- 21 Şubat 2013
- 9.615
- 21.763
- 548
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #25.521
İade de hırıltı var ama çok fazla üstüne düşünmedim. Dikkat edeyim. Bazen aglamainsa izin veriyorum çok değil tabiki kıyamıyorum.sesi açılır diyorlar. Boğazı da acilir diye düşünüyorum yani hırıltısikızlar geçen gün fren sesini sormuştum şimdi bir ses daha soracağım belki olan vardır yine. sizin bebeklerde de genizden gelen bir ses var mı? uyurken çıkartıyor sadece böyle sanki çok saçma olacak ama burnunda et varmış gibi böyle domuzların çıkardığı homurtuyu andırıyor. uyanıkken oynarken vs değil uyurken geliyor o ses. yatış pozisyonuna çok dikkat ediyorum her şey olması gerektiği gibi ama o ses neden geliyor anlamadım.
Masumlar apartmanıni izlemis gibi oldum. Allah yardim etsin sana da ailene de. En kisa zamanda tedavine baslarsin umarim dehsete dustum okurkenCnm hazirlanmayi fln gec de covitten hic korkmuyormusunuz .ben bir panik atak hastasi olarak korkumdan sehirdisindan gelmek isteyen erkek kardeslerimi kabul edemedim.o kdr uzgunum ki anlatamam.grip gecirdk dediler yeni test yaptirmamislar.zaten biz ailecek normal yasantimizi surdremiyorz ki aylardir salonda yatip kalkiyoruz .ev perisan.ustelik yemegi bile zor koyuyorum ocaga yarim saatcik uykuya bile muhtacim cidden bedenim kaldrmyo artik yetisemiyorum.esimde hastalandi simdi .bi kez de olsa gece kizimi besliyordu.ben yalniz yatamiyorum odada kolostrofobim var.bebegime bkrkn sizarim diye korkyrm.simdinasil olacak kesin bizede bulastiracak bide o kdr raht adamki maskesiz aliyor kucagina kizimizi zaten kizim ufak ufak kusarken fzla fazla kusmaya basldi.abisi deseniz disarilardan geliyo ustunubasini dexenfekte etmeden surunuyo evde heryere.malzemelerini gozlerim kapali basim done done dezenfekte ediyorum vallahi.bir suru yikanacak banyoda birikiyo...benimde bir suru saglik problemim var ve drlara gidip tedavi olmam gerekiyo vs vs...gercekten oynatmaya az kaldi.Nereye yetecegimi ne yapacagimi sasirdim.artik o kadar yoruldum ki aylardir izole evdeyim bunaldimki burda boyle icimi doktum kusura bakmayin.yoksa catliyacagim artik.10 aydir tek gordugum evde esim oglum.esimde hic anlamiyor beni ne soylesem öf pöf yapiyor .stresten iletisim kuramaz kavga eder olduk kimseyle gorusmedim.hergun stresten tukenmislikten napcam ben diye agliyorum aglarken sesim cikmiyo okadar yorgunum ki artik herseyden
Ahh canım benim okadar haklısın ki zor bir zwmandayiz bide seni anlayan yoksa destek çıkan herşey daha çok zorlaşıyor burası covidde vaka olarak sakin açıkçası ben en çok kaynanam gelmesin istiyorum bı kadına bakıyor ve kadın sürekli hastanelik bide sürekli insan içinde kaynanam temiz bir de değil öyle eşim bişey demiyor ben desende bu sefer şikayete hiriyor bezdim sen gibi ama sabret Allah var o yardım eder elbet gecicekCnm hazirlanmayi fln gec de covitten hic korkmuyormusunuz .ben bir panik atak hastasi olarak korkumdan sehirdisindan gelmek isteyen erkek kardeslerimi kabul edemedim.o kdr uzgunum ki anlatamam.grip gecirdk dediler yeni test yaptirmamislar.zaten biz ailecek normal yasantimizi surdremiyorz ki aylardir salonda yatip kalkiyoruz .ev perisan.ustelik yemegi bile zor koyuyorum ocaga yarim saatcik uykuya bile muhtacim cidden bedenim kaldrmyo artik yetisemiyorum.esimde hastalandi simdi .bi kez de olsa gece kizimi besliyordu.ben yalniz yatamiyorum odada kolostrofobim var.bebegime bkrkn sizarim diye korkyrm.simdinasil olacak kesin bizede bulastiracak bide o kdr raht adamki maskesiz aliyor kucagina kizimizi zaten kizim ufak ufak kusarken fzla fazla kusmaya basldi.abisi deseniz disarilardan geliyo ustunubasini dexenfekte etmeden surunuyo evde heryere.malzemelerini gozlerim kapali basim done done dezenfekte ediyorum vallahi.bir suru yikanacak banyoda birikiyo...benimde bir suru saglik problemim var ve drlara gidip tedavi olmam gerekiyo vs vs...gercekten oynatmaya az kaldi.Nereye yetecegimi ne yapacagimi sasirdim.artik o kadar yoruldum ki aylardir izole evdeyim bunaldimki burda boyle icimi doktum kusura bakmayin.yoksa catliyacagim artik.10 aydir tek gordugum evde esim oglum.esimde hic anlamiyor beni ne soylesem öf pöf yapiyor .stresten iletisim kuramaz kavga eder olduk kimseyle gorusmedim.hergun stresten tukenmislikten napcam ben diye agliyorum aglarken sesim cikmiyo okadar yorgunum ki artik herseyden
varsa link verir misin?
