Bir doğum hikayesi de benden gelsin o zaman
İlk olarak 14 Eylül günü randevuma gittim doktor 40+6 olduğumu duyunca direk yatış vericez dedi ama gel gör ki hiç sancım yok neyse yatış yapıldı açıklık bakıldı 2 santim sonra malum sancım olmadığı için suni sancı vericez dediler saat 11.15 geçe yatışım yapıldı suni sancı verildi saat gece 01 oldu geldiler baktılar ki açıklık sadece 3 cm neyse doktor biraz kapatalım sancıyı dinlen gece dedi öyle de yaptık sonra sabah oldu açıklık 4 e geliyordu yani milim milim ilerleriyordu yapamayacağımı düşünmeye başlamıştım sonra suni sancıyı her defasında biraz daha arttırıyorlar tabi ve ben kıvranıyorum sonra hemşire hanıma bana çok ıkınma hissi geliyor diyorum o bana 4 cm de ıkınmamı olur falan diyor dalgaya alıyor neyse bi baktı açıklık bi anda 8 cm olmuş sonra suyumda gelmediği için suyumu patlattılar zaten sonra kendi sancımda gelmeye başladı saat 13 gibi suyum patladı saat 13. 30 da oğluşum dünyaya geldi çok şükür 3 ıkınma ille doğdu yavrum hemen hemen 26 saatlik bi doğum hikayesini yaşamakta bir ayrı güzel