2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Valla canım bizimkinin uykuya geçişi ilk günlerden beri çok zor dalınca 3-4saat uyuyor ama damlası uykusu gelince 1saati rahat buluyor bazen daha fazla şukadar uyuyor diyemiyorum kafasına göre takılıyor
Ay zor olsunda uyusa keske o kadar hic oyle uzun uyumuyor gazdan galiba rahatsiz uyuyo hep

allah allah 40 tan sonra haram olduğunu bilmiyordum ben

bizimkini henüz yanında denemedik izin veriyo mu diye

15gün geçmiş ya seninki adet sayılıyordur ozmn canım ama annen ne güzel demiş adet olunca hamile kalırdım diye önceden korunma felan yokmuş Allah ne verdiyse bende 4ay olmadım diğerlerinde bunda neolurum bakalım

Valla ben o kadar bile sanmiyorum ya gunduz sanki hep uyanik gibi yarim saat 1 saatle nolcak uyku gece de hep sallamayla uyuyo valla utanmasam dr goturcem
Bende öyle diyordum ondan kaydediyorum toplayınca oluyor uyanıkken napiyorsun duruyor mu hep kucakta mi yerde koysanız durur mu bizimki özellikle babası evdeyse onun hep kucağında olmak istiyor işten gelince kucağına alıyor diye galiba

Bebelerinizin uyku duzeni nasil ? 16 17 saat uyumalari lazim deniyor ama bizimki o kadar saat uyanik nerdeyse
bizimki sabah 8-8 buçuk gibi kalkar yedir içir temizle uyuması 9 u geçer. 11 buçuk gibi kalkar yine aynı muhabbet bu sefer biraz da oynarız ama çabuk yorulur. 5 buçuk gibi kalkar uyur. diğer 8 deki uyanmasından sonra 11 e kadar uyumaz ama ağlar mızırdanır 11 12 olur gece uykusu bazen iyi olur bazen kötü olur

allah allah 40 tan sonra haram olduğunu bilmiyordum ben

bizimkini henüz yanında denemedik izin veriyo mu diye
Bende bilmiyordum eşim 4gözle akşamı bekledi hoca böyle dedi diyince garibin kedi gibi kıvrıldı uyudu
Cinselliği geçtim sarılınca cızıldıyor eşim dioki hadi iş üstğndeyken uyanırsa napcaz dio çok komik oluyor ama

Aynen korunma bilmezlermis gerçekten süt korurmus şimdi öyle bir riski göze alamayiz bizde eşimle hiç korunmadik desem yeridir şimdi nasıl koruncam bilmiyorum geri çekilme diyor eşim kendine güveniyor da o yöntemi eskiler hep güvenli buluyor uzmanlarde bulmuyor sizler hangi yöntemi denizceksiniz yol gösterin hanımlar

belki böyle böyle dökülüp bitecektir. konağa ne sebep oluyo acaba?

Ay zor olsunda uyusa keske o kadar hic oyle uzun uyumuyor gazdan galiba rahatsiz uyuyo hep
Olabilir canım çok şükür ciddi gaz sıkıntımız yok ama dün akşam 6dan gece yarısına kadar uyumadı öyle ağladı göğüste süt kalmadı emmek istiyor az gelince ağlıyor eşim gece yarısı gitti şurupla süt çayı aldı ağrı kesiciden sonra uyudu dün hastane de hemşireler doktor sevdi sanırım nazar oldu beyaz gürültü felan hiç fayda etmedi

allahım ne çok bilinecek takip edilecek şey var

benimki dün gece 2 kere uyandı. çok zor daldı uykuya da. ped kullanmama rağmen akıntı bende de oluyo boşa gidiyo hep. zaten ucu ucuna yetiyo.
Bırını emzırırken dıgerı akıyo zaten o normal de, iki kez atlete kadar gecmesı uzdu, sabah da kustu otuz cc filan valla ısyanlardayım. Sonra gün içinde onu ye bunu iç

allahım çıldırıcam aynı benimki. uyanıkken ana kucağına koyup ufak ufak etkinlik yaptırıyorum. önce türkçe sonra ingilizce konuşuyorum uykusu geliyo zaten 10 dk sonra.

ama baba işten gelince anasını bile tanımıyo kızım kucağında yüzüstü gezecek tüm evi

Valla canım bizde geri çekilme yaptık 11yıla 3çocuk kaçamak olursa o ay tedirgin oluyorsun hepsinde risk var benim yengem 18de anne olmuş 23ünde 4çocuk varmış kondom spiral hap hepsini denemiş şimdi dio geri çekilme baktık hiçbiri fayda etmiyor aslında

Esin 3. Olunca alışmıştır kesin bizimki odada bebeğimiz varken yapamam diyor 40 çıktı dün hiç yanaşmadı sormadı bile gerçi geçen sordum 40 çıkınca artık yapabilirz diye ben kendimi hazır hissetmiyorum aklım hep çocuğumda sanki yanlış bişey yapıyoruz gibi geliyor diyor internette anne öyle hissedermis bizde baba o histe gerci bende sabırsızlıkla 40 çıksın diye beklerdim ama hiç gitti o hissimdeyasak kalktı diye mi ne gerçi baksana şimdide lekelenme var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…