2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Öğretmen misiniz?5 ay ücretsiz izin almıştım daha önceki kızımda.6 ayın aşağısı alınmıyor yeni mi çıkmış şaşırdım doğrusu.

Öğretmen misiniz?5 ay ücretsiz izin almıştım daha önceki kızımda.6 ayın aşağısı alınmıyor yeni mi çıkmış şaşırdım doğrusu.
Evet öğretmenim yeni atandım eylülde valla müdür söyledi en az 6 ay aylıksız izin alabilirsiniz diye , yoksa ben mart gibi bebeğim 6 aylık olduğunda başlasam diyordum 1 yıl yazdık direk dilekçeye 6 aydan sonra istediğiniz zaman başlarsınız hocam direk 1 yıl yazalım dedi

Çok ilginç ben 5 ay aldım,arkadaşlarımda 4 ay aldılar şaşırdım doğrusu istediğin kadar alırsın diye biliyorum 24 aya kadar.

Aynen iyiki doğurmuşuz

Çok ilginç ben 5 ay aldım,arkadaşlarımda 4 ay aldılar şaşırdım doğrusu istediğin kadar alırsın diye biliyorum 24 aya kadar.
Eşimle konusup eğer erken başlayacak olursam duruma göre müdürle konuşurum tekrar canım ama bana 6 ay dedi bende dedim hatta içimden ne alaka 6 ay diye , dışımdan sordum martta başlasam olmaz mı 6 aydan önce diye yok hocam 6 ay en az dediler , ki ben rehberlik araştırmaya atandım 8 5 mesai yaz tatili filanda yok bizde o yüzden çok erken başlamakta istemiyorum açıkçası canım

Dönem arası geri döndüğünde hem ders programı değişecek hem yerine gelen ücretli öğretmen ya da görevlendirilen mağdur olmasın diyedir canım, öyle bir şey yok.

Aynen iyiki doğurmuşuz
Dün akşam eşimin bir akrabasına gittik. 2.yi yaptıgına saskınım dedi senden beklemiyordum dedi. Kızımın baskısıyla oldu evet ama ben de cok ıstedım eşim pek oralı değildi kızımı bahane ettim. Neyse 3.yü de düşünüyorum dedim kadın sanki kendi bakıcak, yok ya olmasın diyor evlenirsin cocugu sorarlar, birinciyi yaparsın ıkıncıyı sorarlar, ucuncuye de olmasın derler

Hmm Ramda isen de yerıne bulmak zor olabileceği içindir, genelde dönemlerde çok iş oluyordur canım. Bulunduğun yerde de işler yoğundur belki.

Bizimkiler tambur sapsikk benimkide öyle diliyle itip atıyor sonrada ağlıyor çokta sevmiyor zaten ağzından cikincada ağlıyor

Selam hatunlar nabersiniz kuzucuklar nasıl Bugün 2 ay aşımızı olduk 6085 gr 60 cm olmuşuz şimdilik ateşimiz 37,2 bakalım inşaallah yükselmez 2 gün takip et dedi hemşire hanım pazar gününe kadarda banyo yok dedi

ayyy inşallah da çıkmaz ateşi. neresinden ölçüyosun?

Aynen canım insanların herşeye Bi yorumu var banada ohh 3.seni eve bağladı diyorlar halbuki korona dan dolayı çok çıkmıyorum gezmem bile laf kocam bişi demez millet yorum yapar ben hep 4çocuk derdim taa ki oğlum 1.sınıfa başlayınca okul çok yıpratıyor 3e düştüm ona bile Bi kızın Bi oğlun vardı 3.ye ne gerek sanki onlar bakıyor şu zamanda doğurulurmuymuşmuşmuş çok şükür eşim çalışıyor ekmeğinin peşinde rızkı verende Allah millete düşüyor kaygısı

Haa bide şu kesim var oğlana gardaş doğur diyen tayfa millete ne yaparsan yap asla memnun olmazlar
Ayyy daraldım

Maşallah canım bebeğin kaç kilo doğmuştu kilosunun maşallahı var dışarıdan görüpte soranlara 3aylık de eminim tontiş fısır fısırdır

Maşallah canım bebeğin kaç kilo doğmuştu kilosunun maşallahı var dışarıdan görüpte soranlara 3aylık de eminim tontiş fısır fısırdır
Çok teşekkür ederiz teyzesi 36 haftalık 3335 gr doğdu 1 hafta yoğun bakımda kaldı 5 gün sonra kontrole gittiğimizde 3000 gr dı boyuda 49 cm doğduğunda iri duruyor evet ama çok fısır fısır değil boyu uzun olduğu için canım

Bizim insanımızın her seye yorumu var, bir de herkes birbirinin moralini bozmaya yemin etmiş gibi Ala alaa oğlana iki kardeş nasip etmiş Allah onlar bostan korkuluğu mu acaba? Ben de dört isterdim hep kalabalığı hep sevmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…