2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hmm Ramda isen de yerıne bulmak zor olabileceği içindir, genelde dönemlerde çok iş oluyordur canım. Bulunduğun yerde de işler yoğundur belki.
Valla bilmiyorum canım ama 6 ayım mayıs 13 te bitiyor 6 ay dolduğunda başlayabileceğimi söylediler mayısta daha dönem bitmemiş oluyor

Maşallah canım 40ı tamamlasa 5doğarmış neyseki ogünler geçti yanında Rabbim ayrılık vermesin acılarını göstermesin

Aynen sanki doğacak erkek kesinde bide oda kız olsa bidaha mı doğırcam Rabbim evlatlarıma sağlık versin isteyenlere versin inşallah
Bende seviyorum ama okul faslı çok zor

Yaa.. Bende ikinci diye sandım benimki evettt gobusler ne zaman gitcek cok rahatsiz oluyorum ya da gidecek mi gitmesi lazim

Bende alıştırmaya çalışıyorum canim. Bende korkuyorum ama acil durumda cok iyi oluyo ya. Birakanlar varmis emmeyi. Insallah öyle olmasin diye sadece gerekli durumlarda verelim bence.
Bu arada nasil idare edicez oyun flan da oynanmiyo bu aylar nasil olcak yaa ilk cocugumu ucan balonla oyalamistim siz neler yapiyosunuz

Canım oyalandığı tek şey meme ve kucak daha çok küçükler

Bugün çok ağladım kızlar..çünkü yorgunum, ayakta uyumak dedikleri bir deyim, atasözü değilmiş. Kızım saat 9’dan bu saate kadar en fazlası 10 dakika olan 2-3 uyku yaptı . Aranıyor, emzirmek için alıuorum biraz çekip uyuyakalıyor. Sanırım memede uyumak istiyor. Benim de en korktutğum şeylerden biri.. Allah yardımıcıkız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…