2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
hiç duymamıştım. bu hepimizin bebeğinde olabilir yani o zaman

safirrhm okadar haklsiniz ki 40 çıkacak yarın ve herkes bunu bekliyor resmenyakin arkadaşları anlıyorum ama diğerlerini nasıl agirlicam onunla biseyler hazırlayıp koymak gerek ee bebek izin veriyor mu ki hazirliyim ee sürekli emmek istiyor uyaniksa uyuyorsada sesten uyanır sağı soluda belli değil hayır misafire de git çayını sen koy denmez çocukta verilmez ben çok kararsızım napicam nasıl agirlicam

Gece beslemek icin bebikleri kaldiriyor musunuz yoksa kendi uyandiklari zaman mi besliyorsunuz ? 26 gunluguz bu arada
39 günlüğüz kaldıramıyorum kurulu saat gibi besleme saatlerinde mirildanip hareketleri artıyor kalkıp besliyorum yatıyor ama tabi iyiyse 2.5 3 saat ilk uyanması eğer rahatsizsa saat başı kesinlikle uyanır emer ve mirildanmalari hiç bitmez

Canım covıdden daha büyük bahane var mı, birini ağırlarsan diğerine ayıp olur. Hedıye veya takı takmak ısteyen de anlayışlı olsun bu zamanda, iyi niyetle misafrcılık oynamadan da yapılabilir bunlar..

Allah razı olsun düşünüyorlar gelmek istiyorlar diyorum ama çok acele ediyorlar hayır bide bu sehirdekiler bı oturdu mu kalkmak bilmiyor açıkçası burda misafirligin kısa kaoani değil bütün günu gittiği yerde gecireni makbuldür gibi bir algı var sanki

ağırlamayacaksın ki. pandemiden dolayı eve kimseyi kabul edemiyoruz biterse bekleriz diyeceksin

Cnm hazirlanmayi fln gec de covitten hic korkmuyormusunuz .ben bir panik atak hastasi olarak korkumdan sehirdisindan gelmek isteyen erkek kardeslerimi kabul edemedim.o kdr uzgunum ki anlatamam.grip gecirdk dediler yeni test yaptirmamislar.zaten biz ailecek normal yasantimizi surdremiyorz ki aylardirsalonda yatip kalkiyoruz .ev perisan.ustelik yemegi bile zor koyuyorum ocaga yarim saatcik uykuya bile muhtacim cidden bedenim kaldrmyo artik yetisemiyorum.esimde hastalandi simdi .bi kez de olsa gece kizimi besliyordu.ben yalniz yatamiyorum odada kolostrofobim var.bebegime bkrkn sizarim diye korkyrm.simdinasil olacak kesin bizede bulastiracakbide o kdr raht adamki maskesiz aliyor kucagina kizimizizaten kizim ufak ufak kusarken fzla fazla kusmaya basldi.abisi deseniz disarilardan geliyo ustunubasini dexenfekte etmeden surunuyo evde heryere.malzemelerini gozlerim kapali basim done done dezenfekte ediyorum vallahi.bir suru yikanacak banyoda birikiyo...benimde bir suru saglik problemim var ve drlara gidip tedavi olmam gerekiyo vs vs...gercekten oynatmaya az kaldi.Nereye yetecegimi ne yapacagimi sasirdim.artik o kadar yoruldum ki aylardir izole evdeyim bunaldimki burda boyle icimi doktum kusura bakmayin.yoksa catliyacagim artik.10 aydir tek gordugum evde esim oglum.esimde hic anlamiyor beni ne soylesem öf pöf yapiyor .stresten iletisim kuramaz kavga eder olduk kimseyle gorusmedim.hergun stresten tukenmislikten napcam ben diye agliyorum aglarken sesim cikmiyo okadar yorgunum ki artik herseyden

senin gördüğün tedavilerin içinde psikolojik herhangi bir tedavi var mı?

Benim bebegim de cikaramiyo gazini her günümüz kabus oldu doktora goturecegim ona soracagim. Zeytinyağıni ilitip bi bezle karnini sardım simdi uyuyo sabaha kadar ikindi. Bi de dereotu kaynatio yarim cay kasigi ağzınaverdim. Gerisini ben ictim bakalım o mu rahatlatti zeytinyağı mi tam ayirdedemdim. Ilk kızımda agzina hiçbişey vermemistim simdi diyorum ki gazını alsin rahatlasin da ilac yerine bi cay kaşığı gaz alici sulardan ne var ki

Ayni durumdayız bikac gündür gaz sancısı da var çıkaramıyorum kabus oldu

kızlar geçen gün fren sesini sormuştum şimdi bir ses daha soracağım belki olan vardır yine. sizin bebeklerde de genizden gelen bir ses var mı? uyurken çıkartıyor sadece böyle sanki çok saçma olacak ama burnunda et varmış gibi böyle domuzların çıkardığı homurtuyu andırıyor. uyanıkken oynarken vs değil uyurken geliyor o ses. yatış pozisyonuna çok dikkat ediyorum her şey olması gerektiği gibi ama o ses neden geliyor anlamadım.

burda bir arkadaş kiraz çekirdeği torbasından fayda bulduğunu söylemişti canım bir bak istersen.

Burun tikanikligi var mi ki

O sesi benim bebeğim emerken çok çıkarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…