2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
valla kask bile geçiririm başına yeter ki korusun

zaten sezaryan oldum 2 sene kafadan bebek yok. bana göre en az 5 sene yok

Bırını emzırırken dıgerı akıyo zaten o normal de, iki kez atlete kadar gecmesı uzdu, sabah da kustu otuz cc filan valla ısyanlardayım. Sonra gün içinde onu ye bunu iç
ben birini emzirirken diğerine mochi takıyorum çok faydasını gördüm.

Ah canım büyüyünce de öyle olacak, ağzmla kuş tutsam baba da baba dıyor. Umudum oğlumda bakalım

Zeytinyağını ısıtıp soğutmayı duymuştum. Ben de o şekilde mi yapsam. Çünkü zeytin yağı sürdüğüm yerler kızarmış. Benimkinin cildide hassas.

Bende fön sesi dinletiyorum hakikaten sakinlestiriyor

Yok canım sil baştan emin ol oğlumda odamız çok büyüktü bebek baya uzaktaydı ondan sıkıntı etmedi kızımdada perde çekmiştim onun beşiğinin oraya ama odamız şuan küçük ve bizimki dibimizde uyanır ağlar ses duyar ben utanırım diyor Bende de yok Valla o his ama lekelenme bağladı bizi

Ah hep kucakta ya hic daha sakin sakin durdugunu gormedim kendi basina cok nadir Hem gazli hem kucaga alisi galiba

Kahve hic icmiyorum cayda anca 1 tane kucuk bi seyi var da ben mi anlamiyorum diye evham yapiyorum
Hmm o zaman bebişliğinden canım:) ben geçen çayı fazla kaçırdım o gun içinde gercekten uyuyamadı. Korkumdan kahve ıcmıyorum
Bnm de ilişki sırasında canım acıyor, kuruluk yok da yeni gelin modundayım maalesef ilk doğumdan sonra da böyle olmuştu birkaç ay

Oneriyormusun yani kaza oldu diyorlar ya o etkiliyor eşim o kaza adam tutamayıp boşalmıştı içine yoksa nasıl olacak der ve gerçekten kendine hakim olabilecek biri spiral istemiyorum çünkü

İdrar tahlili dışında 2 gün önce tekrar bakıldı. Düşmeye başladı çok şükür. Fakat tiroid yüksek çıktı. Doktor 15 gün sonra tekrar bakalım dedi.
Canım bizde de tiroid yüksek cıktı 2.tahlil alındı fazla gelişime neden oluyormuş senin bebişin kaç kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…