2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar Konak için ne yapacaktık.saçları değilde kaşları Konak olmuş gibi yavrucağımın.
Benimkininde kaşları kuruydu siz böyle yazınca yoksa konak olabilir mi deyip görsellere baktım konakmış cidden sayenizde anladım teşekkür ederim. Başında olanları yağ sürüp parmağımla ovalıyodum geçiyodu

Sağlık ocağı ebesi kaşlarına gözlerine kaçırmadan yağ sür masaj yapar gibi yap sonra yıla demişti

Kılo alımı cok İyİydi canım , ıkıncı ay aşısı ıcn henuz cagırmadılar son durumu bilemiyorum. Bu ara cok olunca endişe ettim. Bazen peynir kesigi gbi de cıkıyor bazen mukus cıkıyor.. Doktora götürecektim eşimin işleri yoğun gidemedik, iki cocukla yalnız gitmeyi göze alamadım, araba harekete baslayınca cocuk dediğin uyur benım oğlan meme istiyor:) haftaya gidicez inşallah.

Ben hem emzik hem anne sütü veriyorum canım çok şükür şuana kadar bir sıkıntı olmadı inşAllah böyle devam eder , ama emziği emiyor sonra atıyor attığı için ağlıyor bu defa geri verince susuyor heralde eliyle alıp ağzına koyacağı zaman bu sıkıntımız kalkacak

Aynen canım bizimkide uyuyunca atıyor dün ağzının orda duruyor uyanmış ağzıyla onu alıp bir emiyor böyle içim kaynadı alıp nası hırpaladım

Aynen canım bizimkide uyuyunca atıyor dün ağzının orda duruyor uyanmış ağzıyla onu alıp bir emiyor böyle içim kaynadı alıp nası hırpaladım
Bizim uyanıkken yoruluyor sanırsam çıkarmak istiyor geri de alamayınca basıyor ağıdı, uyurken ağzından çıkarırmış dudağına ucu değiyor emziğin bakıyorum ağzını emer gibi yapıyor benimde ona içim gidiyor ne tatlı bu bebeler ya iyikide doğurmuşuz

Rica ederim yardımım olduğuysa ne mutlu.Burdaki önerileri denicem inşallah işe yarar

Kızlar tek tek alıntılayamadım emzik ve Konak konusunda yorumlara teşekkürler denicem önerilerinizi.İlk kızım emziksiz büyümüştü ama bu öyle olmayacak sanırım.Bu aralar zaten sadece saç kurutma makinesiyle duruyor.koliğin zirvesindeyiz 44 günlük

Merhaba kizlar. Dogum iznim bi hafta sonra bitiyor. Sizler napicaksiniz ne planlıyorsunuz kim bakicak
Benimde 13 ünde bitiyor canım dün dilekçe götürdüm izin için en az 6 ay ayrılabiliyormuşum oda mayısı buluyor o sıralarda eşimin yıllık izni olacak bende temmuz gibi başlasam diye düşündüm daha bakacak kimsede yok zaten yeni taşındık birde buraya nasıl bırakıp başlıcam bilmiyorum

Kolik varsa daha iyi olur sanki emzik canım gaz sancısı oldukça emmek istiyorlar hiç değil mi emme ihtiyacını emzikle de karşılar biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…