2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Gündüz uyuyor mu sizinkiler benim ki artık gündüzde uyumuyor en fazla yarım saat uyuyor oda uzun ugras sonucu noldu bu bebeklere analamadim
atak dönemindeyiz sanırım. benimki 1 defa uzun uyuyor gündüzleri bir defa da akşam üstü 1 saat kestiriyor başka yok. gece de aynı şekilde.

atak dönemindeyiz sanırım. benimki 1 defa uzun uyuyor gündüzleri bir defa da akşam üstü 1 saat kestiriyor başka yok. gece de aynı şekilde.
Allah yardımcımız olsun inşallah sarterler attı arıcak hepimizde bide aşısı var haftaya umarım geçer o zamana kadar

Kızlar bebekleriniz sen benim bebeğim gibi parmağını emmeye çalışan var mı elinde eldiven varsa bile uğraşıyor ememiyir diye sinirleniyor

Benim oğlan ıkıden beri uyuyor, gidiyorum geliyorum uyuyor, yemek yaptım, uyuyor, ufak tefek işleri hallettim, uyuyor, yattım kesın uyanır dedım, yıne uyuyor. Yapacak bir şey bulamadım, bir boşluğa düştüm Ilk kez bu kadar çok uyudu. Hala uyuyor bu satırları yazarken. Bu gece ne olacak acaba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…