2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ayy sorma bende öyle kafası yan sırt üstü yattı gece ne hiydiriyorsun uyurken UFO aciyorm en kisikta yorgan üstünde oluyor zıbın ve bir ustle uyutuyorum çok mu sence canım su giyim olayını çözemedim ben çok usurum oda üşür diye korkuyorum

tummy time çok önemli mutlaka hergün arttırarak düzenli yaptır. bizimki de tutuyo başını maşallah diyeyim. bu hareket sadece baş için değil sırt, omuz ve boyun kasları için de çok önemli.

Sırtını elle canım eğer nemli gibi geçiyorsa sıcaklamıstır azalt üzerindekini birde daha bu aydan çok gibi geldi bana nerde yasıyorsun canım bu arada ona göre de değişir ağrı da yasayan bir çocukla adanada yasayan şuan aynı giyemez

Aydın'da burasıda sıcak bı yer doğalgaz yok evde hastalandım istemem ben yine iyiyim gündüz bile kaynanam gelsin kalın battaniyesiyoe sarıyor boyoe köy usumesin diyor çok bilmiş

tummy time çok önemli mutlaka hergün arttırarak düzenli yaptır. bizimki de tutuyo başını maşallah diyeyim. bu hareket sadece baş için değil sırt, omuz ve boyun kasları için de çok önemli.
Tummy time bilmiyorum ben burdan öğrenmesem üye olmasam ne olacak bilmiyorum çoğu şeyi burda öğreniyorum kızımı yetistirrken eksik şeyler yapmaktan çok korkuyorum

Evt felaket tellallığı yapmasalar:) ben emeklerken gerekli önlemleri aldığım için hıc pesinde koşmadım, o ara yeni eve taşınmış olacağız bıraz daha avantajlı bebek ıcın hepten salarım.

Aydın'da burasıda sıcak bı yer doğalgaz yok evde hastalandım istemem ben yine iyiyim gündüz bile kaynanam gelsin kalın battaniyesiyoe sarıyor boyoe köy usumesin diyor çok bilmiş
Canım ben şırnaktayım burası gece daha soğuk oralara göre ama senin kadar örtmüyorum ben , şimdiden hem ufo hem o kadar örtersen kışın napacaksın

Bazen irkiliyor gibi elleri havaya kaldırıyor sonra geri dalıyor uykusu varsa ama bu aralar eli kolu durmuyor zaten uyandırmayı bırak uyutturmuyor kendisini hareket etcem diye
Canım kafayı dik tutuyorsa ya da kaldırıp sağa sola çevirebiliyorsa gece uykusunda yüz üstü yatırmaya alıştırsana, senin yanında uyuyorsa tabi. Hem kafa defarmasyonu olmaz hem de eli kolu rahat olur. Sırt üstü eli kolu uyandırabilir haklısın. Kundak yapınca gaz cıkaramıyorlarmıs, pek önermiyorlar uzmanlar. Sadece doğduktan sonrakinılk yırmı gün öneriyorlar anne karnı etkisi devam etsin diye.

Tummy tıme ı gectı şınava başladı canım bzmkı:) 12 dev adamdan biri bizim evde sanırım senin tontişe de maaşallah subhanallah

Canım ben şırnaktayım burası gece daha soğuk oralara göre ama senin kadar örtmüyorum ben , şimdiden hem ufo hem o kadar örtersen kışın napacaksın
Çok doğru söylüyorsun ben kendim üşüyen biriyim herkes üşüyor saniyorunlm bide korkuttular işte usuttureceksin bebeği diye

Çok doğru söylüyorsun ben kendim üşüyen biriyim herkes üşüyor saniyorunlm bide korkuttular işte usuttureceksin bebeği diye
Annem de oyke herkes üşüyor sanıyor ben kundak yapiyrm bi de normal battaniye ortuyrm ama kombimiz geceleri acik kısık derecede.sanki yorgan değil de normal bı battaniye yeter size aydın sa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…