- 8 Mayıs 2018
- 689
- 518
- 53
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #25.621
Ay zor olsunda uyusa keske o kadar hic oyle uzun uyumuyor gazdan galiba rahatsiz uyuyo hepValla canım bizimkinin uykuya geçişi ilk günlerden beri çok zor dalınca 3-4saat uyuyor ama damlası uykusu gelince 1saati rahat buluyor bazen daha fazla şukadar uyuyor diyemiyorum kafasına göre takılıyor
allah allah 40 tan sonra haram olduğunu bilmiyordum benValla canım diyanete ve Bi hocaya sordum haram dediler doğum için ama başka durumlardakine karşı bilemiyorum bende riske atmıyorum ölümüne kankayız modunda devam ediyoruz gerçi eşim gece sarılsa bile hissediyor cızıldıyor küçük hanfendi
hayır yapmadı. ben kullanmadan önce ve çıkardıktan sonra suyla temizliyorum her seferinde.Ped göğüste kaşıntı yapıyor mu sizdede ben takıyorum sonra kaşıntı başlıyor biraz zaman geçince
15gün geçmiş ya seninki adet sayılıyordur ozmn canım ama annen ne güzel demiş adet olunca hamile kalırdım diye önceden korunma felan yokmuş Allah ne verdiyse bende 4ay olmadım diğerlerinde bunda neolurum bakalımBenimde 20 günlükken kesildi 37 den sonra lekelenme başladı annem adet olmuşsun dur sen dedi oda öyle olurmuş o adette bitince 2.5 sene adet olmazdım sütten kesene kadar sütten kesincede adet olurdum hamile kalırdım dedi
Bende öyle diyordum ondan kaydediyorum toplayınca oluyorValla ben o kadar bile sanmiyorum ya gunduz sanki hep uyanik gibi yarim saat 1 saatle nolcak uyku gece de hep sallamayla uyuyovalla utanmasam dr goturcem
bizimki sabah 8-8 buçuk gibi kalkar yedir içir temizle uyuması 9 u geçer. 11 buçuk gibi kalkar yine aynı muhabbet bu sefer biraz da oynarız ama çabuk yorulur. 5 buçuk gibi kalkar uyur. diğer 8 deki uyanmasından sonra 11 e kadar uyumaz amaBebelerinizin uyku duzeni nasil ? 16 17 saat uyumalari lazim deniyor ama bizimki o kadar saat uyanik nerdeyse
Bende bilmiyordum eşim 4gözle akşamı bekledi hoca böyle dedi diyince garibin kedi gibi kıvrıldı uyuduallah allah 40 tan sonra haram olduğunu bilmiyordum ben
bizimkini henüz yanında denemedik izin veriyo mu diye
Bende yapıyorum ama kaşınıyor markasını değiştirdim yine de oluyor neyse yapacak birşey yolhayır yapmadı. ben kullanmadan önce ve çıkardıktan sonra suyla temizliyorum her seferinde.
