2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ikinci cok aciyor mu benim ilkinde hiC aci falan yoktu bu sefer cok zorlandim iyesene kadad. ikinci diye dusundum
Acımadı canım aksine bana ilkinden daha kolay geldi. Ay koyu yazııyor nasıl düzelteceğimi bilemedim :) daha çabuk toparlandım ama korse kullandım. Bi de hastanede gercekten çok ilgilendiler aynı hastaneydı ilk doğumdaki ama daha bir iyileştirmişler kendilerini. Sadecee doktor farklıydı. Ama göbüş daha büyük kaldı ıkıncı dıyemı bilemiyorum, yine aynı kıloyu aldım ve doğum öncesı kıloma ındım, fındık göbüş kavun göbüş olmuş

Benimkinin bazen burnundan süt geliyor bu beni korkutuyor yanında değilken ya bişey olursa ağızlarından 6 aydan önce nefes alamıyorlar diye biliyorum
Evt canım hatta bır yasından önce ağızdan almıyorlar. Günde iki üç kez yapıyoruz bu işlemleri ama maalesef hep aynı. Ciğere kaçmasından korkuyorum ben de sütü, çok doluyken meme öksürüyor vs. O zaman sıkıntı. Burnu acıkken süper emiyor biri tıkalıyken nefesımı tutup emziriyorum

Bizimki de öyle canım damla veriyorum gaz çıkarıyor gene ıkınıyor ağlıyor vermesem sıkışıyor gibi oluyor bende çözemedim bu işi valla çok zor gaz işi ya ne zaman bitecekler bu sancılar diye düşünüp duruyorum

Ayy bide o var benimde ödüm kopuyor beslerken genizine kaçıyor öksürüyor aklım gidiyor ciğere kaçma olayı nasıl oluyor

Ayy bide o var benimde ödüm kopuyor beslerken genizine kaçıyor öksürüyor aklım gidiyor ciğere kaçma olayı nasıl oluyor
Burnu tıkalıyken nefes almaya calısıyor ya emerken sık alamadığı için agzında bırıkıyor süt, yutmadan önce nefes almaya calısıırken ciğere kaçabiliyormuş. Allah korusun. 63 günlüğüz doğdu doğalı açamıyoruz. Habıre devamı gelıyor açsak da. Ne zaman bitecek bilmiyorum. Meğer kızım ne şanslıymış

Bebeğine reflü teşhisi konulan var mı? Napılıyor bu durumda kızlar? Reflü yatağı kullanıyoruz zaten. Yıne kustu 60cc filan mukus cıkmadı. Canım sıkılıyor cok
Kusması tek başına reflü tanısı için yeterli değil canım
Kilo alımıda az olursa reflü diyorlar
Benim oğlum da aşırı kusan bir bebek 2 gün önce kontrole gittik doktoru sığınamadığından kusuyor reflüden değil dedi

Kızlar emzik veriyor musunuz?hiçbir şekilde durmuyor geçen emzik denedim saatlerce durdu beni emmeyi bırakır diye korkumdan geri aldım ama versem mi?büyük rahatlık gibi duruyor?emzik veren var mı anne sütü alıyor mu?

Bana doktor önerdi anne sütü de alıyor. Ben de arada veriyorum. çok düşkün değil ama

Canım bırakan bebekler varmış ama benim bebeğim emiyor emzik kolaylık gerçekten acıkınca kabul etmiyor uykuya memede dalan bir bebek değil emzik oyüzden bana kurtarıcı diğer iki çocuğumda da kullandım Bi sıkıntım olmadı

Benimki bazen emiyor genelde isim varsa yada disardaysak nedense emer diğer türlü sevmiyor midesini bulandırıyor acikcasi bende sen gibi memeyi birkair diye korkumdan çok vermek istemiyorum ama sürekli de sütte emmek istiyor bı kaç gündür çözemedim

2cocugumda emzik vermedim bunda verdim dünya varmışöyle saatlerce değilde uyutacagim zaman veriyrm dalınca cekiyrm ki çok bağımlı olmasın.benimkijin emmesini etkilemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…