- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #27.081
Ay insallahh hep bebek odakliyiz cunkuAynen canım doğum ertesi yanımda kaldı bebeğe bir şey yapacağım zaman kayınvalide arıyordu Aklıma geldi de bebeğe şöyle yapma diye ablam gelmişti bir gün anne ses atıyor diye Şok'a girmiştim o yüzden abisi yokken o da olmasın
O aradaki kopukluk bebek Biraz büyüyünce geçiyor kısa zamanda geçer inşallah hepimizinkini
Sürekli gözüm ustinde gece bile oturup izliyorum uyuyacagimaBacim 7 24bebegi izlersen kafayı yersinkimi zaman yutkunamamis gibi yapıyor kimi zaman gözünü aniden açıp gerikapatiyo gözü açık dalıyor filan çok işlememeye çalış.3.cocugum olmasına rağmen çok izleyince ben bile paniğe kapiliyrm
Hahah çok güldüm yaa bende arada eşime cemkiriyorum zavallim korkuyor üzülüyor mesaj attım bunaldım falan diye hemen tatlı alayim biraz nesen yerine gelsin diyor geçenlerde yine yaptım hesabıma para attı kendine biseyler al diyorAynen Valla şimdi çocuğu uzak okula yollasan yürüsün desen herkes yorulur der bizlerin canı yoktu beni annem 1.sınıfın ilk günü bile götürmedi şimdi hergün okula git gel aman çantaları ağır onları taşı dersleri desen Bi felaket çocuklara vermiyorlar anne babaya veriyorlar resmen hele pandemi den dolayı online tam çıldırmalık çocuğu hadi dışarı çık oyna diyemiyorsun sende inmek zorundasın
etraf tehlikeli evi düzenli tutucan çocuklara yetişicen eşe yeticen baktım herşeye yetemiyorum eş ihmal oluyor sohranıyor e yardım et ozmn gel benle çalış ozmn gör diyor ama bu kıyas beni yoruyor hem vucud hem bedenen yoruluyor işi gereği ama bende yoruluyorum anlamıyor anlamıyor off bugün aşırı depresifimBallilokumm Valla içimde tuttuklarım çıktı bugün Bi yazdın akşam eşime isyan bayraklarını çekeceğim
Aynı biz bugün sabah sıkıldım dedim hemen cüzdana para attı canın ne istiyorsa al dedi tripod aldım artık saçma sapan şeyler alıyorum sıkıldım ondanda eskisi gibi dışarı çıkmak gezmek istiyorum benim sıkıntım çocuk değil pandemi mahvettiHahah çok güldüm yaa bende arada eşime çekiyorum zavallim korkuyor üzülüyor mesaj attım bunaldım falan diye hemen tatlı alayim biraz neden yerine gelsin diyor geçenlerde yine yaptım hesabıma para attı kendine biseyler al diyor
Brokoli de mi gaz yapıyorKızlar ne yicez biz ya tüm kış sebzeleri gaz yapıyormuş k.fasulye nohut zaten yok ne kaldı geriye. Tüm yaz brokoli pırasa hayalini kuran beni aşırı yıktı bu durum
Assagi da mesaj yazma bölümün altına bak canım bı orda yazar sonra alıntı ekleyi seiyorsun ekledikleri liste halinde çıkar assagi kaydirincada alıntıları ekliyorsun çoklu bı bak bakalımaaa bende o çıkmıyor işte alıntıyı seçebiliyorum ama alıntı ekle yazmıyor.
Bunun içinde mesaj yazdığın yerin üstünde resim emojisi var yanında uctane nokta üst üste onu seciyorsun smile görüyorsun tıklayınca çıkar canım seçiyorsun ordanBi alakasız soruda benden gelsin ozmn şu oynak emojileri artık uygulamada kullanamıyorum ben Chrome dan girince oluyor uygulama da kullanmak için nPmam lazım
Benim de en büyük sıkıntım ailemi göremem dışarı çıkamamak pandemi hepsinin sebebiAynı biz bugün sabah sıkıldım dedim hemen cüzdana para attı canın ne istiyorsa al dedi tripod aldım artık saçma sapan şeyler alıyorum sıkıldım ondanda eskisi gibi dışarı çıkmak gezmek istiyorum benim sıkıntım çocuk değil pandemi mahvetti
aynen öyle valla evden çıkarsak evdekilerin yedirmesi için iyi oluyor biberonAynen deniyim bakalım unutması iyi olmaz, olmadı sütü sağıp deniyim bırakıp bır yere cıkmıyorum ama cıkamamak ayrı cıkmamak ayrı:))
ben sanırım hesabı açar açmaz pro olmuştum tam emin değilim. artıları da eskiden cinsellik bölümü prolara özeldi sanırım. şimdiki artılarını bilmiyorum. nickinin renkli olması
aynen öyle valla evden çıkarsak evdekilerin yedirmesi için iyi oluyor biberon
kocaya gel benimki alaya çağırıyo değişiklik olsun diyeHahah çok güldüm yaa bende arada eşime cemkiriyorum zavallim korkuyor üzülüyor mesaj attım bunaldım falan diye hemen tatlı alayim biraz nesen yerine gelsin diyor geçenlerde yine yaptım hesabıma para attı kendine biseyler al diyor
Ayy daha ne istiyorsun benimki sakin gelme burdakiler çocuğa yanaşır virüs varsa kapar diyor ben iş yeri e gidince en azından 3 5 insan yüzü görüp muhabbet edip havam değişiyordu oda gitti elimdenkocaya gel benimki alaya çağırıyo değişiklik olsun diye
Sakın denemeyin, tamamen pişmanlıkBebeğin gazı için kehribar kolye ya da bileklik kullanan var mı?
