2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Sonrasında hastaneden çıkınca karın şiş kaldı mı peki? Benim çok ağrım var karnım ağrıyor 6 aylık hamile gibiyim. Hareket halindeyim ama canım yanıyor sizde öyle olmadı mı
Aynı öyle karnım şiş ama içi boş dokununca lıkır lıkır bulun korseye başladım ağrıyor hareket ederken ama 1-2 dakika sonra vücut alışıyor sanırım

kızlar emzirdikten sonra sağma yapınca kaç cc sütünüz çıkıyor? benim 10 cc bile değil

beni emiyor bir de 3 saatte bir 80 cc mama alıyor kızım. sütüm ilk günlere göre arttı ama yeterli değil hala.

Canim kendi sutunle en once gogus ucunu islat oyle dene. Suan en iyi ilac sutumuz

Cok teşekkür ederim yorumunuz için ♡♡♡ ilk çocuğum var onu düşünmekten duygusal olamıyorum endişem ağır basiyo. O gün sevgisini yasayabilirim umarim

Canm incir özellikle üzüm ve keçi oynuzuozu pekmezi sütü arttırıyor . inşallah da artar canm sutun

Canım kasık ağrısı ve bıçak saplanmış gibi bele giren ağrı aynı anda olunca bende başlamıştı doğum

Benimde öyle yetmiyor mama meme beraber veriyoruz dr 2 hafta böyle gitmesi normal çoğalır sonra dedi

Tabiki almalısın ve iyi ki diyeceksin alınca, bu kadar da eminim. Ben de silikon uç kullanıyorum ayrıca, hastaneden beri bununla emiyor bebeğim
Bende silikon uc aldim ama bebegim hic onunla emmek istemedi..bosuna almış oldum..Sen hangi markayı kullaniyosun cnm

Birde tahine susam katıncada çok güzel yapıyor yeni aklıma geldi yarın susam aldırıp onada başlıcam manyağa bağladım ben süt olsun diye sizde öylemisiniz

kızlar selam ; bende 14 eylülde epidural spinal doğum yaptım.
bugün itibariyle bebeğimin göbek bakımına başlayacakmışım, çocuk doktorumuz sadece %70 etil alkol yazmış reçeteye. aranızdabununda bakım yapan vra mı banaa anlatabilir mi nasıl yapıldığını? internett araştırdım ama etil alkolle yapılan bi bakım bulamadım

Gözün aydın cnım sağlıkla büyüt bebişini inşallah
Ben iki çocuğumda yapmıştım sprey vermişti doktor ama bu bebeğim de vermedi aynı doktordu yapmadım o yüzden

Herkese selamlar. Canım tam aklımdaydın bir bakayım dedim burdan haberini gördüm. Gözümüz aydın canım. Dualarımız kabul oldu. Rabbim sağlıkla sihhatle mutlulukla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin İNŞAALLAH .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…