2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canim senin aldigin marka silverindamiydi iyi insallah bendede ise yarar peki son olarak canim gunduz hepmi takiyordun gece takmiyoruz demi

Bir doğum hikayesi de benden gelsin o zaman
İlk olarak 14 Eylül günü randevuma gittim doktor 40+6 olduğumu duyunca direk yatış vericez dedi ama gel gör ki hiç sancım yok neyse yatış yapıldı açıklık bakıldı 2 santim sonra malum sancım olmadığı için suni sancı vericez dediler saat 11.15 geçe yatışım yapıldı suni sancı verildi saat gece 01 oldu geldiler baktılar ki açıklık sadece 3 cm neyse doktor biraz kapatalım sancıyı dinlen gece dedi öyle de yaptık sonra sabah oldu açıklık 4 e geliyordu yani milim milim ilerleriyordu yapamayacağımı düşünmeye başlamıştım sonra suni sancıyı her defasında biraz daha arttırıyorlar tabi ve ben kıvranıyorum sonra hemşire hanıma bana çok ıkınma hissi geliyor diyorum o bana 4 cm de ıkınmamı olur falan diyor dalgaya alıyor neyse bi baktı açıklık bi anda 8 cm olmuş sonra suyumda gelmediği için suyumu patlattılar zaten sonra kendi sancımda gelmeye başladı saat 13 gibi suyum patladı saat 13. 30 da oğluşum dünyaya geldi çok şükür 3 ıkınma ille doğdu yavrum hemen hemen 26 saatlik bi doğum hikayesini yaşamakta bir ayrı güzel

Canim senin aldigin marka silverindamiydi iyi insallah bendede ise yarar peki son olarak canim gunduz hepmi takiyordun gece takmiyoruz demi
E bebekten aldım canım ben ama gümüş sonuçta markası önemli değil işlevi diye düşünüyorum burda Bi arkadaş ebebekte indirimde demişti ozmn O şekilde almıştım
Valla ben hiç çıkarmadım gece gündüz Bi gece süt akıyor pedde yetişmiyor diye takmadım sil başa döndü 1hafta geceli gündüzlü taktım hep canım görüntü olarak ama göğüsler çok komik duruyor füze gibi

MaşAllah canım Rabbim hayırla büyütmeyi nasip etsin ıkınmayı güzel yapınca 3.de çıkıyor sanırım bebişler sonra üfleme kısmı başlıyor

Sizden bir gün sonrada benim var canım rabbim yardim etsin hepimize

MaşAllah canım

Kızlar 1.ayda göz muayenesi varmış yaptırdınız mı ben çok tereddütteyim kaç insan girip çıkıo bebek doktoru doğum hastanesnde olduğu için kalabalık olmuyor ama göz beni strese soktu

P

Onu mutlaka yaptırın bir şey olmaz inşallah önlem alırsınız
Yaptırcam ama bizim burası baya riskli bölge binamızda kaç pozitif var inanın bilmiyorum kapıya çöpü koyarken bile tedirgin oluyorum 3aya kadar vakti varmış ama bu sefer daha kötüye giderse diye de korkuyorum artık iice araştırıcam hangi hastanede azsa yada vakasz hastane bulabilirsem ona göre götüreceğim

Sonrasında hastaneden çıkınca karın şiş kaldı mı peki? Benim çok ağrım var karnım ağrıyor 6 aylık hamile gibiyim. Hareket halindeyim ama canım yanıyor sizde öyle olmadı mı

Canim peki gecedemi takicam uykuda birde marka marka ya hani bazisi 100 bazisi 300 lira acaba fark varmidirki sen hangi marka aldin. Bu arada cevap icin cok saol

Ben ebebek markası olan baby plus aldım mağazanın internet sitesinden. 100 liraydı ve çok çok memnunum. Evet ilk hafta 7/24 takmalısın daha sonra günde 2 saat taksan yeterli. Sadece suyla yıkıyorsun hiçbir şeye gerek yok sabun deterjan vs.
İçinde süt birikiyor o biriken süt de meme uçlarına krem gibi bakım yapıyor, şifa olur inşallah

Ya benn almadim gumus kapak simdiden gogus uclarimdan koyu renk kucuk kabuklar dokuldu.Yara olmus hassaslasmis farkinda degilim.iki gundur lanisosh suruyorum.Silikon gogus ucu almastim ama gumus kapakta alsammi acaba ?

Tabiki almalısın ve iyi ki diyeceksin alınca, bu kadar da eminim. Ben de silikon uç kullanıyorum ayrıca, hastaneden beri bununla emiyor bebeğim

Ya benn almadim gumus kapak simdiden gogus uclarimdan koyu renk kucuk kabuklar dokuldu.Yara olmus hassaslasmis farkinda degilim.iki gundur lanisosh suruyorum.Silikon gogus ucu almastim ama gumus kapakta alsammi acaba ?

Ya lansinoh kremde lanolin var ve çok masum olduğu da söylenemez onun yerine zeytinyağı çok daha iyi, acaba onu mu kullansan

Daha önce doğum yapmış olanlar sancıyı tarif edebilir mi? iki gündür adet sancısı gibi ağrım var ama anlamıyorum çok . Nişan da kanlı olmak zorunda mı az az sümüksü akıntım var ama kan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…