- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #25.601
Benimde lekelenme şeklinde 38 günden bu yana devam ediyor ya peçete gelir yada günlük çok az miktar anladığım kadarıyla sizinde öyle peki cinselliğe engel olur mu sizce spikolojmen de o ara gelir mi diye düşünüyorumGünaydın hanımlar dün doktora gittik bebeğimin yüzü dökmüştü hep sizlerde de olanlar olmuştu cildi bebek egzamasına yatkın dedi vazelin dışında başka birşey sürme dedi günde iki sefer yapacakmışım
Günlük kaka yapmadığını söyledim bebekler iki aya yaklaşınca bağırsak çalışmaları değişirmiş oyüzden kabızlık olurmuş ama kakasını yapınca sıvı kıvamdaydaysa sıkıntı değil hatta bebek için ii birşey gelişimi için dedi
Ama benim küçük hanım birgün yapmasın ikinci güne ıhıhııhııhıh Bn öyle geçiriyor napıcam bilmiyorum
Bende muayene oldum 52gün olmasına rağmen lekelenmem bitmemişti hiç bir sıkıntı yokmuş doktorum bazen sütte lekenmenin uzamasına neden olur dedi sizinki o şekilde dedi hiç bir kalıntı yada parça alıcak bir durum yok dedi
Benimde aynı şekilde canım 40-42.gün kesilmişti sonra tekrar başladı o sıra cinselliğimiz oldu ama lekelenme özür sayılsada cinselliği haram kılıyormuş o yüzden uzağız şuan psikolojiyle kanamanın ilgisi olacağını düşünmüyorum açıkçası ama doktorumun dediği gibi sütten kaynaklıymış benimki rahimde rahim ağzımda temizmişBenimde lekelenme şeklinde 38 günden bu yana devam ediyor ya peçete gelir yada günlük çok az miktar anladığım kadarıyla sizinde öyle peki cinselliğe engel olur mu sizce spikolojmen de o ara gelir mi diye düşünüyorum
benimki de 35 günlükken tamamen kesildi. 40 da çıktı bundan sonra adet mi olurum acaba?Benimde lekelenme şeklinde 38 günden bu yana devam ediyor ya peçete gelir yada günlük çok az miktar anladığım kadarıyla sizinde öyle peki cinselliğe engel olur mu sizce spikolojmen de o ara gelir mi diye düşünüyorum
lekelenme cinselliği nasıl haram kılıyomuş? yani 1 sene leke gelse 1 sene cinsellik yok mu?Benimde aynı şekilde canım 40-42.gün kesilmişti sonra tekrar başladı o sıra cinselliğimiz oldu ama lekelenme özür sayılsada cinselliği haram kılıyormuş o yüzden uzağız şuan psikolojiyle kanamanın ilgisi olacağını düşünmüyorum açıkçası ama doktorumun dediği gibi sütten kaynaklıymış benimki rahimde rahim ağzımda temizmiş
benimki dün gece 2 kere uyandı. çok zor daldı uykuya da. ped kullanmama rağmen akıntı bende de oluyo boşa gidiyo hep. zaten ucu ucuna yetiyo.Benim bebe bugun 12.30 emdı uyudu, sonra dört buckta uyandı. Sonra sabah yedı bucukta. Az uyandı yani zaten sekızde kalkıyor genelde. Göğsümün biri hep aktı, ıkı göğüs pedi değiştirmeme rağmen. Üff uyusa bi dert uyumusa. Sabahın dördünde de sağmak uykumu acacak ıyıce emzırmek alt değiştirmek de vakıt alıyor. Napsam bilemedim. Boşa giden sütlere bu kadar üzülen var mıbaya dört saat filan uyumaya başladı artık gece 49. Gündeyiz.
Valla canım diyanete ve Bi hocaya sordum haram dediler doğum için ama başka durumlardakine karşı bilemiyorum bende riske atmıyorum ölümüne kankayız modunda devam ediyoruz gerçi eşim gece sarılsa bile hissediyor cızıldıyor küçük hanfendilekelenme cinselliği nasıl haram kılıyomuş? yani 1 sene leke gelse 1 sene cinsellik yok mu?
