- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #25.501
hiç duymamıştım. bu hepimizin bebeğinde olabilir yani o zamanMaalesef canimbizim cok az sariligimiz vardi bastan beri dr hatta billirubine hic bakmaya bile gerek duymadi.Iyigidiyoduk yuzumuzdeki sarilik acilmaya baslamisti.3 gundur tekrar sariligimiz artmaya basladi ve cok uyudu gozunu acamadi kizim.istahi azaldi hatta 150 gr verdik.Ama bu durumu dun dr hic onemsemedi.anne sutu sariligi oluyomus (sutteki bir maddeden).bu zamanlar nette okuduguma gore.simdi o maddeyi nerden aliyorum kendim bulmaya calisiyorum.ki kilo kaybimiz artmasin
hiç anlamıyorum şu ısrarı. neden gelmekte oturmakta hele de hizmet beklemekte bu kadar ısrarcılar. bi de bu kadınların çoğu doğum yapan bu süreçten geçen kadınlar. anne yatmak mı ister uyumak mı ister bebeğe alışmış mı evi toplu mu kimin umurunda... yazık şu kafalara
39 günlüğüz kaldıramıyorum kurulu saat gibi besleme saatlerinde mirildanip hareketleri artıyor kalkıp besliyorum yatıyor ama tabi iyiyse 2.5 3 saat ilk uyanması eğer rahatsizsa saat başı kesinlikle uyanır emer ve mirildanmalari hiç bitmezGece beslemek icin bebikleri kaldiriyor musunuz yoksa kendi uyandiklari zaman mi besliyorsunuz ? 26 gunluguz bu arada
Canım covıdden daha büyük bahane var mı, birini ağırlarsan diğerine ayıp olur. Hedıye veya takı takmak ısteyen de anlayışlı olsun bu zamanda, iyi niyetle misafrcılık oynamadan da yapılabilir bunlar..safirrhm okadar haklsiniz ki 40 çıkacak yarın ve herkes bunu bekliyor resmenyakin arkadaşları anlıyorum ama diğerlerini nasıl agirlicam onunla biseyler hazırlayıp koymak gerek ee bebek izin veriyor mu ki hazirliyim ee sürekli emmek istiyor uyaniksa uyuyorsada sesten uyanır sağı soluda belli değil hayır misafire de git çayını sen koy denmez çocukta verilmez ben çok kararsızım napicam nasıl agirlicam
Allah razı olsun düşünüyorlar gelmek istiyorlar diyorum ama çok acele ediyorlar hayır bide bu sehirdekiler bı oturdu mu kalkmak bilmiyor açıkçası burda misafirligin kısa kaoani değil bütün günu gittiği yerde gecireni makbuldür gibi bir algı var sankiCanım covıdden daha büyük bahane var mı, birini ağırlarsan diğerine ayıp olur. Hedıye veya takı takmak ısteyen de anlayışlı olsun bu zamanda, iyi niyetle misafrcılık oynamadan da yapılabilir bunlar..
ağırlamayacaksın ki. pandemiden dolayı eve kimseyi kabul edemiyoruz biterse bekleriz diyeceksinsafirrhm okadar haklsiniz ki 40 çıkacak yarın ve herkes bunu bekliyor resmenyakin arkadaşları anlıyorum ama diğerlerini nasıl agirlicam onunla biseyler hazırlayıp koymak gerek ee bebek izin veriyor mu ki hazirliyim ee sürekli emmek istiyor uyaniksa uyuyorsada sesten uyanır sağı soluda belli değil hayır misafire de git çayını sen koy denmez çocukta verilmez ben çok kararsızım napicam nasıl agirlicam
Evet zararı mi var yoksaTurk kahvesi iciyor musunuz ?
