- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.561
Canım bizde öyle olduk kucağına al güvende olduğunu hissetsin bir güne geçti bizde ama o gece sabahı sabah etmiştik ertesi gün tüm gün kucağımdaydıBebeğim emdikten mamasını yedikten sonra 2-3 saat uyurdu. Dün misafir geldi çocuları çok huzursuz etti oğlumu uyandırmasına izin vermedim ama bağırdı uykusunda korkuttu, kafasına sertçe dokundu... dün geceden beri uyumuyor çocuk çıldırcam meme mama veriyorum yatırıyorum 10dk sonra yine. Böyle böyle öğleni ettik nesi vardır bu çocucuğun napcam ben
Nazar duası açayım yıkasam rahatlarda göbek bağı düşmedi henüzEvde tütsü varsa yak bence canım.internetten de nazar duası aç.İki gün önce biz de sağlık ocAğına gittik orda kadının biri oğluma nazar değdi.sabahı sabah ettik.en son bunları yaptım bir de üstüne de bebeğimi yıkadım şimdi iyi çok şükür.
Ben yıkamadım düşmeden canım ama ıslak pamukla vucudunu siliyordum bakara ve amme sureleri bebekleri çok rahatlatır ben geceleri bakara süresini açıp yatıyorum arada bebeğim baya farkediyorNazar duası açayım yıkasam rahatlarda göbek bağı düşmedi henüz
Rahatlar inşallahNetten nazar duası buldum açtım uyuyacak gibi esneyip duruyor uykusunda yazık yavrum heran uyancak diye tetikte bekliyorum bende bi sıkıntısı var ama ne
Uyandı yine cidden oturup ağlıcam artık. Bide bugün topuk kanı vercez iyice huzursuz olacakRahatlar inşallah
Baş ağrısı falan yaşamadınız o halde.Epidural için ek ücret istedi mi hastane bizimki +1000 lira istiyor buna gerçekten gerek varsa yaptıracağım.yani ağrısız sezeryan ve sonrası tabiki hayalim,inşallah
beyaz gürültü tarzı şeyler dene istersen ama önce sen sakin ol. sonsuza kadae ağlamayacak diye telkin ediyorum ben kendimi kızım ağladığında hatta ateşe düşmüş gibi ağlıyor kızım öyle diyeyim.Bebeğim emdikten mamasını yedikten sonra 2-3 saat uyurdu. Dün misafir geldi çocuları çok huzursuz etti oğlumu uyandırmasına izin vermedim ama bağırdı uykusunda korkuttu, kafasına sertçe dokundu... dün geceden beri uyumuyor çocuk çıldırcam meme mama veriyorum yatırıyorum 10dk sonra yine. Böyle böyle öğleni ettik nesi vardır bu çocucuğun napcam ben
kesinlikle katılıyorum hatta doktorum anestezi doktoruna şaka yapmıştı bütün anneleri büyüledin bugün, diye. çok memnun kaldım ben anestezi doktorumdan.Hayır canım baş ağrım olmadı, epidural için ekstra 250 ödedim diye biliyorum ama eşime tekrar sorarım . İnşallah iyi bir anestezi hekimine denk gelirsin o zaman herşey çok kontrollü gidiyor. Ama kaygılarını açıkça dile getir bence canım, samimiyetle anlattığında gerçekten daha bir özen gösteriyorlar sanki
Netten nazar duası buldum açtım uyuyacak gibi esneyip duruyor uykusunda yazık yavrum heran uyancak diye tetikte bekliyorum bende bi sıkıntısı var ama ne
Huzursuz olmuşsunuz. Önce kendini sakinleştir. Yıkanabilirsen yıkan elini yüzünü yıka. Dua da oku. Sonra al kucağına sarsarmala. Hafif hafif sallan sakinleşin birlikte.Bebeğim emdikten mamasını yedikten sonra 2-3 saat uyurdu. Dün misafir geldi çocuları çok huzursuz etti oğlumu uyandırmasına izin vermedim ama bağırdı uykusunda korkuttu, kafasına sertçe dokundu... dün geceden beri uyumuyor çocuk çıldırcam meme mama veriyorum yatırıyorum 10dk sonra yine. Böyle böyle öğleni ettik nesi vardır bu çocucuğun napcam ben
Benim bebeğimin de göbeği düşmedi ama ben her gün yıkıyorum.bana doktor bebeğini yıkama demedi hiç.hatta bugğn kontrole gittik göbeği iyi bikaç güne düşer dediNazar duası açayım yıkasam rahatlarda göbek bağı düşmedi henüz
ne kadarlık olduHuzursuz olmuşsunuz. Önce kendini sakinleştir. Yıkanabilirsen yıkan elini yüzünü yıka. Dua da oku. Sonra al kucağına sarsarmala. Hafif hafif sallan sakinleşin birlikte.
