- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.681
benim iyiden iyiye sütüm kesilmeye başladı kızlar sebepsizce. ne yesem ne içsem fayda etmiyor sanki. psikolojim yerle bir.
Önce psikolojiyi topla, geçecek tüm zorluklar. Sonra iyicedinlen. Uyumak da etkili. Uyumayunca azalıyor benim sütüm.benim iyiden iyiye sütüm kesilmeye başladı kızlar sebepsizce. ne yesem ne içsem fayda etmiyor sanki. psikolojim yerle bir.
Benimde 10 Eylül'du 11 Eylül'de doğduen yakın tarih seninki oldu galiba
Prima da parfüm varmiydi bak istersen parfüm varsa sonra doğal kullanınca alerji yapabiliyor bizde pişik yapmadı bunyesinden dolayida olabilirKızlar biliyorum her bebek farklı ama tecrübemi söyleyeyim sleepy bizde çok kötü pişik yaptıyeni doğduğunda prima pampers almıştım çok iyiydi o bitince sırf denemek için sleepy aldım daha ilk günlerde mahvetti ve şuan cildiyeye mi gitsek diye düşünüyorum
Sürekli emzirdim ben ve mamada verdim bir gece verdim bide gündüz 2 kere 3. Gün sütüm heyet iyi gelmeye başladı canim sakin aç bırakma sürekli emzir ve mamada ver yoksa o ağrılarına bide ağlaması zor gelir ve sarılık riski artarKızlar merhaba ben dün sabah doğum yaptım spinal anestezi ile, kızım 2890 gr 51 cm doğdu , dün geceye kadar memeyi somursun diye uğraştık gece yarısı yapmaya başladı yoksa ağzına koyup uyuyordu öylece kıpırdamadan ağzı, ama daha sütüm inmedi benim sıkınca çok az damla kadar şeffaf akıyor o kadar, sütü hemen inmeyenler neler yaptınız acaba bana bir akıl verin lütfen
Çok takma canım takınca gercketne azalıyor sürekli emzir yarım saat en geç bir saatte bir pekmez bol bol ye vee internette okudum doğduktan 7. Günden sonra bir kesilme yasanirmis olurda emzirmeyi azaltirsak sahada azalirmis o yüzden sabret humananin süt artırıcı pekmez hoşaf meyvu sularını ve bol bol su icbenim iyiden iyiye sütüm kesilmeye başladı kızlar sebepsizce. ne yesem ne içsem fayda etmiyor sanki. psikolojim yerle bir.
Canım bebek uyur uyumaz sen de uyu ve bol bol su iç uyku kadar süt yapan bir şey görmedim ben gerçektenbenim iyiden iyiye sütüm kesilmeye başladı kızlar sebepsizce. ne yesem ne içsem fayda etmiyor sanki. psikolojim yerle bir.
inan evde bebeğimi emzirmek dışında birşey yapmıyorum. eşim, annem ve kardeşim yapıyor her şeyi.Canım benim dinlenebiliyor musun? Yanında sana yardımcı olacak birileri var mı? Hiç bozma moralini daha kaç gün oldu ki doğum yapalı, vücudun basit bi operasyon atlatmadı ki tabi ki zaman zaman sekteye ığrayacak.. bi kaç gün evdeki işlerden uzaklaş, dinlen, ve bebeğinin çişli bezlerini say. En az beş kere çişini yapıyorsa yeterlidir sütün
dün 11 mama saatiydi mesela. gece 5 e kadar ayaktaydık zerre uyuyamadım. mamanın ölçeğini arttırdık doydu öyle uyudu.Önce psikolojiyi topla, geçecek tüm zorluklar. Sonra iyicedinlen. Uyumak da etkili. Uyumayunca azalıyor benim sütüm.
inan neler yiyorum. rezene, yeşillikler, rezene, kuruyemişler, hoşaflar.Çok takma canım takınca gercketne azalıyor sürekli emzir yarım saat en geç bir saatte bir pekmez bol bol ye vee internette okudum doğduktan 7. Günden sonra bir kesilme yasanirmis olurda emzirmeyi azaltirsak sahada azalirmis o yüzden sabret humananin süt artırıcı pekmez hoşaf meyvu sularını ve bol bol su ic
Koliklik mi var acaba ondan olabilir sen üzme kendini en azaltan faktör odur iri bebek seninmiydi canım bak nazara geliyor olabilir siz bile nazar edebilirsiniz bol bol üstüne oku üzerlik tarzı tütsüler yak bakara suresi aç yanında okusun bizimkine ufacık bir konuda ovelim bı bakıyorum huzursuz oluyor hemeninan neler yiyorum. rezene, yeşillikler, rezene, kuruyemişler, hoşaflar.
mamadan önce mememi veriyorum o bırakana kadar tutuyorum her mememde en az 20 dk. sonra mama istiyor onu da veriyorum. üstüne yeniden beni emmek istiyor ama keyif için resmen. vermezsem çığlık çığlığa parçalıyor kendini. ondan artanları sağıyorum sonra iki göğsüm toplam 30 cc yi zor buluyor.
