2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Rahat uyumasinin sebebi karisimdaki seker olailir arkadasim. Ilk 6 ay asla disaridan bisey verilmemeli. Sen ic o karisimida sutunden ona gecsin derim

bizimkine doktor 40 dedi önce. yetmediğini anlayınca 60 a çıkardı. sütüm artsa bi yettiğini anlasam mamayı ben de düşüreceğim ama memeden sonra mutlaka aranmaya devam ediyor.
Kuzum bizzat drumuz soyledi kizimdanda biliyorum ilk 2 ay aranma bir refleksmis. Acta olsa tokta olsa heran aranabilirlermis. Bence sabret. Kizinin sutten kesilmesini hic istemezsin bak kendim yasiyorum 15 gun zorunlu yari biberon verdik memeyi tutturmaya calisiyorum

inan ağlamasa açlıktan beklerim ama çok ağlıyor. bir de iri bir bebek ya doyup doymaması çok endişelendiriyor beni o yüzden.

Kızlar biliyorum her bebek farklı ama tecrübemi söyleyeyim sleepy bizde çok kötü pişik yaptı yeni doğduğunda prima pampers almıştım çok iyiydi o bitince sırf denemek için sleepy aldım daha ilk günlerde mahvetti ve şuan cildiyeye mi gitsek diye düşünüyorum

Kızlar merhaba ben dün sabah doğum yaptım spinal anestezi ile, kızım 2890 gr 51 cm doğdu , dün geceye kadar memeyi somursun diye uğraştık gece yarısı yapmaya başladı yoksa ağzına koyup uyuyordu öylece kıpırdamadan ağzı, ama daha sütüm inmedi benim sıkınca çok az damla kadar şeffaf akıyor o kadar, sütü hemen inmeyenler neler yaptınız acaba bana bir akıl verin lütfen

Kiyamam cok gecmis olsun. Kizimda prima premium care bile pisik yapmisti birtek aktif bebek kullanabiliyorduk. 2.5yil baska bez deneyemedim. Bunda da premature bez premium carede oldugundan kullsniyorum yine aktif bebeke gecicem primanin tavsiye ederim

Canim gozun aydin, Rabbim beraber guzel gunlerde buyumesini nasip etsin. Sutun yawasca inecek ama bu surec 1 haftayi bulabiliyor. Bol bol emzirmeye cslis varsa imkanin pompa al ve sag. Kizin henuz kanallarini acacak kadsr cekemez ve agri olabilir ben sagarak atlsttim bu sureci. Birde bol bol su ile o uyudukca uyku. En iyi sut arttiricilar.

hiçbi şey yapamadım doktorla birlikte mamaya başladık hatta o da yetmedi arttırdık. eve gelince geldi sütüm o da öyle az ki anlatamam.

Benimde öyleydi 2 gün içinde geldi mama verdik yinede emzirdim şimdi geliyor çok şükür mama meme devam. Ben ekstra bişi yapmadım emzirdim sadece

hayırlı olsun canım bebeğin emdikten sonra kalanı sağmanı tavsiye ederim.bir de duş aldıktan sonra da sütü inenleri duydum.eve geçtiğinde de bol bol komposto,su ve uyku..bunlar en iyi süt arttırıcılar bana göre

Göğüs ucu yaralarına kullandığınız iyi bi krem var mı ? Ben tahin yağı kullanıyorum ama acil geçircek bişi lazım çok canım yanıyor artık emzirme zor geliyo

Göğüs ucu yaralarına kullandığınız iyi bi krem var mı ? Ben tahin yağı kullanıyorum ama acil geçircek bişi lazım çok canım yanıyor artık emzirme zor geliyo
Ben yatmadan önce kantaron yağı sürüyorum.bana iyi geliyor ama belki kişiden kişiye değişiyordur canım

Ben yatmadan önce kantaron yağı sürüyorum.bana iyi geliyor ama belki kişiden kişiye değişiyordur canım
Tahin yağınıda eltim önerdi çok iyi yara yaptırmaz diye ama yara olduktan sonra kullanmaya başladım geçmiyor gerçi 3 gün filan anca oldu kullanalı ama artık dayanamıyorum karnım zaten ağrıyor ora bari sağlam dursun

Tahinyagi duymamıştım. Lansonih kullanıyorum ben canm. O biraz iyi ediyor gibi. Sık sık emzirince yara geçmiyor tabiki. Malesef benimde bir göğsümde var. İnsanın canını çok acıtıyor.geçmiş olsun canm

Hindistan cevizi yağı kullanan da var, kendi sütünün üstüne göğüs kapağı kullanan da. Eğer dayanamayacak gibiysen silikon göğüs ucu kullan canım geçici çözüm olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…