2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kizlar genel anestiyle sezeryan olanlar yardimci olabilirmi covid olayi yuzunden sadece esim olacak yanimda ne kadar surede kendimize geliyoruz bebegi hemenmi veriyorlar o halde bakabiliyomuyuz

En büyük korkularımdan biri bas ağrısı. Doktorum 100 kisiden 2 kisidw olur korkma dedi. Birde bol su içince cok hafif bas agrisiyla atlattığını soyleyenler var ne dersiniz?

Bana hiç bir şekilde söylenmedi yan etkileri. İş işten geçtikten sonra öğrendim detayları. Ameliyat olduğun gün bol kahve ve su iç canım. Tutulman olursa da ense boyun sırt vs. Doktorundan kesinlikle merhem iste. Ben voltaren kullanmıştım

baş ağrısı ben de yaşadım. anestezi uygulayan doktor, baş ağrısı geçmezse aynı ameliyat masasında yatar gibi dümdüz uzan demişti. faydasını gördüm.
Sağolsunlar bana hiçbişi demediler. Kendi araştırmamla bol kahve ağrı kesici kas kremi vs 1 haftaya geçti zaten ama çok zordu

Benim bebeğimin de göbeği düşmedi ama ben her gün yıkıyorum.bana doktor bebeğini yıkama demedi hiç.hatta bugğn kontrole gittik göbeği iyi bikaç güne düşer dedi ve yine yıkama demedi
Nasıl yıkıyorsun bebek kuvötünde mi kucakta mı?benim küvötüm hazır ama içine bez alınacak,lazım oluyor mu?

Nasıl yıkıyorsun bebek kuvötünde mi kucakta mı?benim küvötüm hazır ama içine bez alınacak,lazım oluyor mu?
ben annemle yıkıyorum bebeğimi küvetinin içinde. üzerinden çıkardığımız zıbını ve üst kıyafetini küvet filesinin üstüne seriyorum onun üstünde yıkıyoruz hızlıca.

sen de mi mama veriyorsun? ben de mama+meme yapıyorum sütüm henüz yetmiyor yeter inşallah. zamanını nasıl ayarlıyorsun mama ve meme vermek için? ben artık çetele tutucam zaman için
Artık biz acıkınca emziriyorum. Hala doymuyoruz.
Çünkü 15 günlükken oldu kilo almayınca dr önce emzir sonra 30 cc mama ver doymazsa 60 ver dedi. Kilo aldı. Benimki yine doymuyor bir türlü. Fazla içip kusuyor artık anladım ki biraz keyfe emiyor, içiyor. Emzik aldım. Baktım meme+ mama doyunca emzik veriyorum. Açken almıyor zaten emziği. Doyunca keyif yapıyor.

Kizlar genel anestiyle sezeryan olanlar yardimci olabilirmi covid olayi yuzunden sadece esim olacak yanimda ne kadar surede kendimize geliyoruz bebegi hemenmi veriyorlar o halde bakabiliyomuyuz
Ben genel anestezi oldum.Ben uyanmıştım bebeği getirdiler. Ama ilk gece zorlanırsın. Ben sadece emzirebildim. Kolumda serum, sonda, karnım da kum torbası vardı. Bebeğin gazı bezi yapamadım.

Lansinoh kullanıyorum

Kızlar ya her gece ayaktayız 3 gecedir katıla katıla ağlıyor gazı da yok yani ben çıkaramıyorum en azından ne yapmalıyım sizce off geceden korkar oldum ya
Ben philips aldim ama hic ise yaramadı bebek sevmedi..şuan sıkıntımız bjraz azaldı cok şükür dayanıyorum..

Bizimki de bez değiştirmeyi hic sevmiyo ağlamaktan kıpkırmızı oluyo

Bebek siz odaya geldikten 15-20dk sonra geliyor genelde. Sizde o sirada kendinize geliyorsunuz zaten. Hemsireler ilk emzirmeyi gosteriyor sonra bebis uyuyor yada kontrolleri icin hemsireler aliyor. Merak etmeyin ciktiktan 1 saat gecmeden kendinizde olursunuz

benim kızım da aynı. kilo kaybı yaşayınca mamaya başlattı doktor 60-65 cc alıyor. emmesi de keyfine göre değişiyor bazen mamadan önce bazen mamadan sonra bazen ikisi de. emzik verirken tereddüt ettin mi meme reddi yaşarım diye?

Hem de nasıl hiç istemedim emzik ama öyle çok ağlıyor ki beni de tüketiyor memede. Dayanamadım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…