2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ayy o gece uyanmaları hele biri gidiyor biri geliyor. canım eşim ilk ya annemgile ya annene git dedi 3çocukla nereye gidiyim diyince ozmn görümcem gelecekmiş ama ben istemiyorum inşallah tutturmaz
Vallahi eskiler tutturuyo bizim zamanımızda zordu diye asil bu zaman zor.7 24ustumuzdeler gece bı uyumuyorlar canları sagolasicalar. bı çocuk büyütmek için bı köy lazım lafini yeni yeni idrak ediyrm

Aynen canım doğum ertesi yanımda kaldı bebeğe bir şey yapacağım zaman kayınvalide arıyordu Aklıma geldi de bebeğe şöyle yapma diye ablam gelmişti bir gün anne ses atıyor diye Şok'a girmiştim o yüzden abisi yokken o da olmasın
O aradaki kopukluk bebek Biraz büyüyünce geçiyor kısa zamanda geçer inşallah hepimizinkini

Kızlar sizinde bebekleriniz tükürüğu boğazına kacar gibi oluyor mu korkutuyor beni genelde
Bacim 7 24bebegi izlersen kafayı yersinkimi zaman yutkunamamis gibi yapıyor kimi zaman gözünü aniden açıp gerikapatiyo gözü açık dalıyor filan çok işlememeye çalış.3.cocugum olmasına rağmen çok izleyince ben bile paniğe kapiliyrm

Vallahi eskiler tutturuyo bizim zamanımızda zordu diye asil bu zaman zor.7 24ustumuzdeler gece bı uyumuyorlar canları sagolasicalar. bı çocuk büyütmek için bı köy lazım lafini yeni yeni idrak ediyrm
Valla öyle sokağa salarlarmış okul dertleri yokmuş net TV yokmuş çocuklar daha az tehlike içindeymiş Bi mahalledeki insanlar genelde akraba olurmuş şimdi okulları ayrı dert büyümeleri istekleri İnternete girmeye başlayınca hele gözetlemek çok zor zaten mahalle kültürü çok az kaldı 15katlı apartmanlar kimseyi doğrudürüst tanımıyorsun bile kime zor oturup düşünseler

Benim okuku Benim okulum öyle uzaktı ki şimdiki halimle gözüm kesmiyor eskiden nasil gidip gelirmism bı de 1.sinif sırtında çanta.simdi zaten paranoyak olduk tanidigimiza da gonderemiyrz türlü sapikliklar sapkınlıklar derken bide virüs çıktı dışarda da gorusemiyo bebeler ya da yanımıza alıp bı yere gidemiyrz

Aynen Valla şimdi çocuğu uzak okula yollasan yürüsün desen herkes yorulur der bizlerin canı yoktu beni annem 1.sınıfın ilk günü bile götürmedi şimdi hergün okula git gel aman çantaları ağır onları taşı dersleri desen Bi felaket çocuklara vermiyorlar anne babaya veriyorlar resmen hele pandemi den dolayı online tam çıldırmalık çocuğu hadi dışarı çık oyna diyemiyorsun sende inmek zorundasın
etraf tehlikeli evi düzenli tutucan çocuklara yetişicen eşe yeticen baktım herşeye yetemiyorum eş ihmal oluyor sohranıyor e yardım et ozmn gel benle çalış ozmn gör diyor ama bu kıyas beni yoruyor hem vucud hem bedenen yoruluyor işi gereği ama bende yoruluyorum anlamıyor anlamıyor off bugün aşırı depresifim Ballilokumm Valla içimde tuttuklarım çıktı bugün Bi yazdın akşam eşime isyan bayraklarını çekeceğim

böyle birden fazla mesajı alıntılayıp cevap vermek. bir türlü beceremedim ☹
Çoklu alıntı ne canım ben hepten cahilim buraya
Böylemi canım

Ben cekiyrm isyan bayrağını ise yaramiyo boşa kendini bı de onun için yorma

nasıl anlıyormuş acaba üşüdüğünü hey allahım
Ona göre hep üşüyo bu çocuk. En son iki kat tulum giydirmemi teklif etti de yok artık dedim. Bere takmıyodum uyurken gözüne inip ağlayarak uyanıyodu kaç kez onu düzeltmeye kalkıyodum en son takmamaya başladım şimdi de küçük geliyo sıkıyo belki 100 kez sordu 100 kez açıkladım yok üşimiş dada

Hay Allahım yaa bende takmıyorum şapka sevmiyor takınca bağırıyor nie ağlatayım ki bebeği onlara neoluyosa şapka altı üstü

Zihinleri açık olur kulağı açık olan çocuğun dermiş babaannem hiç bere takmadım bebeklerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…