2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ne güzel yazmissin ağzına sağlık pozitif bakış açın benide çok motive etti çok haklisin

Bebeği sarılık olan anneler bu süreci nasıl atlattınız acaba neler yaptınız ben 2 gün önce gittim hastaneye değeri 16 dedi ama mavı ışık verebilmeleri için 18 olması lazımmış ertesi gün bidaha gelin dediler dün gittik değer 17 olmuş yine 18 olmamış diye eve gönderdilee yarın bidaha gidicez her seferinde kan alıyorlar içim gidiyor zaten ama sarılığı daha da yükselicek diye de korkuyorum sizinkiler nasıldı neler yaptınız

bizim de 17 ye kadar çıkmıştı. beslenmesine dikkat ettik ben pekmezli su içtim o bayağı fayda etti. neredeyse kalmadı sarılığı.

Merhaba. Normal doğum yapanlara bir sorum var. Doğum sonrası kanamalarda 2-3 kez pıhtı gelmişti. Normaldir diye düşünüp kontrolde doktora bişey söylemedim. Bugün doğum sonrası 15. Gün deyim. Kanama oldukça azalmıştı. Ama bugün birden yoğun bir kanama ve pıhtı geldi. Hatta pedi tamamen doldurdu kanama. Normal mi acaba pıhtı gelmesi falan. Sizlerde de oldu mu?

Benimki de sarılık.doğumdan sonra 6 gün küvözde kalmıştı.son iki gün sarılık olmuştı.taburcu olduğu gün sarılığı 9du.3 gün sonra kontrole götürdük 11.5 olmuştu.doktor d vitamini damlası bir de probiyotik damlası verdi.hergün de çocuğu güneşlendirin ve 3 saati geçirmeden emzir dedi.çarşamba günü yine kontrolümüz var.bakalım sarılığı ne alemde

uyanmakta güçlük çekiyor mu hala?

Bizimde erkegimiz oldu 38+5 de sezeryan yapacaktim cuma sabah 9 da planlamistik cuma gecesi sancilar gelince gece 3 te hastahaneye gittik nst bagladilar 5 cm aciklik olmustu doktorum evden gelene kadar 9 cm oldu hemen normal doguma aldi beni yarim saat sonra bebisim kucagimdaydi. Guya sezeryan olcaktim 2.760 kilo dogdu oglum saglikli gayet. Sonrasinda 4 saat sonra sabah 9 da kanamam oldu durmadi fenalastim doktorum geldi ameliyata girdik kanamayi durdurdular. Suan evimizdeyiz cok sukur ikimizde iyiyiz.

Evet doktorun verdiği damlalar bebeğimi sürekli uyutuyor.acıktığında gözünü bile açamıyor,memeyi bulamıyor ve strese giriyor yavrucak memeyi ağzının içine sokuyorum hala meme arıyor
sarılık da uyku yapıyor diyecektim ama ilaçlar da yapıyormuş. güneşlenme işini ben de yapıyorum. süresi için bişey dedi mi doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…