2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bizim çok şükür çok gazımız yok bazen ağızdan zor çıkarıyor bende gece aşırı uykusuz kaldım aklıma gelmedi çıkarmak

Birde sen mama verdiğin için her seferinde Gazını al mutlaka

Memeden sonra da hep gazını almak gerekiyor mu ben bazen atlıyorum

Ben de bilmiyordum 1 haftalıkken aç mı tok mu. Alışınca anlıyorsun hateketlerinden. hıçkırık doymuş gibi geliyor bana daha yerse kusuyor.

Bizim çok şükür çok gazımız yok bazen ağızdan zor çıkarıyor bende gece aşırı uykusuz kaldım aklıma gelmedi çıkarmak

Birde sen mama verdiğin için her seferinde Gazını al mutlaka
evet doktor da söyledi gazını almamı. ben de evi turluyorum gazı çıkıyor sonra yan yatırıyorum bi de.

bazen -o da canı isterse işte- mamadan önce beni emiyor. canı istemezse böyle yapmayı çığlık kıyamet parçalıyor kendini mecbur mama ile memenin yerini değiştiriyorum.

mutlaka meme veriyorum emiyor allahtan. fazla kalanı da sağıyorum göğsümde bırakmıyorum. biriktirip mama yerine sağdığım sütü verdiğim de oluyor.

bizimkine doktor 40 dedi önce. yetmediğini anlayınca 60 a çıkardı. sütüm artsa bi yettiğini anlasam mamayı ben de düşüreceğim ama memeden sonra mutlaka aranmaya devam ediyor.

Ben de bilmiyordum 1 haftalıkken aç mı tok mu. Alışınca anlıyorsun hateketlerinden. hıçkırık doymuş gibi geliyor bana daha yerse kusuyor.
rahatladım valla. son zamanlarda yedikten sonra hıçkırıyor. hıçkırığı bitince gazını alıyorum uyutuyorum.

bir de yenidoğanken günde kaç saat uyuyordu seninki? kaç saatte bir uyandırıyordun?

rahatladım valla. son zamanlarda yedikten sonra hıçkırıyor. hıçkırığı bitince gazını alıyorum uyutuyorum.

bir de yenidoğanken günde kaç saat uyuyordu seninki? kaç saatte bir uyandırıyordun?
Uykuya çok kanıyordu 3 saatte bir uyandırmaya çalışıyordum uyanmıyordu memede uyuyordu. Zor oluyordu. Sarılık değeri bir türlü düşmüyordu. Düştü bıraktım kendi ne zaman uyanırsa.

Uykuya çok kanıyordu 3 saatte bir uyandırmaya çalışıyordum uyanmıyordu memede uyuyordu. Zor oluyordu. Sarılık değeri bir türlü düşmüyordu. Düştü bıraktım kendi ne zaman uyanırsa.
ben de 2 buçuk 3 saatte bir uyandırmaya çalışıyorum mutlaka. zaten mama ve emme saati gelmiş oluyo.

Aynen 12 yıl oldu müzmin kabızlık sorunum var, bir de ben normal doğum yaptım buna rağmen doğumdan sonraki 5.gün tuvalete çıkabildim gayet de iyiyim korkma bir şey olmaz Allahın izniyle ama duphaston iç derim
Canım bnm oğlumda. Çok çektik kabızlıktan Bi Doktor sıcak - ılık bal şerbeti önerdi sabah öğle akşam süt yerine içiyordu sütte yasaktı hafta iki gün bakliyat tüketmiştik çikolata 1ay hiç vermedim sonra küçük porsiyonlar muz şeftali bunlarda yasaktı bir ay sonunda bağırsakları düzene binmeye başlamıştı şimdi artık kendide biliyor az kabız olsa yada muzu ikitane felan yese hemn bal şerbeti içer

Anladım cnm daha kaç günlükler parmaklarında oynatıyorlar bizi bizimki de göğüs yumuşak olunca zor tutuyor diyo
Rum süt mu yok bakıyorum var hanfendi sert olunca çekmeye gerek olmuyoya ondan sofranıyor

Anladım cnm daha kaç günlükler parmaklarında oynatıyorlar bizi bizimki de göğüs yumuşak olunca zor tutuyor diyo
Rum süt mu yok bakıyorum var hanfendi sert olunca çekmeye gerek olmuyoya ondan sofranıyor
zamanla taş gibi olurlar herhalde bizimki de bebek poposu gibi hala sertleşmedi

zamanla taş gibi olurlar herhalde bizimki de bebek poposu gibi hala sertleşmedi
Benimkide sertleşmiyor artık virüsten dolayı anneme gelme dedim bizim şehir yükselmeye birinci seçilince korktum 3çocuk yemek ev işi hepsi bir olunca yorgunluktan sertleşmiyor gece az dinleniyorum uyursa ozmn Bi tık oluyor ozmn çok mutlu oluyor sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…