2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben de değilim sabah altıda emmek ıcn uyandı emzrdm uyudu hala uyuyor ama ben dalamadım bir daha neysekı eşim evde bugun ona verip uyuyabilirim bir ara. Bu arada bebeği yüz üstü bıraktığınızda şınav hareketi yapıyor mu bebekleriniz? bzmkı on gundur yapıyor başı zaten doğduğunda dik tutuyordu. Tummy time ın daha ileri versiyonu. Erken değil mi 65 günlüğüz daha.

CANım anasonu nerden alıyorsun? Aldığın Bir marka mı var ? İlk defa duydum, gazını çıkarmaya mı etkili?

Ayy masallah bizimki ellerini keşfetmek meşgul bu ara

Aktardan tohum aldım canım bı kaç arkadaşım doktor önerdi bize dedi uykuya dalmasjnda gazdan ise yarar dediler de biz gazda fayda gördük
Benimde aklımda olsun bir araştırıyım canım, ah bi uykumu aldığım halimi görse, bebeğim o zaman her gece uyumak isteyecek Uykumu aldığımda çok eğlenceliyim yahu ikimize de bu eziyeti neden yapıyor

Benimde aklımda olsun bir araştırıyım canım, ah bi uykumu aldığım halimi görse, bebeğim o zaman her gece uyumak isteyecek Uykumu aldığımda çok eğlenceliyim yahu ikimize de bu eziyeti neden yapıyor
Gazi varsa yapar dün gece bende vardı onda değilde karnım çok ağrıdı mesela uyuyamadım aynı bebeğim gibi uyumadigimizda enerjimiz olmuyor hep agresif gün bitsin diye bakıyoruz mecbu

Yaptım canım yoksa ellerinden kendini uyutmuyordu yapınca biraz daha çırpınmaya çalıştı etti derken uyudu en son
Bide böyle deneyelim ben oyoe terliyor diye yapmak istemiyorum dün çok terledi ama ellerini keşfetmeye çalıştığından onla uğraşıyor uyuyamiyor yoksa

Ayy masallah bizimki ellerini keşfetmek meşgul bu ara
Ben hıc eldiven takmadım canım aşırı sıcaktı doğduğunda havalar yazık dedim cocuga. Ellerini erken keşfetti. Ama bu hareketi şaşırtıyo erken emekler diyo annem ondan sonra da peşinde koşarsın diye moral veriyor

Bide böyle deneyelim ben oyoe terliyor diye yapmak istemiyorum dün çok terledi ama ellerini keşfetmeye çalıştığından onla uğraşıyor uyuyamiyor yoksa
Ben müslini sardım ayakları serbest zaten sadece kollarını tutmuş oldu müslin olunca terlemiyor canım bizimki her gün yapmıyorum sere serpe yatıyor ama bugün mecbur bıraktı

Bizimki başını tutabiliyor ama çok debeleniyor ve hareket edemedikçe sinirlenip ağlıyor

Ayy şu korkutmalar yok mu valla insanı çocuk yaptığına pişman ediyorlar doğsun uykusuz kalicaksin gazı olucak falan sonra emeklicek bikacaksin peşinden koşmaktan yürüyecek etrafı karistiricak konuscak dilinden bikicaksin falan filan annem dahi diyince deliriyorum

Bizimde yüz üstü yatirinca baya emekleme hareketleri yapiyo.kipir kıpır enerji bombası ahi ve ablası var bu da onlara katilcak belli acelesi var

Ben müslini sardım ayakları serbest zaten sadece kollarını tutmuş oldu müslin olunca terlemiyor canım bizimki her gün yapmıyorum sere serpe yatıyor ama bugün mecbur bıraktı
Bende muslin i yaptım da terlemisti gece ayakları korkarım kalça cikikligi dan dolayı cirpinmaktan terlemistir bizimki

Bizimde yüz üstü yatirinca baya emekleme hareketleri yapiyo.kipir kıpır enerji bombası ahi ve ablası var bu da onlara katilcak belli acelesi var
Ayy yüz üstü sevmiyor durmayı bizimki tek bacağımın üstünde yüz üstü koydugumda bıraksan emeklicek nerdeyse

Sere serpe uyuyabiliyor mu kıpır kıpır imkansız uyuyamiyo benimki 5dk dalıyor elinin kıpırdanisina uyanıyor geri dalıyor uyku uyanık arası geciyio kundaksi

Bende muslin i yaptım da terlemisti gece ayakları korkarım kalça cikikligi dan dolayı cirpinmaktan terlemistir bizimki
Üzerindeki örtü kalındır belki canım birde bizim burda hava soğudu ama kaloriferler yanmadı daha evde kuzeye bakıyor o yüzden terlemiyor 1 hafta sonra yanacakmış daha. Gece korkuyorum yan şekilde kundaklı koymaya yüz üstü düşerse elleriyle çırpınamazsa diye bugün düz yatırdım mesela kundak var diye

Sere serpe uyuyabiliyor mu kıpır kıpır imkansız uyuyamiyo benimki 5dk dalıyor elinin kıpırdanisina uyanıyor geri dalıyor uyku uyanık arası geciyio kundaksi
Bazen irkiliyor gibi elleri havaya kaldırıyor sonra geri dalıyor uykusu varsa ama bu aralar eli kolu durmuyor zaten uyandırmayı bırak uyutturmuyor kendisini hareket etcem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…