Bu bebek bana neler öğretmiş. Az delirmedik anne kız birlikte.
44 günlük oldu.ne kadarlık oldu
maşallah. allah en güzel yaşalarını da hayırlısıyla görmeyi nasip etsin44 günlük oldu.
Durmadan ağlıyor. Meme emiyor. Mama veriyorum. Hep aç ağlıyor. Kucağımdan inmek istemiyor. Ve tabi uyumuyor. Toparlandı tabi kucakta da kımıl kımıl dışardan izleyenler düşecek diye korkuyorlar. Yakama koluma sımsıkı yapışıyor bırakamıyorum bile. Slingimiz de hediye geldi. Bağlıyorum öyle dolaşıyoruz.maşallah. allah en güzel yaşalarını da hayırlısıyla görmeyi nasip etsin
atak dönemleri çok sıkıntılı geçiyor muydu peki? bir de ele avuca geliyordur artık değil mi
Sorarsan sevinirim canım 250 olsa hiç düşünmem ama 6500 spinal sezeryan 1000 TL de epidural olunca insan düşünüyor gerek var mı acaba diye?Hayır canım baş ağrım olmadı, epidural için ekstra 250 ödedim diye biliyorum ama eşime tekrar sorarım . İnşallah iyi bir anestezi hekimine denk gelirsin o zaman herşey çok kontrollü gidiyor. Ama kaygılarını açıkça dile getir bence canım, samimiyetle anlattığında gerçekten daha bir özen gösteriyorlar sanki
Bizim bebekte bir gece bizi mahvetti üzerlik yakıp dua okudum pamuk gibi olup uyudu alabilirsiniz üzerlik alıp tuzla yakın evde gezdirinDurmadan ağlıyor. Meme emiyor. Mama veriyorum. Hep aç ağlıyor. Kucağımdan inmek istemiyor. Ve tabi uyumuyor. Toparlandı tabi kucakta da kımıl kımıl dışardan izleyenler düşecek diye korkuyorlar. Yakama koluma sımsıkı yapışıyor bırakamıyorum bile. Slingimiz de hediye geldi. Bağlıyorum öyle dolaşıyoruz.
sen de mi mama veriyorsun? ben de mama+meme yapıyorum sütüm henüz yetmiyor yeter inşallah. zamanını nasıl ayarlıyorsun mama ve meme vermek için? ben artık çetele tutucam zaman içinDurmadan ağlıyor. Meme emiyor. Mama veriyorum. Hep aç ağlıyor. Kucağımdan inmek istemiyor. Ve tabi uyumuyor. Toparlandı tabi kucakta da kımıl kımıl dışardan izleyenler düşecek diye korkuyorlar. Yakama koluma sımsıkı yapışıyor bırakamıyorum bile. Slingimiz de hediye geldi. Bağlıyorum öyle dolaşıyoruz.
sezaryen çıkışı hala uyuşuk oluyorsun. geçtiğinde de ağrın olursa hemen yardım edip ağrı kesici yapıyorlar zaten. epiduralin etkisi ne kadar sürüyor acaba?Sorarsan sevinirim canım 250 olsa hiç düşünmem ama 6500 spinal sezeryan 1000 TL de epidural olunca insan düşünüyor gerek var mı acaba diye?
Sorarsan sevinirim canım 250 olsa hiç düşünmem ama 6500 spinal sezeryan 1000 TL de epidural olunca insan düşünüyor gerek var mı acaba diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?