- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #25.541
İlk 10 gün gecede gündüzde kaldırdım kendi kalkmazsa ama sonra kendi uyanmadıgı sürece kaldırmadım zaten acıkırsa uyanıyor uyuma süresi uzadığı zamanlar genelde iyice emip uyumuş oluyor zaten az emdiyse dediğim gibi uyanıyor bizde 33 günlük oldukGece beslemek icin bebikleri kaldiriyor musunuz yoksa kendi uyandiklari zaman mi besliyorsunuz ? 26 gunluguz bu arada
Bana demişsin galiba yalnız değilsin diue canım valla bize böyle sorunlu sağlık kurumları denk geliyor çıldırıyorumValla cnm emme miktarina gore 2 veya 2,5 saate alarmimi kuruyorum.nolur nolmaz kalmamam belki diye.her defasinda benim kiz alarmdan önce ötüyobu sefer daha kisa zamana kuruyorum saati dalga gecer gibi bu defada cok uyuyor DU.ama ben 3 saati gecirmemek icin uyurken emziriyordum bir kac gundur gece her 2,5 saatte bir kendi agliyor uyurken besliyorum hemen.uyanirsa asla ememiyoz cunki hemen kaka yapmaya basliyor aglayarak.tabi busefer arkasindan bi saatte bir turlu gaz cikaramadigimiz icin ve sagma islemi wc fln derken iki bucuk saat doluyor bi dahaki beslenme saati geliyor ben hicc uyuyamadan sabahliyorum.belki aralarda bir saat yarim saat hatta 15 dk gunduzde surekli aglayarak ememedgimizdenve bir sürü iş beni beklediginden pert bi vaziyetteyim.artik cocugu kucagimdan dusurecegim ona korkuyorum.
Evet zamanla geceleri daha uzun uyumalar gunduz az uykular baslayacak .iste o zmn ben daha cok yandim.dun dr a soruyorum uyanikken emmiyor ;(zaten cok cmm sıkıldı 32 gunluguz tekrar sarilik basladi ).adam diyor ki "karanlik yerde uzerine birsey al uyur emzir.yahu her yudumda diklestirip cirpinip gaz cikariyoruz nasil örťü örteyım ve bu bebe hic mi uyanik olmiyacak yeni uykudan yari uyanip agliyor zaten meme diyekilosu boyu normal bu kadar sarilik olur, bisey degil"iyide uc gundur ememedigimiz icin kilo verdi kizim diyorum;gunluk ort.40 gr almis beslenme iyi diyor.gazsancilarindan ve emmeye ugrasmaktan ben hic uyuyamiyorum yakinda iyice sutum kesilecek ve gunduz daha uyanik hic emip doymayacak.o zmn ne olacak diyorum.bebeklerin hepsi boyle annesi diyor.
Dun 2. hepatit asimizida yaptirdik.saglik ocagindakilerde baska bi alemmasi icin bile hic arayip hatirlatmaz hicbir bilgi vermezler.bi arkadasimiz yazmis bir iki sayfa once banada hep denk geliyor oyleleri yalniz degilsin cnm demek istiyorum burdan
Sakın sürme canım belli bir yaştan itibaren sürdürülebilir diye biliyorum, ağır gelir, bi araştırAşı kartında sadece isimleri yazıyor bizde canım yapıldıkça tarih yazıyorlar bugün tekrar götürdüm kilo ve boyunu ölçtürdüm başka bir ebe vardı o dedi randevu alman lazım kalça cıkıklıgına götür göz muayeneside olsun dedi ordaki doktorda kendince etti kalça ve göz muayenesi iyi duruyor ama götür detaylı bakılsın dedi birde çok hırıltısı vardı onu sordum dinledi sırtını evet biraz enfeksiyon var gibi antibiyotik yazmak istemiyorum çok küçük dedi doktora gidince onuda söyle dedi aklıma vicks geldi annem bize çok sürerdi üşütünce bebekler için olanından alıp sırtını ve göğüs kısmına masaj yapsam iyi gelmez mı acaba
bizdeki kartta hangi ayda yapılmalı yazıyo aşıları. bir de vicksin bebekler için olanını alAşı kartında sadece isimleri yazıyor bizde canım yapıldıkça tarih yazıyorlar bugün tekrar götürdüm kilo ve boyunu ölçtürdüm başka bir ebe vardı o dedi randevu alman lazım kalça cıkıklıgına götür göz muayeneside olsun dedi ordaki doktorda kendince etti kalça ve göz muayenesi iyi duruyor ama götür detaylı bakılsın dedi birde çok hırıltısı vardı onu sordum dinledi sırtını evet biraz enfeksiyon var gibi antibiyotik yazmak istemiyorum çok küçük dedi doktora gidince onuda söyle dedi aklıma vicks geldi annem bize çok sürerdi üşütünce bebekler için olanından alıp sırtını ve göğüs kısmına masaj yapsam iyi gelmez mı acaba
Peki kalabalık oluyor mu canım,malum virüsten dolayı korkuyorum çok.Sıra falan bekleniyor mu?Bir de şehir hastaneleri çok büyük beni korkutuyor küçücük çocukla orayı dolanıp durmak,kalça çıkığı filmi çektirdiniz mi canım?Onun için gitmemiz gerekiyor.devlette yaptırıyorum şehir hastanesinde. şansımıza hep aynı doktora denk geliyoruz memnunum.
