2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
gözünüz aydın tebrik ederim

neden kanamanız oldu peki?

evet benimkinde de var. büyüdüğü için oluyor dedi annem yine de gidince doktora soracağım.
Yenidoğan bebeklerde olur kızlar. Ben hergun banyo yaptırıyorum.deri kendini yeniliyor.diger bebeklerimde de olmuştu. İlk kızımda bebe yağı kullanmıştım. Diğer kızımda kullanmadım tüylerini dökmez canlı tutarmis. Bu bebisimde erkek ama şimdilik gerekli görmüyorum

Vücut pıhtı yi atmaya çalışmış sanırım. Benim sezeryan doğum bilemicem canm. İns kanaman artmaz geçmiş olsun

sarılık da uyku yapıyor diyecektim ama ilaçlar da yapıyormuş. güneşlenme işini ben de yapıyorum. süresi için bişey dedi mi doktor?
Yok canım bir şey demedi.ortalama 5 dakika ön kısmını,5dakika da sırt kısmını güneşlendiriyorum sonra giydiyorum çocuğu.

Kızlar bebeğinizin vücudunda soyulma oluyor mu bugün ayaklarda soyulma gördüm ben
Evet komple vücut soyuluyor hemde sağlık ocağına gittiğimde sordum suyun içinden çıktı normal dedi. El bilekleri ve ayak bilekleri kesik kesikti onada çocuk dru uzun süre anne karnında durmasından dedi mustela bebe yağı kullan dedi geçirdi o

Hayırlı akşamlar canım öncelikle bu şunun gibi hani vajinal Doğum sezeryan Doğum yapanları ayırıyorlarya kafalarına göre kendini üzme sütün etmiyorsa mama ver uyku ve dinlenmek süt yapıyor zaten kilolu Bebişe olan sütün etmiyor olabilir sezeryan yada vajinal Doğum mama yada meme ile çocuğunu besleyende anne oluyor hiç canını sıkma bende evladımı mama ile büyüttüm hiç emziremedim sen mutlu ol mutlu anne mutlu bebek

Merhaba kızlar cok şükür bende doğurdum (10.09.2020) +20 kilo ile hemde tam 40haftalikken bir gün öncesi gece normal kansız sümüksü bir nişan geldi ertesi sabah kalktığımda kanlı nisanimi gördüm hafif hafifte suyumun geldiğini farkettim direk doktora gittim alttan muayenemi yaptı açılmamin olmadığını genede yatış yapmamız gerektiğini söyledi nst ye bağlandığım da hissetmediğim sancılarimin olduğunu gördüm destek amaçlı suni sancıyı verdiler ama serum kanım pihtilastigi icin gitmemis bile kendi kendime 1 saat icinde 2 cm açılmam olmuş serumu düzelttiklerinden 3 saat sonra doğum başladı normal doğumumuz gerçekleşti fakat benim durmak bilmeyen bir kanamam oldu yarım saat doktorum onu durdurmakla uğraştı kan takviyesi yapacaklardi fakat Allaha şükür ihtiyac olmadi sadece hastanede 1 gun fazla kaldik çok sukur hepsi gecti 11 gün oldu hersey yolunda bu arada sarılık başlangıcımız vardı onuda mama takviyesi ile atlattık (biberonla degil mama kaşığı ile verdik ) dr. Önerisi ile tabiki. Allah hepinize şifa versin ağrıları olanda tez vakitte iyileşir inşallah

İlk muayene eden doktorumuz eğer sarılık farkederseniz mama vermekten kaçnrmayın dedi bizde 2. Gün gözlerinin beyazında gördüğümüz sarılıktan dolayi direk başladık 3 gun sonra normal muayeneye gittiğimizde dr. İyiki vermişsiniz yoksa verdiği kilodan daha çok verirdi ve sarılık çoğalırdı dedi 8günlükken birdaha gittiğimizde sarılığin geçtiğini söyledi ve kilo aldığını söyledi şimdide mamayı azaltıyoruz yavaş yavaş birakicaz inşallah pekte sevmedik zaten bu arada biberon ile değil mama kaşığı ile verdik

çok teşekkür ederim. zaten artık yapacak bişeyim de yok böyle olması gerekiyor demek ki. mümkün olduğu kadar emziriyorum mamayla da devam ediyoruz. karnının doyduğunu bilmek bana yetiyor

Gunaydin kizlar Dogum yapan deneyimli annelere bi sorum var. Sezaryenden sonra nescafe icmeyi tavsiye ettiniz ama tam olarak ne zaman icilmeye basliyor. Bi sure sivi bile icmek yasak diye biliyorum ama

Gunaydin kizlar Dogum yapan deneyimli annelere bi sorum var. Sezaryenden sonra nescafe icmeyi tavsiye ettiniz ama tam olarak ne zaman icilmeye basliyor. Bi sure sivi bile icmek yasak diye biliyorum ama
ben 11 de odama gelmiştim. yaklaşık sabah 4 buçuk 5 e kadar hiçbi şey yiyip içmedim yasaktı. sonra yudum yudum su içmeye başladım. 6 buçukta da kahvaltı geldi. sonra da kahve içmeye başladım.

Merhaba kizlar sezeryandan kac gun sonra bebegi tek basina besikten alip besige koydunuz annem dikislerin zorlanir diyor . Birde benim dikislerin ustunde sislik olustu doktor odem var dedi. Sag tarafta hafifte kizariklik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…