Ped göğüste kaşıntı yapıyor mu sizdede ben takıyorum sonra kaşıntı başlıyor biraz zaman geçincebenimki dün gece 2 kere uyandı. çok zor daldı uykuya da. ped kullanmama rağmen akıntı bende de oluyo boşa gidiyo hep. zaten ucu ucuna yetiyo.
İbadete engel ozaman namaz kilicaktim kuran okuyayım desim dün vazgcetim söylemen iyi oldu canim leke tarzında olunca adet gibi sandım 10 günden uzarsa normal hayata devam edebilirsiniz denir ya onun gibi sandimBenimde aynı şekilde canım 40-42.gün kesilmişti sonra tekrar başladı o sıra cinselliğimiz oldu ama lekelenme özür sayılsada cinselliği haram kılıyormuş o yüzden uzağız şuan psikolojiyle kanamanın ilgisi olacağını düşünmüyorum açıkçası ama doktorumun dediği gibi sütten kaynaklıymış benimki rahimde rahim ağzımda temizmiş
İbadete engel değilmiş özre giriyormuş canım sanırım lekelenmenin rahmi toparlamayacğı ihtimaline karşı cinsellik yasak bende bana denileni diyorum Valla değişik işler her halukarda kadın olmaz zor diyorumİbadete engel ozaman namaz kilicaktim kuran okuyayım desim dün vazgcetim söylemen iyi oldu canim leke tarzında olunca adet gibi sandım 10 günden uzarsa normal hayata devam edebilirsiniz denir ya onun gibi sandim
Sütün akması sıkıntı yaa epbise batincada o ıslaklık sinirimi bozuyor yarım atlet giyiyorum ben hep göğüs pediyl yoksa süt akar çokBenim bebe bugun 12.30 emdı uyudu, sonra dört buckta uyandı. Sonra sabah yedı bucukta. Az uyandı yani zaten sekızde kalkıyor genelde. Göğsümün biri hep aktı, ıkı göğüs pedi değiştirmeme rağmen. Üff uyusa bi dert uyumusa. Sabahın dördünde de sağmak uykumu acacak ıyıce emzırmek alt değiştirmek de vakıt alıyor. Napsam bilemedim. Boşa giden sütlere bu kadar üzülen var mıbaya dört saat filan uyumaya başladı artık gece 49. Gündeyiz.
BenimkideBebelerinizin uyku duzeni nasil ? 16 17 saat uyumalari lazim deniyor ama bizimki o kadar saat uyanik nerdeyse
Valla canım bizimkinin uykuya geçişi ilk günlerden beri çok zor dalınca 3-4saat uyuyor ama damlası uykusu gelince 1saati rahat buluyor bazen daha fazla şukadar uyuyor diyemiyorum kafasına göre takılıyorBebelerinizin uyku duzeni nasil ? 16 17 saat uyumalari lazim deniyor ama bizimki o kadar saat uyanik nerdeyse
Benimde 20 günlükken kesildi 37 den sonra lekelenme başladı annem adet olmuşsun dur sen dedi oda öyle olurmuş o adette bitince 2.5 sene adet olmazdım sütten kesene kadar sütten kesincede adet olurdum hamile kalırdım dedibenimki de 35 günlükken tamamen kesildi. 40 da çıktı bundan sonra adet mi olurum acaba?
Benim ilk zamamlar bukadar çok değilde vardı hep banyo yaptir temizle dedi biri banyo yaptirmassanda tülbent le sil dedi geçti oyleKızlar bebeğinde konak olan var mı? Kızımın yüzü çok kötü oldu. Doktor yanaklarına sivilce alnına konak dedi. Zeytinyağı sür yıka dedi ama daha da mı kötü oldu yoksa o şekilde mi iyileşiyor acaba. İlk resim zeytinyağından sonra
Maşallah canım bebeğine geçmiş olsunKızlar bebeğinde konak olan var mı? Kızımın yüzü çok kötü oldu. Doktor yanaklarına sivilce alnına konak dedi. Zeytinyağı sür yıka dedi ama daha da mı kötü oldu yoksa o şekilde mi iyileşiyor acaba. İlk resim zeytinyağından sonra
Valla ben o kadar bile sanmiyorum ya gunduz sanki hep uyanik gibi yarim saat 1 saatle nolcak uyku gece de hep sallamayla uyuyoNeni
Benimkideuygulamaya kaydediyorum en fazla 14 saat uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?