aman çağırsa ne yazar ne yapcam o kadar adamın içinde ziv ziv ha ev ha orasıAyy daha ne istiyorsun benimki sakin gelme burdakiler çocuğa yanaşır virüs varsa kapar diyor ben iş yeri e gidince en azından 3 5 insan yüzü görüp muhabbet edip havam değişiyordu oda gitti elimden
valla gördüm deniyorum hemenBrokoli de mi gaz yapıyor
Assagi da mesaj yazma bölümün altına bak canım bı orda yazar sonra alıntı ekleyi seiyorsun ekledikleri liste halinde çıkar assagi kaydirincada alıntıları ekliyorsun çoklu bı bak bakalım
Bunun içinde mesaj yazdığın yerin üstünde resim emojisi var yanında uctane nokta üst üste onu seciyorsun smile görüyorsun tıklayınca çıkar canım seçiyorsun ordan
Aynen canım doğum ertesi yanımda kaldı bebeğe bir şey yapacağım zaman kayınvalide arıyordu Aklıma geldi de bebeğe şöyle yapma diye ablam gelmişti bir gün anne ses atıyor diye Şok'a girmiştim o yüzden abisi yokken o da olmasın
O aradaki kopukluk bebek Biraz büyüyünce geçiyor kısa zamanda geçer inşallah hepimizinkini
Bacim 7 24bebegi izlersen kafayı yersinkimi zaman yutkunamamis gibi yapıyor kimi zaman gözünü aniden açıp gerikapatiyo gözü açık dalıyor filan çok işlememeye çalış.3.cocugum olmasına rağmen çok izleyince ben bile paniğe kapiliyrm
Oluyor canım heyecanlandığında felan
Valla öyle sokağa salarlarmış okul dertleri yokmuş net TV yokmuş çocuklar daha az tehlike içindeymiş Bi mahalledeki insanlar genelde akraba olurmuş şimdi okulları ayrı dert büyümeleri istekleri İnternete girmeye başlayınca hele gözetlemek çok zor zaten mahalle kültürü çok az kaldı 15katlı apartmanlar kimseyi doğrudürüst tanımıyorsun bile kime zor oturup düşünseler
Benim okuku
Benim okulum öyle uzaktı ki şimdiki halimle gözüm kesmiyor eskiden nasil gidip gelirmism bı de 1.sinif sırtında çanta.simdi zaten paranoyak olduk tanidigimiza da gonderemiyrz türlü sapikliklar sapkınlıklar derken bide virüs çıktı dışarda da gorusemiyo bebeler ya da yanımıza alıp bı yere gidemiyrz
kızlar çok saçma olacak ama şu çoklu alıntıyı nasıl yapıyoruz?
Kendi çocukları sık sık hasta olunca bende hasta etcem sandı. O kadar sarıp sarmalasak yine hasta olcak çocuk
Kızlar ne yicez biz ya tüm kış sebzeleri gaz yapıyormuş k.fasulye nohut zaten yok ne kaldı geriye. Tüm yaz brokoli pırasa hayalini kuran beni aşırı yıktı bu durum
Cevap vermek istediğin her mesajın altında yazan alıntı yazısını tıklayıp toplu tek bır cevap verıyosun canım, ben öyle yapıyorum telden tele değişir mi bilmiyorum
Benim oğlan biberon almıyor artık geçmiş olsun bana
deneme
yok olmadı valla.
Sadece anne sutu aldgı için direkt kaynaktan besleniyor canım, unutmuş biberonu. Kışa giriyoruz gezmeye gidemeyiz cok ama bugun dedım bı deniyim, yanıma mama aldım sıcak su ıle mümkün değil almadı ittirdi hep. Memeyi deli gibi aldı ama. Üzüldüm cünkü gece eşimin vereceği zaman olurdu belki.
se a deneme ses bir ki sesAlla allaaa nedenki
Ücretle mi oldun kırmızı baya havalı duruyorben sanırım hesabı açar açmaz pro olmuştum tam emin değilim. artıları da eskiden cinsellik bölümü prolara özeldi sanırım. şimdiki artılarını bilmiyorum. nickinin renkli olması
evet 50 tl gibi bişeydi ben olurken hala aynı mı bilmiyorumÜcretle mi oldun kırmızı baya havalı duruyor
Ne iş yapiyordun canım ben İstanbul'da yaşıyordum Aydın'a gelince iş bulamadım bu saatten sonra çocuğumu bırakamam valla kimseye ama çalışmayı da özledim para kazanmayı kaynanam kesin bakar onada izin veremem sevmiyorum yetiştirme tarzını ihtiyaç olmadıkça isim kızımı yetiştirmek eğitmek artıkaman çağırsa ne yazar ne yapcam o kadar adamın içinde ziv ziv ha ev ha orası
çalışmayı ben de özledim ama bi yandan da özlemedim gibi. çok zor olacak kızımdan ayrılmak sanırım ☹
Alıntı yapmadigin için assagida alıntı ekle çıkmıyordu kesin sende dene bakalımvalla gördüm deniyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?