2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Valla canım yan derin uyumuyor ve ağız üstü döndü bir sefer başını yan çeviriyor zaten ve derin uyuyor gevşek kundak yapıyorum bu arada oda baya fayda etti

Ohh maşallah devamlı olanlardan olsun uyku uykuyu getirir inşallah

bi kere bende de öyle oldu. ha uyanacak diye bekleye bekleye uyuyamadım koskoca 4 saat boşa gitti

Bilmiyorum ki hıssetmez sanırım. Bak hıc korkma bu aşılardan, bır gun bile sürmüyor etkisi, kendını cok endişelendiriyorsun
sorma ya vallahi doğumdan bu kadar korkmadım. derdini anlatamıyo çaresizce bana ve babasına muhtaç ya içim gidiyo. hele ateşi çıkar da müdahale edemezsek diye ödüm kopuyo ☹

sorma ya vallahi doğumdan bu kadar korkmadım. derdini anlatamıyo çaresizce bana ve babasına muhtaç ya içim gidiyo. hele ateşi çıkar da müdahale edemezsek diye ödüm kopuyo ☹
Eşimde ben içeri giremem bakamam diyor ben nasıl başa cikicam Allah bilir inşallah çıkarım

Valla ben uyutamiyorum 3 gündür tam uyudu diyorum yatağa koyup gidiyorum 5 dakka geçmiyor uyanıyor sallıyorum belki işe uarar diyorum yine ayni o yüzden yavrunun kıymetini bil aman masallah de bol bol

Biz de 2 Biz de 2den beri cildirmaca.bosluktaysanz bize buyrun

Az önce yine kandırdı uyucam diye neyse geldim uyumuyor neden uyumuyorsun diye sinirlendim bakıp gülmeye başladı aldım sarıldım öptüm yaa gelde kız gelde sinirlen

Bi kez benimde başıma geldi en mutlu günümdü gece biz de ağzımıza tükürcek dedik gece de mışıl mışıl uyudu acaba hasta mı dedim annem hasta olsa ağlardı dedi dedim depresyonda o zaman öyle olunca bende hep uyurum

Arada küçük sürprizler yapmayı seviyorlar bizim kız iki gün üst üste yaptı hatta gece 12 den sabah 7 ye kadar aralıksız uyudu desem yapan olmaz ben habire kalkıp bişey mi oldu diye baktım zorla süt verdim demekki o güzel geçen 2 gün bu 3 gündür gece gündüz uyumamanin oduluydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…