2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bugün gittik Ankara da.çook kalabalık tı. Bizi baska bir yere yönlendirdiler.yarın gelin dediler.eşim de bir daha gitmem dedi.özele sıra aldık yarına. Kalça için.bir de önceden randevu almiştik.çok beklenmedik ama etraf insan doluydu

Ben de zaten vazgeçtim bu korkum yüzünden özele randevu alacam.teşekkürler yorum için.

Bizimki kırkımıza kadar o kadar uyumlu bir bebektiki.sanki kırkından sonra değişime uğradı. Dün gece hiç uyumadık desem yeridir.45 günlük oldu .umarım geçici bir durumdur .neyse sagliklari yerinde olsun
belki atak haftasındadır. bizimki de uykusunda cebelleşmeye başladı. sanki uyumuyor da boğuşuyor

Ben saldım gıttı, her şey yiyorum valla :)) aynı anda yemedıgım surece bır sey olmadı :)

Rota kesin yaptıracağım, menenjit zaten karma aşılarda var dıye doktor gerekli görmemişti ama onu da yaptırırım bu kez buyuk ihtimalle
Evet rota yapılacak bide menenjit dedi doktor sanki birşey daha dedi gibi geliyor ama bilemedim sağlık ocağındakileri vurulup memenjiti yaptırmaya gidicez

Bizde çıkardık aynı gün mu doğdu bizimkiler benimki maşallah bugün bı huzurlu uyudu uyku süresi uzun suredi 40 alakalı mi bilmem ama keşke hep böyle olsa
11 inde doğdu benimki. biz d şu an uyku ve kaka krizi yaşıyoruz. kakasını yapamadı 24 saat oldu yapmayalı. gazında bi sıkıntı yok ama kakası sancı yapıyo sanırım. uyuyarak ağlıyo artık resmen.

Bizim geçen hafta öyleydi bu haftada karanlık çökünce tek başka odada yatmıyor yanında değilsek hep uyanıyor salonda yanımda tutuyorum sesten rahatsız olup derin yatmıyor çok ve gece uyutmakta zorlanıyorum ilk Dalama kadar baya efor sarf ediyorum

aynen öyle. nöbet tutuyorum şu an başında. 11 gibi uyanma saati bakalım dalmakta yine zorluk çekecek mi. uykusuzluk çok fena yapıyor bi süre sonra.

aynen öyle. nöbet tutuyorum şu an başında. 11 gibi uyanma saati bakalım dalmakta yine zorluk çekecek mi. uykusuzluk çok fena yapıyor bi süre sonra.
Gündüz uyurken uyuyabilsek aslında ama ev işi ve heran uyanacak kaygısı yada uykuya dalamiyorum oda sıkıntı bizimki 6 dan beri yarım saatlik uyuyor sadece

2. Ve -4. Ayda ya da 3. Ve-5. Ayda olmak üzere ıkı doz agızdan şiringa ile yedirilen bir aşı. Ben ıkıncı ay asıları ile denk gelmesin dıe 3. Ve 5.ayı tercih ediyorum canım
Anladım canım bizim de ne zaman yapılacak bilmiyorum doktor dedi bişeyler ama unuttum menenjit olacakmış bi onu anladım sizin ne zaman yapılacak menenjit özel aşıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…