Youtubede kanalin adi kolik onun muzigi.Hangi muzik ,hangi besik canim o ?link atabilirmisin?burada hepimize lazim o susturuculardangerci benim kiz kraft dondi besik var sallanan ninnili onda bile durmuyo iki dk ama bide gaz icin herhangi birsey kullaniyormusunuz peki?bizim gazimiz bir saat patpatlyoruz cikmiyor bir turlu
Gaz icin birsey yapmadim hic sma mama kullaniyoruz gaz yapmadi hic. Mama icince omzuma alip sirtina iki pit pit yapinca cikariyor hemen sonra mutlaka kundak yapip salincaga koyuyorum muzigide acinca moda giriyir yalniz emzikte veriyorum hemen uyuynca atiyor kendiliginden. Emzik ve kundak sadece kollarini sariyorum muslimle onada alistrdim.emzikte damakli almistim tutmadi tombik biberon seklinde aldim onu sevdi. Besigin linkini paylasiyorum asagida. Kundak,emzik,muzik ve salincak valla hayatimizi kurtardi nefes aldrmiyordu. Salincakta uyancak gibi olsada sallandgi icin tekrar daliyorHangi muzik ,hangi besik canim o ?link atabilirmisin?burada hepimize lazim o susturuculardangerci benim kiz kraft dondi besik var sallanan ninnili onda bile durmuyo iki dk ama bide gaz icin herhangi birsey kullaniyormusunuz peki?bizim gazimiz bir saat patpatlyoruz cikmiyor bir turlu
Hangi muzik ,hangi besik canim o ?link atabilirmisin?burada hepimize lazim o susturuculardangerci benim kiz kraft dondi besik var sallanan ninnili onda bile durmuyo iki dk ama bide gaz icin herhangi birsey kullaniyormusunuz peki?bizim gazimiz bir saat patpatlyoruz cikmiyor bir turlu
Burada hiç kmse bu kadar endise etmiyor, bı mart ve Nisan aylarında biraz telaş ettık, her seye dikkat ettık sonra baktık olmuyor bu kadar evham, bu kadar panik, bu kadar dezenfekte acıkcası yasamayı öğrendık. Maske ve kolonya ıle her yere gıdıyor, her seyı alıyor ruh sağlığımızı koruyoruz. O kadar abartıyorsun kı maalesef bebegıne yansıtıyorsun. Kılo alamıyor diyorsun alamaz tabı bu kadar panikleCnm hazirlanmayi fln gec de covitten hic korkmuyormusunuz .ben bir panik atak hastasi olarak korkumdan sehirdisindan gelmek isteyen erkek kardeslerimi kabul edemedim.o kdr uzgunum ki anlatamam.grip gecirdk dediler yeni test yaptirmamislar.zaten biz ailecek normal yasantimizi surdremiyorz ki aylardir salonda yatip kalkiyoruz .ev perisan.ustelik yemegi bile zor koyuyorum ocaga yarim saatcik uykuya bile muhtacim cidden bedenim kaldrmyo artik yetisemiyorum.esimde hastalandi simdi .bi kez de olsa gece kizimi besliyordu.ben yalniz yatamiyorum odada kolostrofobim var.bebegime bkrkn sizarim diye korkyrm.simdinasil olacak kesin bizede bulastiracak bide o kdr raht adamki maskesiz aliyor kucagina kizimizi zaten kizim ufak ufak kusarken fzla fazla kusmaya basldi.abisi deseniz disarilardan geliyo ustunubasini dexenfekte etmeden surunuyo evde heryere.malzemelerini gozlerim kapali basim done done dezenfekte ediyorum vallahi.bir suru yikanacak banyoda birikiyo...benimde bir suru saglik problemim var ve drlara gidip tedavi olmam gerekiyo vs vs...gercekten oynatmaya az kaldi.Nereye yetecegimi ne yapacagimi sasirdim.artik o kadar yoruldum ki aylardir izole evdeyim bunaldimki burda boyle icimi doktum kusura bakmayin.yoksa catliyacagim artik.10 aydir tek gordugum evde esim oglum.esimde hic anlamiyor beni ne soylesem öf pöf yapiyor .stresten iletisim kuramaz kavga eder olduk kimseyle gorusmedim.hergun stresten tukenmislikten napcam ben diye agliyorum aglarken sesim cikmiyo okadar yorgunum ki artik herseyden
Bzmkı de öyle canım merak etme, burnu tıkanıyor bazen, ben de manda sesine benzetiyorum :)kızlar geçen gün fren sesini sormuştum şimdi bir ses daha soracağım belki olan vardır yine. sizin bebeklerde de genizden gelen bir ses var mı? uyurken çıkartıyor sadece böyle sanki çok saçma olacak ama burnunda et varmış gibi böyle domuzların çıkardığı homurtuyu andırıyor. uyanıkken oynarken vs değil uyurken geliyor o ses. yatış pozisyonuna çok dikkat ediyorum her şey olması gerektiği gibi ama o ses neden geliyor anlamadım.
