2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
M
Maalesef büyüdükçe etrafı kesfediyrksr uyku süresi kısalıyor doğduğunsa 10 15gun ne uyurlarsa onla kalıyor valla sonra gaz başlıyor keşif dış derken...uykuyu unut
Unuttum uyku neydi ki uyusada kıpır kıpır yan yatiririim sırt üstü döner sanki heran nefessiz kalıcak gibi geliyor bide sürekli ses çıkarıyor uyucagim çarşafa uyuyamiyorum yandık bu yorgunlkla nasıl verimli bakicaz yavrularımıza

M Myangell bı ben öyle değilim desenize 3. Gün bugün çok yorgunum ve gerçekten sürekli emmek istiyor doymuyor desen şıkır şıkır akıyordu süt valla
benim de öyle. var sütüm emiyorda ama oynuyor. çıkarıyor ağzından basıyor çığlığı veriyorum yeniden gülüyor emiyor bu sefer.

ben gazını falan aldıysam ve dik tuttuysam en az 15-20 dk direkt sırtüstü yatırıyorum başını yan çevirip.

Canım ben hep sırtüstü yatorıyorum sürekli kusan bir bebek değilse birşey olmaz Allah esirgesin

Yaa.. Bende ikinci diye sandım benimki evettt gobusler ne zaman gitcek cok rahatsiz oluyorum ya da gidecek mi gitmesi lazim
Gitmezse gerdiririz napalım, valla korseyle dümdüz oluyo ama korsesiz bombelik var canım ve kesinlikle ilki gibi değil. Gercı yıne iyi gitti benim koca oğlan çıkınca

ben adımı unuttum yemin ederim. zor zor da bu kadar zor olmaz yahu. allah beteriyle sınamasın.
Pismanda değilim geçsin diye dua ediyorum bu süreç komşum biseyler söylüyor hiç bişey algılayamiyorim ne diyor bu diyorum içimden

Canım ben hep sırtüstü yatorıyorum sürekli kusan bir bebek değilse birşey olmaz Allah esirgesin
Yatırmayı diyorlar yaa yan yatırıyorum artık kendini döndürüyor hafiften sırt üstü yatıyor başını yan koyuyor gerçi Allah esirgesin gerçekten sürekli tetikteyim uyusa bile tetikte olmaktan uyuyamıyorum bir civciv annesi uyku gerçekten degerliymos onu anladim

ben yan yatırınca kendi sırtüstü dönüyor zaten. dönemezse de ağlıyor ben de sırtüstü yatırıyorum direkt. derin uykuya dalana kadar da izliyorum mecbur.

ben yan yatırınca kendi sırtüstü dönüyor zaten. dönemezse de ağlıyor ben de sırtüstü yatırıyorum direkt. derin uykuya dalana kadar da izliyorum mecbur.
Bende öyle yaa ama sürekli sesli uyuyor sizinki de mi öyle ses çıkarır mı sürekli uyurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…