Bu ara benimde azaldı sonu sanki bi ara taşıyodu şimdi çekiyo gelmiyo gelmedikçe sinirleniyo uyanık saatler uzuyo çok yoruluyorum. Bende süt azalarak biter mi kesilir mi diye soracaktım. Umarım geçici bi durumdurinan evde bebeğimi emzirmek dışında birşey yapmıyorum. eşim, annem ve kardeşim yapıyor her şeyi.
moralimi bozmuyorum hiç çünkü elimden geleni yaptığımı biliyorum. bebeğimden ilgimi alakamı eksik etmiyorum.
çiş kaka durumunda da sıkıntı yok. tek sorun sütümün sebepsizce olmaması.
evet iri bebekti benimki. ağlaması açlıktan aranmasından canım. gazını mutlaka alıyoruz çünkü. altını da düzenli temizliyoruz mutlaka. tek sorunumuz doymamak.Koliklik mi var acaba ondan olabilir sen üzme kendini en azaltan faktör odur iri bebek seninmiydi canım bak nazara geliyor olabilir siz bile nazar edebilirsiniz bol bol üstüne oku üzerlik tarzı tütsüler yak bakara suresi aç yanında okusun bizimkine ufacık bir konuda ovelim bı bakıyorum huzursuz oluyor hemen
inşallah geçicidir. şimdi uyudu ben de uyuyacağım artık gündüzleri.Bu ara benimde azaldı sonu sanki bi ara taşıyodu şimdi çekiyo gelmiyo gelmedikçe sinirleniyo uyanık saatler uzuyo çok yoruluyorum. Bende süt azalarak biter mi kesilir mi diye soracaktım. Umarım geçici bi durumdur
kuzum bir önceki yazında da yazmışsın, mama'nın ölçeğini arttırınca doyup uyudu diye. o zaman kafana takılacak hiç birşey yok bence canım, sen çocuğunu pirinç unuyla beslemiyorsun ki formül mamalar en az anne sütü kadar iyi. tabi anne sütü ilk hedefimiz ama destek aldığın için de kendini hiç üzme. Kaldı ki ilk verdiğin anne sütü..evet iri bebekti benimki. ağlaması açlıktan aranmasından canım. gazını mutlaka alıyoruz çünkü. altını da düzenli temizliyoruz mutlaka. tek sorunumuz doymamak.
çok teşekkür ederim inan bunları duymak beni mutlu ettikuzum bir önceki yazında da yazmışsın, mama'nın ölçeğini arttırınca doyup uyudu diye. o zaman kafana takılacak hiç birşey yok bence canım, sen çocuğunu pirinç unuyla beslemiyorsun ki formül mamalar en az anne sütü kadar iyi. tabi anne sütü ilk hedefimiz ama destek aldığın için de kendini hiç üzme. Kaldı ki ilk verdiğin anne sütü..
Bence bizlerin sütleri de senin ki kadar, daha kaç gün oldu doğum yapalı süt kanalları ancak açılıyordur, ama bizim bebekler küçücük olan süt şimdilik yetiyor. Senin ufaklık iki bebek kadar emiyordur. Zamanla da artacaktır ben eminim, hiç kafana takma
Kaç günlük sizin benimde uyanık kalma süresi uzadı çok erken başladı uyanık kalma istediği doymuyor desem doyuyor kakasını çişini yapıyor çünkü tekken başa çıkmak daha zor çok yoruluyorum sizin gibiBu ara benimde azaldı sonu sanki bi ara taşıyodu şimdi çekiyo gelmiyo gelmedikçe sinirleniyo uyanık saatler uzuyo çok yoruluyorum. Bende süt azalarak biter mi kesilir mi diye soracaktım. Umarım geçici bi durumdur
Bol bol pekmez ye benim 2 gün çok azdı pekmez ekmek bana bana ve yarım çay bardağı pekmezi suyla karıştırıp içtim bugün biraz arttmis gibi bide rezene ve süt arttiri çay içiyorum bı dene belki etki eder inşallah sütün artar canım yaaevet iri bebekti benimki. ağlaması açlıktan aranmasından canım. gazını mutlaka alıyoruz çünkü. altını da düzenli temizliyoruz mutlaka. tek sorunumuz doymamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?