Merhabalar arabayi kullaniyor musunuz memnun musunuz ? Bende bunu dusunuyordum ondan sormak istedim.Kiwi City Way 5 In 1 Travel Sistem Bebek Arabası Fiyatı
Kiwi City Way 5 In 1 Travel Sistem Bebek Arabası en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
buydu bizim aldığımız canım
İdrar tahlili dışında 2 gün önce tekrar bakıldı. Düşmeye başladı çok şükür. Fakat tiroid yüksek çıktı. Doktor 15 gün sonra tekrar bakalım dedi.Bizim 3 hafta önce 17 ydi bir hafta sonra 15 olmuştu. Gerekli tahliller yapıldı tiroid değerleri karaciğer enzim değerleri topuk kan değerleri idrar tahlilleri vs sonuçta hiçbirinde bir problem çıkmadı anne sütü sarılığı denildi gün geçtikçe rengi açılıyor 40 günlük şu an. 3 ay içinde geçermiş anca. Eğer gerekli tahlilleri yaptırıp bir sorun çıkmadıysa korkmanıza gerek yok
çocukları her türlü hayvana benzettik yemin ederimBzmkı de öyle canım merak etme, burnu tıkanıyor bazen, ben de manda sesine benzetiyorum :)
evet memnunum hem de aşırı. her bir parçasını kullanıp deneyimledim çok memnun kaldım. tek eksisi arabanızın bagajına sığmayabilir tekerlekli kısım katlanınca. biraz büyük çünkü. ama özellikle anne babaların boyu da uzunsa kullanımı falan çok kolayMerhabalar arabayi kullaniyor musunuz memnun musunuz ? Bende bunu dusunuyordum ondan sormak istedim.
Bizimki keçiçocukları her türlü hayvana benzettik yemin ederim
Tesekkur ederim ama Masumlar apart.bir iki bolumunu izledim.oradaki hasta bayanla uzaktan yakindan alakam yok .hem ALLAH niye aileme yardim etsin diyorsunuz anlamadim?Zaten onlarin asiri rahatligi gamsizliginin cilesini ben cekiyorum onlarida kendimide bebegimide salgindan korumaya tek basima gayret gosteriyorum.evet dogru panik atak hastasi oldum hamileyken ve cok korkuyorum ama yaptigim uzmanlarin anlattigi ,yapin dedigi onlemlerden fazlasi degil ki?sanirim mesaji kisa tutacagim diye kendimi iyi ifade edenemisim ki herkes yalnis degerlendirmis.uzuldumMasumlar apartmanıni izlemis gibi oldum. Allah yardim etsin sana da ailene de. En kisa zamanda tedavine baslarsin umarim dehsete dustum okurken
sorma vallaBu bebeler buyuyecek ama bizi de yaslandiracaklar
devlette yaptırıyorum şehir hastanesinde. şansımıza hep aynı doktora denk geliyoruz memnunum.Kızlar aylık bebek kontrolünü özele mi devlete mi yaptırıyorsunuz?
Aşı kartında sadece isimleri yazıyor bizde canım yapıldıkça tarih yazıyorlar bugün tekrar götürdüm kilo ve boyunu ölçtürdüm başka bir ebe vardı o dedi randevu alman lazım kalça cıkıklıgına götür göz muayeneside olsun dedi ordaki doktorda kendince etti kalça ve göz muayenesi iyi duruyor ama götür detaylı bakılsın dedi birde çok hırıltısı vardı onu sordum dinledi sırtını evet biraz enfeksiyon var gibi antibiyotik yazmak istemiyorum çok küçük dedi doktora gidince onuda söyle dedi aklıma vicks geldi annem bize çok sürerdi üşütünce bebekler için olanından alıp sırtını ve göğüs kısmına masaj yapsam iyi gelmez mı acabaağlayıp üzülüp sütünü etkileme canım benim. sen sık sık sor. bebeğinin aşı kartında da zamanları yazıyor aşılarının. diğer çoğu şeyi de burda konuşuyoruz zaten. bana burdaki ebe hepatitin 2. dozu için yapmaz ama yaparsa diye fitil veriyorum dedi fitil verdi mesela. karma aşılarında da yapabilir yaparsa kullanırsın demişti aklında olsun. niye söylemiyolar hayret ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?