15gün geçmiş ya seninki adet sayılıyordur ozmn canım ama annen ne güzel demiş adet olunca hamile kalırdım diye önceden korunma felan yokmuş Allah ne verdiyse bende 4ay olmadım diğerlerinde bunda neolurum bakalım
belki böyle böyle dökülüp bitecektir. konağa ne sebep oluyo acaba?Kızlar bebeğinde konak olan var mı? Kızımın yüzü çok kötü oldu. Doktor yanaklarına sivilce alnına konak dedi. Zeytinyağı sür yıka dedi ama daha da mı kötü oldu yoksa o şekilde mi iyileşiyor acaba. İlk resim zeytinyağından sonra
Olabilir canım çok şükür ciddi gaz sıkıntımız yok ama dün akşam 6dan gece yarısına kadar uyumadı öyle ağladı göğüste süt kalmadı emmek istiyor az gelince ağlıyor eşim gece yarısı gitti şurupla süt çayı aldı ağrı kesiciden sonra uyudu dün hastane de hemşireler doktor sevdi sanırım nazar oldu beyaz gürültü felan hiç fayda etmediAy zor olsunda uyusa keske o kadar hic oyle uzun uyumuyor gazdan galiba rahatsiz uyuyo hep
allahım ne çok bilinecek takip edilecek şey varBenimde 20 günlükken kesildi 37 den sonra lekelenme başladı annem adet olmuşsun dur sen dedi oda öyle olurmuş o adette bitince 2.5 sene adet olmazdım sütten kesene kadar sütten kesincede adet olurdum hamile kalırdım dedi
Bırını emzırırken dıgerı akıyo zaten o normal de, iki kez atlete kadar gecmesı uzdu, sabah da kustu otuz cc filan valla ısyanlardayım. Sonra gün içinde onu ye bunu içbenimki dün gece 2 kere uyandı. çok zor daldı uykuya da. ped kullanmama rağmen akıntı bende de oluyo boşa gidiyo hep. zaten ucu ucuna yetiyo.
ben utanmasam sadece uyutması için bakıcı tutucam. diğerleri bendeValla ben o kadar bile sanmiyorum ya gunduz sanki hep uyanik gibi yarim saat 1 saatle nolcak uyku gece de hep sallamayla uyuyovalla utanmasam dr goturcem
allahım çıldırıcam aynı benimki. uyanıkken ana kucağına koyup ufak ufak etkinlik yaptırıyorum. önce türkçe sonra ingilizce konuşuyorum uykusu geliyo zaten 10 dk sonra.Bende öyle diyordum ondan kaydediyorum toplayınca oluyoruyanıkken napiyorsun duruyor mu hep kucakta mi yerde koysanız durur mu bizimki özellikle babası evdeyse onun hep kucağında olmak istiyor işten gelince kucağına alıyor diye galiba
Valla canım bizde geri çekilme yaptık 11yıla 3çocuk kaçamak olursa o ay tedirgin oluyorsun hepsinde risk var benim yengem 18de anne olmuş 23ünde 4çocuk varmış kondom spiral hap hepsini denemiş şimdi dio geri çekilme baktık hiçbiri fayda etmiyor aslındaAynen korunma bilmezlermis gerçektensüt korurmus şimdi öyle bir riski göze alamayiz bizde eşimle hiç korunmadik desem yeridir şimdi nasıl koruncam bilmiyorum geri çekilme diyor eşim kendine güveniyor da o yöntemi eskiler hep güvenli buluyor uzmanlarde bulmuyor sizler hangi yöntemi denizceksiniz yol gösterin hanımlar
Ped olmasa halim yaman. Yapmıyor canım neden sana yapıyor ki acaba?Ped göğüste kaşıntı yapıyor mu sizdede ben takıyorum sonra kaşıntı başlıyor biraz zaman geçince
Esin 3. Olunca alışmıştır kesin bizimki odada bebeğimiz varken yapamam diyor 40 çıktı dün hiç yanaşmadı sormadı bile gerçi geçen sordum 40 çıkınca artık yapabilirz diye ben kendimi hazır hissetmiyorum aklım hep çocuğumda sanki yanlış bişey yapıyoruz gibi geliyor diyor internette anne öyle hissedermis bizde baba o histeBende bilmiyordum eşim 4gözle akşamı bekledi hoca böyle dedi diyince garibin kedi gibi kıvrıldı uyudu
Cinselliği geçtim sarılınca cızıldıyor eşim dioki hadi iş üstğndeyken uyanırsa napcaz dio çok komik oluyor ama
Süpermiş annenin olayı, keşke ben de öyle olsaallahım ne çok bilinecek takip edilecek şey var
Bilmiyorum canım ben adetliykende iki günden sonra hemen pişik olurum sanırım cildim hassas ve adetim 10gün sürer ölüm oluyor banaPed olmasa halim yaman. Yapmıyor canım neden sana yapıyor ki acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?