2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
doku farkından, süt gelmemesi yüzünden vs bir sürü şeyden olabilir. emzikle biberon vermeyi çok önermiyorlar.
Ben yalancı emziğe alıştırdım çünkü beni emzik olarak kullanmaya başlamıştı.artık yorgunluktan yıkılmak üzereydim.koca bir gün (gecesi ve gündüzü dahil)ve ertesi gün keyfine meme istiyordu ve meme ağzında öyle bekliyordu.10saniyede bir bir fırt çekiyordu,15-20 saniye bekliyordu.yemek kahvaltı hatta su bile içemiyordum artık

doku farkından, süt gelmemesi yüzünden vs bir sürü şeyden olabilir. emzikle biberon vermeyi çok önermiyorlar.
Ben hastaneden çıktığımızın gecesi verdim çok severek Emmiyor ama ben iki çocuğumda çok rahat ettim emzik sayesinde gece uykuları en azından düzgün oluyor yoksa yalancı meme niyetine sırt boyun ağrısı mahvediyor

ben de öyle yapayım aynısı olursa o zaman

bildiğim iyi oldu. yoksa karnı tok olsa da her ağladığında koşuyordum ben.

Anneler mrhba.sezaryen sonrası ne zaman büyük abdeste ciktinz. Ben normalde hep kabizim bide dr kan tüpü verdi onu içiyorm sabah akşam. Daha çıkmadım 2 gun oldu.bi sıkıntı Olmaz inşallah

Ben emzirip yatırdıktan sonra veriyorum ağlamalarında emziriyorum genelde o emzikle derin uykuya dalıyor bu gece istemedi emziği serseme döndüm tabiri caizse meğer ağız gazı varmış
gaz bizde de başladı. erken mi diyorum sanki 2-3 haftalıkken başlıyodu. artık yedikten sonra gaz maceramız başlıyor

Anneler mrhba.sezaryen sonrası ne zaman büyük abdeste ciktinz. Ben normalde hep kabizim bide dr kan tüpü verdi onu içiyorm sabah akşam. Daha çıkmadım 2 gun oldu.bi sıkıntı Olmaz inşallah
bol bol yürümeye bak. bir de ben bişeyler içmeye başladığımda annem bana bol bol kayısı ve şeftali hoşafıyla bittiyse meyve suyunu içirdi. onlar çok fayda etti bana büyük tuvaletime çıkmamda. suyu normalde 2 buçuk 3 içiyodum normal zamanda hastanedeyken 3 ü geçmeye çalıştım mesela.

Ben 3. Gün çıktım gazimida oyoe o yüzden bittim ağrıdan ve iyileşmek için ikiside önemli asamalarmis

Acele etme bakalım huyu suyu nasıl olacak. Belki gerek kalmaz emer doyar rahatlar. Baktın olmuyor alırsın emzik. Ben olmayınca aldım emzik. Bebeklerin hepsi aynı olmuyor, türlü türlü.
hala acemiyim ben valla 8. gün bugün. annem olmasa doyduğunu zor anlarım sanki. önce 60 bazen 65 cc mama veriyorum çünkü mememi ondan sonra kabul ediyor. memeyi de bir süre emiyor şükür. bazen kendini çekince, ki bu sürede uyumuş da oluyor, ağzının kenarından sütü akmış görüyorum. bu doymuş demek mi yedikten sonra hıçkırıyor mesela.

gaz bizde de başladı. erken mi diyorum sanki 2-3 haftalıkken başlıyodu. artık yedikten sonra gaz maceramız başlıyor
Bizim çok şükür çok gazımız yok bazen ağızdan zor çıkarıyor bende gece aşırı uykusuz kaldım aklıma gelmedi çıkarmak

Birde sen mama verdiğin için her seferinde Gazını al mutlaka

Son düzenleme:
Canım önce emzirsen mesela sütün yetişmiyor bebeğin boş çekiyor diyelim beyne süt üret komutu gider ve sütün artar ama manayı verirsen memeyi sadece uyumak için kullanmış olur ve eğer göğüs boşalmıyorsa süt yetiyor diye fazla süt üretmez vucud
Hıçkırmasına bizde kursak büyütüyor yani mide büyüyor derler

Mama alan bebeklerde bir tik fazla oluyor gaz. Yedirdikten sonra emme yada mama farketmeksizin mutlaka agzindan gaz cikarttirin cikmayinca o gazlar karnina doluyo ve agri oluyo canim

Kuzum ne yap ne et once kendini emzir, ondan sonra once 30 dene mamayi. Bak 18gunluguz 3 gundur memeyi istememeye basladi. Bir ogun meme bir ogun mama veriyordum sarilik yuzunden. Sarilik skintisi azalmaya baslayinca ve meme reddine dogru gidince 2 ogun meme 1 ogun mamaya dondum. Yada emziriyorum hala araniyosa 30luk mama yapiyorum. Sutumde azalmisti bir mama bir meme turunda. Simdi emdikce artiyor.

Ben bebeğin gazı için her akşam yatmadan önce çekilmemiş kimyon,anason demliyorum içine biraz şeker karıştırıp birkaç kaşık bebeğimin ağzına veriyorum.sabaha kadar huzurlu yatıyor o şekilde.vermediğim gece sabaha kadar kıvranıyor yavrucuk.

Aynen 12 yıl oldu müzmin kabızlık sorunum var, bir de ben normal doğum yaptım buna rağmen doğumdan sonraki 5.gün tuvalete çıkabildim gayet de iyiyim korkma bir şey olmaz Allahın izniyle ama duphaston iç derim

Ben gaz için enterogis damla aldım onu kullanıyorum. Hastaneden taburcu olurken bebek reçetesinde o yazıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…