2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim beb
İade de hırıltı var ama çok fazla üstüne düşünmedim. Dikkat edeyim. Bazen aglamainsa izin veriyorum çok değil tabiki kıyamıyorum.sesi açılır diyorlar. Boğazı da acilir diye düşünüyorum yani hırıltısi

Masumlar apartmanıni izlemis gibi oldum. Allah yardim etsin sana da ailene de. En kisa zamanda tedavine baslarsin umarim dehsete dustum okurken

Ahh canım benim okadar haklısın ki zor bir zwmandayiz bide seni anlayan yoksa destek çıkan herşey daha çok zorlaşıyor burası covidde vaka olarak sakin açıkçası ben en çok kaynanam gelmesin istiyorum bı kadına bakıyor ve kadın sürekli hastanelik bide sürekli insan içinde kaynanam temiz bir de değil öyle eşim bişey demiyor ben desende bu sefer şikayete hiriyor bezdim sen gibi ama sabret Allah var o yardım eder elbet gecicek

Youtubede kanalin adi kolik onun muzigi.
Gaz icin birsey yapmadim hic sma mama kullaniyoruz gaz yapmadi hic. Mama icince omzuma alip sirtina iki pit pit yapinca cikariyor hemen sonra mutlaka kundak yapip salincaga koyuyorum muzigide acinca moda giriyir yalniz emzikte veriyorum hemen uyuynca atiyor kendiliginden. Emzik ve kundak sadece kollarini sariyorum muslimle onada alistrdim.emzikte damakli almistim tutmadi tombik biberon seklinde aldim onu sevdi. Besigin linkini paylasiyorum asagida. Kundak,emzik,muzik ve salincak valla hayatimizi kurtardi nefes aldrmiyordu. Salincakta uyancak gibi olsada sallandgi icin tekrar daliyor

Bu salincak

Burada hiç kmse bu kadar endise etmiyor, bı mart ve Nisan aylarında biraz telaş ettık, her seye dikkat ettık sonra baktık olmuyor bu kadar evham, bu kadar panik, bu kadar dezenfekte acıkcası yasamayı öğrendık. Maske ve kolonya ıle her yere gıdıyor, her seyı alıyor ruh sağlığımızı koruyoruz. O kadar abartıyorsun kı maalesef bebegıne yansıtıyorsun. Kılo alamıyor diyorsun alamaz tabı bu kadar panikle bı sal, bı rahatla arkadaşım. Yazık etme bebeğine de aılene de. Gerçekten çok üzüldüm

Bzmkı de öyle canım merak etme, burnu tıkanıyor bazen, ben de manda sesine benzetiyorum :)

İdrar tahlili dışında 2 gün önce tekrar bakıldı. Düşmeye başladı çok şükür. Fakat tiroid yüksek çıktı. Doktor 15 gün sonra tekrar bakalım dedi.

Merhabalar arabayi kullaniyor musunuz memnun musunuz ? Bende bunu dusunuyordum ondan sormak istedim.
evet memnunum hem de aşırı. her bir parçasını kullanıp deneyimledim çok memnun kaldım. tek eksisi arabanızın bagajına sığmayabilir tekerlekli kısım katlanınca. biraz büyük çünkü. ama özellikle anne babaların boyu da uzunsa kullanımı falan çok kolay

Uykusuz bir geceden , herkese günaydın
Böyle bir tablo var kızlar, bebeklerin bellirli haftalarda büyüme ataklarının arttığını ve buna bağlı olarak huysuzluklarının artabileceğini gösteriyor. Belki ilginizi çeker diye sizle de paylaşmak istedim

Eklentiler

• 43C5D919-8BED-4370-97C2-C97B5118A2FF.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 65
Masumlar apartmanıni izlemis gibi oldum. Allah yardim etsin sana da ailene de. En kisa zamanda tedavine baslarsin umarim dehsete dustum okurken
Tesekkur ederim ama Masumlar apart.bir iki bolumunu izledim.oradaki hasta bayanla uzaktan yakindan alakam yok .hem ALLAH niye aileme yardim etsin diyorsunuz anlamadim?Zaten onlarin asiri rahatligi gamsizliginin cilesini ben cekiyorum onlarida kendimide bebegimide salgindan korumaya tek basima gayret gosteriyorum.evet dogru panik atak hastasi oldum hamileyken ve cok korkuyorum ama yaptigim uzmanlarin anlattigi ,yapin dedigi onlemlerden fazlasi degil ki?sanirim mesaji kisa tutacagim diye kendimi iyi ifade edenemisim ki herkes yalnis degerlendirmis.uzuldum

Aşı kartında sadece isimleri yazıyor bizde canım yapıldıkça tarih yazıyorlar bugün tekrar götürdüm kilo ve boyunu ölçtürdüm başka bir ebe vardı o dedi randevu alman lazım kalça cıkıklıgına götür göz muayeneside olsun dedi ordaki doktorda kendince etti kalça ve göz muayenesi iyi duruyor ama götür detaylı bakılsın dedi birde çok hırıltısı vardı onu sordum dinledi sırtını evet biraz enfeksiyon var gibi antibiyotik yazmak istemiyorum çok küçük dedi doktora gidince onuda söyle dedi aklıma vicks geldi annem bize çok sürerdi üşütünce bebekler için olanından alıp sırtını ve göğüs kısmına masaj yapsam iyi gelmez mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…