Kafein sutten geciyo bebege diye biliyorum ama belki az miktarda sorun olmazEvet zararı mi var yoksa
Şuan Nescafe yaptım kendime geleyim diye sakıncası varmıdır bende bı arastirayimKafein sutten geciyo bebege diye biliyorum ama belki az miktarda sorun olmaz
Saglik olarak degil de sanirim uyku problemi yapabilir diye dusunuyorum huysuzluk falanŞuan Nescafe yaptım kendime geleyim diye sakıncası varmıdır bende bı arastirayim
Cnm hazirlanmayi fln gec de covitten hic korkmuyormusunuz .ben bir panik atak hastasi olarak korkumdan sehirdisindan gelmek isteyen erkek kardeslerimi kabul edemedim.o kdr uzgunum ki anlatamam.grip gecirdk dediler yeni test yaptirmamislar.safirrhm okadar haklsiniz ki 40 çıkacak yarın ve herkes bunu bekliyor resmenyakin arkadaşları anlıyorum ama diğerlerini nasıl agirlicam onunla biseyler hazırlayıp koymak gerek ee bebek izin veriyor mu ki hazirliyim ee sürekli emmek istiyor uyaniksa uyuyorsada sesten uyanır sağı soluda belli değil hayır misafire de git çayını sen koy denmez çocukta verilmez ben çok kararsızım napicam nasıl agirlicam
senin gördüğün tedavilerin içinde psikolojik herhangi bir tedavi var mı?Cnm hazirlanmayi fln gec de covitten hic korkmuyormusunuz .ben bir panik atak hastasi olarak korkumdan sehirdisindan gelmek isteyen erkek kardeslerimi kabul edemedim.o kdr uzgunum ki anlatamam.grip gecirdk dediler yeni test yaptirmamislar.zaten biz ailecek normal yasantimizi surdremiyorz ki aylardir salonda yatip kalkiyoruz .ev perisan.ustelik yemegi bile zor koyuyorum ocaga yarim saatcik uykuya bile muhtacim cidden bedenim kaldrmyo artik yetisemiyorum.esimde hastalandi simdi .bi kez de olsa gece kizimi besliyordu.ben yalniz yatamiyorum odada kolostrofobim var.bebegime bkrkn sizarim diye korkyrm.simdinasil olacak kesin bizede bulastiracak bide o kdr raht adamki maskesiz aliyor kucagina kizimizi zaten kizim ufak ufak kusarken fzla fazla kusmaya basldi.abisi deseniz disarilardan geliyo ustunubasini dexenfekte etmeden surunuyo evde heryere.malzemelerini gozlerim kapali basim done done dezenfekte ediyorum vallahi.bir suru yikanacak banyoda birikiyo...benimde bir suru saglik problemim var ve drlara gidip tedavi olmam gerekiyo vs vs...gercekten oynatmaya az kaldi.Nereye yetecegimi ne yapacagimi sasirdim.artik o kadar yoruldum ki aylardir izole evdeyim bunaldimki burda boyle icimi doktum kusura bakmayin.yoksa catliyacagim artik.10 aydir tek gordugum evde esim oglum.esimde hic anlamiyor beni ne soylesem öf pöf yapiyor .stresten iletisim kuramaz kavga eder olduk kimseyle gorusmedim.hergun stresten tukenmislikten napcam ben diye agliyorum aglarken sesim cikmiyo okadar yorgunum ki artik herseyden
Ayni durumdayızValla cnm emme miktarina gore 2 veya 2,5 saate alarmimi kuruyorum.nolur nolmaz kalkamam belki diye.her defasinda benim kiz alarmdan önce ötüyobu sefer daha kisa zamana kuruyorum saati dalga gecer gibi bu defada cok uyuyor DU.ama ben 3 saati gecirmemek icin uyurken emziriyordum bir kac gundur gece her 2,5 saatte bir kendi agliyor uyurken besliyorum hemen.uyanirsa asla ememiyoz cunki uyanirsa hemen kaka yapmaya basliyor aglayarak.tabi arkasindan bi saatte bir turlu gaz cikaramadigimiz icin ve sagma islemi wc fln derken iki bucuk saat doluyor bi dahaki beslenme saati geliyor ben hicc uyuyamadan sabahliyorum.belki aralarda bir saat yarim saat hatta 15 dk gunduzde surekli aglayarak ememedgimizden ve bir sürü iş beni beklediginden pert bi vaziyetteyim.artik cocugu kucagimdan dusurecegim ona korkuyorum.
burda bir arkadaş kiraz çekirdeği torbasından fayda bulduğunu söylemişti canım bir bak istersen.Benim bebegim de cikaramiyo gazini her günümüz kabus oldudoktora goturecegim ona soracagim. Zeytinyağıni ilitip bi bezle karnini sardım simdi uyuyo sabaha kadar ikindi. Bi de dereotu kaynatio yarim cay kasigi ağzınaverdim. Gerisini ben ictim bakalım o mu rahatlatti zeytinyağı mi tam ayirdedemdim. Ilk kızımda agzina hiçbişey vermemistim simdi diyorum ki gazını alsin rahatlasin da ilac yerine bi cay kaşığı gaz alici sulardan ne var ki
Burun tikanikligi var mi kikızlar geçen gün fren sesini sormuştum şimdi bir ses daha soracağım belki olan vardır yine. sizin bebeklerde de genizden gelen bir ses var mı? uyurken çıkartıyor sadece böyle sanki çok saçma olacak ama burnunda et varmış gibi böyle domuzların çıkardığı homurtuyu andırıyor. uyanıkken oynarken vs değil uyurken geliyor o ses. yatış pozisyonuna çok dikkat ediyorum her şey olması gerektiği gibi ama o ses neden geliyor anlamadım.
hayır yok emmesi ve normalde nefes alması çok normal zatenBurun tikanikligi var mi ki
O sesi benim bebeğim emerken çok çıkarıyorkızlar geçen gün fren sesini sormuştum şimdi bir ses daha soracağım belki olan vardır yine. sizin bebeklerde de genizden gelen bir ses var mı? uyurken çıkartıyor sadece böyle sanki çok saçma olacak ama burnunda et varmış gibi böyle domuzların çıkardığı homurtuyu andırıyor. uyanıkken oynarken vs değil uyurken geliyor o ses. yatış pozisyonuna çok dikkat ediyorum her şey olması gerektiği gibi ama o ses neden geliyor anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?