Çok şükür bizimki çok yüksek değil hatta benim gittiğim hastanenin fiyatları uygun başka hastaneler çok pahalı hastaneden ziyade doktorum muhteşem Bi insan işinde
ben hiç kalabalığa denk gelmedim valla. sıramızı bekledik salonlarda direkt her işimizi hallettik. şimdi böyle dedim ya gidince kalabalıktan giremeyizPeki kalabalık oluyor mu canım,malum virüsten dolayı korkuyorum çok.Sıra falan bekleniyor mu?Bir de şehir hastaneleri çok büyük beni korkutuyor küçücük çocukla orayı dolanıp durmak,kalça çıkığı filmi çektirdiniz mi canım?Onun için gitmemiz gerekiyor.
Merhaba cahit beye gidiyorum 115tl ödemesi var sgk ya sendika felan varsa az daha düşüyormuş ben çok memnunum bana ii geldi inşallah giderseniz memnun kalırsınızmerhaba bende kayseri hüma hastanesine gidecğim hangi doktora gidiyorsunuz acaba
Baby vicks yazanları oluyor onlarda mı sürülmez acaba canım antibiyotik yazmasındansa dışarıdan sürülen birşey daha cazip geliyorSakın sürme canım belli bir yaştan itibaren sürdürülebilir diye biliyorum, ağır gelir, bi araştır
İki tane verdiler biri sağlık bakanlığı yazıyor diğeri hastanenin kendi adının yazdığı bir kart ama ikisindede yok canım , bu baby vicks yazanlardan bahsediyorum canım sürsem diye cok hırıltısı var çünkü emmmeye baslarken tıkanıyor hırr hırr ses geliyor, hava kuru ondandır dedim sadece serum fizyolojik ile de temizledim , ayrıca onu sıkıp aspiratörle de çektim ama hırıltı devam ediyor ciğerden geliyor sanırsambizdeki kartta hangi ayda yapılmalı yazıyo aşıları. bir de vicksin bebekler için olanını al
Merhaba cahit beye gidiyorum 115tl ödemesi var sgk ya sendika felan varsa az daha düşüyormuş ben çok memnunum bana ii geldi inşallah giderseniz memnun kalırsınız
üşüttü belki de. en iyisi bi doktora çıkar vicks işini de sor bakalım ne diyecekler. bizim hastaneden verilen bir aşı kartımız var sadece. ta 8. sınıfa kadar olacağı aşılar yazıyor kısım kısım.İki tane verdiler biri sağlık bakanlığı yazıyor diğeri hastanenin kendi adının yazdığı bir kart ama ikisindede yok canım , bu baby vicks yazanlardan bahsediyorum canım sürsem diye cok hırıltısı var çünkü emmmeye baslarken tıkanıyor hırr hırr ses geliyor, hava kuru ondandır dedim sadece serum fizyolojik ile de temizledim , ayrıca onu sıkıp aspiratörle de çektim ama hırıltı devam ediyor ciğerden geliyor sanırsam
Anladım canım öğleden sonra sanki daha seyrek oluyor sabahları yoğun oluyor diye düşünüyorum.Bakalım ben de bir randevu alayım.ben hiç kalabalığa denk gelmedim valla. sıramızı bekledik salonlarda direkt her işimizi hallettik. şimdi böyle dedim ya gidince kalabalıktan giremeyiz
son kontrolümüzde randevu almıştık kalça ultrasonu için cuma günü çektireceğiz inşallah. benim gittiğim hastane de inanılmaz büyük ama bölümler blok blok ayrılmış. gideceğin bloğu bildikten sonra çok sorun olmuyor.
Randevu alacağım zaten kalça için gidince onuda söyle demişti doktor zaten vicks i sorayim canım, sizin kart güzelmiş bu arada canımüşüttü belki de. en iyisi bi doktora çıkar vicks işini de sor bakalım ne diyecekler. bizim hastaneden verilen bir aşı kartımız var sadece. ta 8. sınıfa kadar olacağı aşılar yazıyor kısım kısım.
Canm viks tehlikeli olabilir. Ben bebeğimin usuttugunu anladığım an. Yani hırıltı burun akıntısı olunca bağrına boğaz kısmına zeytinyağı sürerim annem de der sırtına da surebilirsin.İki tane verdiler biri sağlık bakanlığı yazıyor diğeri hastanenin kendi adının yazdığı bir kart ama ikisindede yok canım , bu baby vicks yazanlardan bahsediyorum canım sürsem diye cok hırıltısı var çünkü emmmeye baslarken tıkanıyor hırr hırr ses geliyor, hava kuru ondandır dedim sadece serum fizyolojik ile de temizledim , ayrıca onu sıkıp aspiratörle de çektim ama hırıltı devam ediyor ciğerden geliyor sanırsam
Kızlar bizimde kırkımızın çıkmasına az kaldı.. bu zamana kadar süt,yoğurt, bakliyat gibi gaz yapıcı gıdalardan uzak durdum. Ama çevremdekiler artık yemeye başlamamı, bebeğin o gıdalara da ihtiyacı olduğunu söylüyorlar. Gaz da olsa azar azar tüket ki ilerde alerjisi vs olmasın diyorlar. Siz tüketmeye başladınız mı?
Bizimki kırkımıza kadar o kadar uyumlu bir bebektiki.sanki kırkından sonra değişime uğradı. Dün gece hiç uyumadık desem yeridir.45 günlük oldu .umarım geçici bir durumdur .neyse sagliklari yerinde olsun40 ımızı çıkardık bugün. bundan sonrası kolay olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?