2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ayni valla birebir yaa. Hep ustumuzde yatak aldik yatmadi bile hic Ustumuzde 3 saat uyur yatirinca fal tasi gibi gozler
Valla canım ya kollarımı hissetmiyorum iki tane beşik var evde biri büyük biri küçük küçük diye reflülü baby nestte yatırıyorum daha ama beşikte de yatmayacak belli oldu hareketli ana kucak alayım diyorum inşallah onda yatar yoksa pestilim çıkacak büyüdükçe ağırlaştıkça taşımak zor oluyor

Canım sab simplex veriyoruz 4 damla günde 3-4 kere mi ne verin demişlerdi bende unuttum Her doktor farklı söylüyor eczacılarda farklı kafa kalmadı valla bide biogaia veriyoruz günde 1 kere 5 damla oda
Bize eczacı günde 2 kere 5 damladan fazla vermeyin dedi, doktor da gunde 3 kez 15 damla dedi ben 2 kere verdir vermeye başladığımda (2× 5 damlq) 3 ve 4. Günlerde acayip oluyo kizim kramp yapiyo sanirim top gibi duruyo yavrum sürekli ağlıyo. Bize yaramadi sanirim 2 periyod denedikten sonra bıraktım

Kızlar eşleriyle beraber olmayı başarabilenler sorum size kendinizi nasıl hazır hissettiniz bizimki sırnaşıp duruyor benimde canım istiyor ama korkuyorum psikolojik olarak hazır değilim, doğru dürüst temizlenemedim bile yeni yeni görmeye başladım orayı zaten ameliyat yerine değecek diye korkumdan şey yapamadım pek. Bide ben öyle bi çatlamışım ki göbek çatlıcak diye yağladım da yağladım göbeğim hariç her yerim çatladın o kadar kötü ki kendimi de beğenmiyorum benim koca isyanlarda

ben ilk hazır hissettiğimde olduramadık valla ne yaptıysak. sonra spontane gelişti ve her şey yoluna girdi sonunda.

Dert ettiğin şeye bak seni alan almış senin bedeninden bir can çıkmış böyle şeyleri umursama kocam laf ederse umursa kocan seni beğeniyor ki istiyor akışına bırak bende kendimi hazır hissetmedim bı cesaret yaptım acıdı bişey anlamadım pek yavaş yavaş oturcak herşey akışına bırak bizimkide uzak duruyor mesela bende bundan şikayetçiyim

Benimde göbeğim son 3 4 haftada çatlamış baya birlikte olana kadar eşimden sakladım valla hiç göstermedim gördü diyor hadi dikiş izini anladım bu izler ne kedi tırmalamış gibi karnını ilk defa biraz zorlandım sanki yeni evlenmişiz gibiydi bizimki 40 çıkana kadar gece uykusunda ne zaman yapacaz diye soruyordu sabah hatırlamıyordu ama çocuk ağlarsa diye konsantre olamıyorum ya her an bir ağit sesi duyacak gibi oluyorum ve eskiden daha istekliydim ondan önce ben sırnaşırdım bazen ama hiç aklıma gelmiyor ilk defa yapana kadar geliyordu yapınca hevesim kaçtı

heves kaçar mı ya yapışırım o hevese

Benimde popom afedersin o durumda ve ordan aşağısı zebra gibi olmuşum

Benimde popom afedersin o durumda ve ordan aşağısı zebra gibi olmuşum
Benim ergenlikte fazlasıyla bacak popo kısmım çatladığı için ani kilo alıp verirken, o kısımlarda çatlama tekrar olmadı bende ama şuan beyaz halde eski çatlaklarım, ilk zamanlar kırmızıydı hep kırmızı kalacak sanardım bilmezdim çatlak olduğunu damarım sanardım yani beyazlasıyorlar ama baya bir sürüyor 2 aylık iş değil

Bu bebe uyumamaya and içti sanırsam , gündüz uyumadı doğru dürüst içi geçer gibi oluyor 2 dk sonra geri uyanıyor akşam desen hiç uyumadı hala uyumuyor gözlerinde de pek uyku belirtisi de yok

Bu bebe uyumamaya and içti sanırsam , gündüz uyumadı doğru dürüst içi geçer gibi oluyor 2 dk sonra geri uyanıyor akşam desen hiç uyumadı hala uyumuyor gözlerinde de pek uyku belirtisi de yok
Ellerini kundak yap bacım bide öyle dene benimki şuan uyuyor gibi dee

Günaydın güzel anneler. Güne hazır mıyız :) bzm oğlan neyse kı gece de uyudu.
Günaydın canım bizimki tüm gün uyumamisti gece bir çay kaşığı anason verdim tüm gece gazını çok rahat çıkarttı ama uykuya etkisi olduğunu sanmıyorum çünkü tam taminaı 3 saat uyutmaya calistim uyudu 3 gündür uyumuyordu doğru düzgün belki ondan uyudu ama ben güne hazır degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…