor uyanarak korkutucu bi deneyim yasadim.Hayatimin en zor aniydi diyebilirim.Annem bir bucuk sene once kollarimda can verdi kanserden.Ve bilincaltimda maalesef genel anastezi ile ölüm ayni sanirim.Dunyada yoksun bilincin yok fln ya bikac saatligine cok korkutucu ve kizimi gormeden bi daha hic uyanamam gibi geliyor.herseyi gectim cigerlerim tam kapasiteyle calismiyo kucukken zaturreden dolayi .bide pandemi zamani bazi arkadaslara bazi drlarda pek tavsiye etmemis .bilemiyorum yaa belki en iyisi uyumak ama sonrasi agrilarda dusunduruyor.ikinci sezeryan bide.eski dikislerde sorun olursa drum o dikislerlede ugrasacak carpi iki agri aci olur BELKI.Dedigin gibi melegimi dusunmek tek rahatlatan ama heyecanlandiran seyCanım sen neden genel anestezi olmuyorsunki baya panik atak hastasısın.
Rabbim kolaylığını verir elbet en sıkıştığın anlarda dua et.bebeğinin kokusunu düşün hepi topu 20 25 dk sürecek sonra meleğine kavuşacaksın.Destegin icin cok tesekkurler
Canim bklm zaten fitiklardan fln anestezisyen uygun gormezse mecbur genel olacagim ama usttede yazdiklarimdan dolayi lokal istiyorum.Destegin icin tesekkur ederimBence de bu saydıklarınla sana en uygun seçenek genel anestezi bence. Bir nebze olsun rahatkarsın en azından şimdi stresinin bir kısmı kalkar üzerinden
Canim dr um hic etliye sutluye karismiyo bunu her muayenede konusmaya calistim ama ben bilnem anestezisyenle senin kararin dedi ve hic rahatlatmadi.Lokalde durabilcenmi sen bilcen dedi ama ben emin olamiyorum ki kendimden.En kotusu sedasyon yapariz sana dedide o sedasyonda genel anestezi gibi birseyse diye korkuyorum.Panik suresince oyle birsey oldum ki herseyden korkuyorum ama butun herseyi gorecegim kontrol bende olacak gerektiginde mudahele edebilecegim .Yaa canım benimm korkma stres yapmaa herkes aynı yaşamıyor baş ağrısını benimle aynı gün doğum yaptı kadinda sadece dikis ağrısı vardı baş ağrısı olmadı kahve içti sakız çiğnedi bol bol ve sırt üstü yataniliyorsun uyuşuk oluyorsun agrini hissetmiyorsun huzursuz bacağı söz konusu olacağını sanmam zaten yavrun seni her türlü sakinlaestirir emin ol o yüzden kendini gererek girme ameliyata doktorumla konuş bu durumları onunda diyeceklerini göre olmazsa tamamen uyutul ama böyle korkmaa gercketn tüm ağrıya şikayetine rağmen ben memnunum bunlar yaşanacak şeyler elbet geçiyor iş sende biter kendini sakinlestireceksin sonuçta bir mucize taşıyorsun zorlukları olacak kavuşurkenyapabilsem kendi ameliyatimi kendim yapacagim sanirim birazda dr hastane guvensizligi tesekkur ediyorum destegine
Yaa ne mutlu saglikla atlatanlaraCanim once sakin ol arkadaslarin dedigi gibi ilk dogumun mu ilk cocugun mu olacak bilmiyorum ama onun sana ihtiyaci olacak saglam durmak zorundasinSana soyle bi ornek vereyim ilk bebegimi kaybettim karnimda bunu bile bile operasyona girdim bedenen ve ruhen bitik haldeydim. Sonra yine allah bana bi evlat nasip etti hayirlisiyla haftaya kavusucaz insallah. Bende de benzer korkular vardi ya yine ayni olursa ya kotu gecerse ya bana ya ona bi sey olursa diye diye yedim kendimi. Sonra sakinledim biraz ne kadar agrili sizili nasil gecerse gecsin sonunda o aglama sesini duymaya odakladim kendimi o an her sey butun korkular acilar gecicek insallah Sende kendini o ana odaklamaya calis biliyorum bende cok panik haldeyim korkuyorum sonunu gorene kadar ama boyle boyle sakinlestirmeye calistim kendimi. Canim benimde bundan onceki bebegim karnimda öldü.Cennette cinsiyetini ogrenemedigim bi melegim var Ruhen bitiklik durumunu son ki senedir o kadar cok yasadimki biliyorum anliyorum.Melegimin acisini yasayamadan annemi babami arka arkaya kanserden kaybettim.Biri bi tarafta biri tarafta yatiyordu.Suanda boyle olnam sebepsiz degil yani.(Rahmetli annecigim bebegimi kaybetmeme cok uzulmustu cook.Orada malum oluyor herhalde annecigime ; yengeme ruyasinda nedense benim bebegimi emanet etmis .Bu sefer iyice korktum niye baskasina emanet ediyo ben olecekmiyim acaba diye. )simdi bu yastan sonra RABBIM nasip etti .Hemde kismetse kizim olacak.O kadar degerli ki sorun yasanacak diye aklim cikiyor.Destegine cok tesekkur ederim.
Coklu alintiyida bi becemedim sanirim.
HEPINIZ SAGOLUN VAROLUN KIZLAR ...TESEKKUR EDIYORUM TEKRAR TAVSIYE VE DESTEKLERINIZ ICIN
En yakin zaman ameliyat ikimiz gorunuyoruz sanirim canim .senin saat kacta yarin?o korkuyu olayi atlatmadan tamamen atmak zor.RABBIMIZE siginacagiz tevekkkul edecegizBen de öyleyim.4gozle bugünleri beklerken şimdi de korku .
Canım bendede oldu çok fenaydı hatta emzirirken kendini gerersen süttede azalma oluyor die derin nefes alıp vere vere emziriyordum e bebekten gümüş kapağı aldım topuk kanı verdiğimiz gün iki gün içinde toparladı ama süt içine birikince boşalt ben onu biraz geç akıl ettim sürekli ped dolup üstüm batıyordu bir haftaya yakındırda kapak kullanmıyorum arada krem sürüyorum haff kuruma yapıyor göğüslerim ama kapak baya ii geldi banaKizlar gogus uclarim cok fena agliyarak emziriyorum lansinoh krem ayva cekirdegi zeytinyağı ne yaptiysam gecmedi. bugun silverinda gumus gogus kalkani aldim kullann varmi bir xok marka vardi silver linda 50 tl daha ucuzdu ama guvenemedim. Kizlar silverinda gumus kapak kullanan fayda goren varmi. Gercekten artik dayanamiyorum.
Gözün aydın canım sağlıkla büyütKızlar ben de doğum yaptım gündüz, spinal anastezi yöntemi ile, ama nedense beni bebeği aldıktan sonra uyuttular.. Sohbet ediyorduk birden uyumuşum niye acaba... Genel anastezi ye göre çok çok iyiydim bu arada.. Bebek tam doymuyor galiba yarım saate bir kalkıyor emmek istiyor ama sütüm tam gelmedi. Napacağım bilmiyorum.. Mama denedik biberon da tutmuyor.. Yatağına koyduğum anda ağlıyor sürekli kucağımda olmak istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?