2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ay insallahh hep bebek odakliyiz cunku

Sürekli gözüm ustinde gece bile oturup izliyorum uyuyacagima

Hahah çok güldüm yaa bende arada eşime cemkiriyorum zavallim korkuyor üzülüyor mesaj attım bunaldım falan diye hemen tatlı alayim biraz nesen yerine gelsin diyor geçenlerde yine yaptım hesabıma para attı kendine biseyler al diyor

Son düzenleme:
Aynı biz bugün sabah sıkıldım dedim hemen cüzdana para attı canın ne istiyorsa al dedi tripod aldım artık saçma sapan şeyler alıyorum sıkıldım ondanda eskisi gibi dışarı çıkmak gezmek istiyorum benim sıkıntım çocuk değil pandemi mahvetti

Kızlar ne yicez biz ya tüm kış sebzeleri gaz yapıyormuş k.fasulye nohut zaten yok ne kaldı geriye. Tüm yaz brokoli pırasa hayalini kuran beni aşırı yıktı bu durum
Brokoli de mi gaz yapıyor
aaa bende o çıkmıyor işte alıntıyı seçebiliyorum ama alıntı ekle yazmıyor.
Assagi da mesaj yazma bölümün altına bak canım bı orda yazar sonra alıntı ekleyi seiyorsun ekledikleri liste halinde çıkar assagi kaydirincada alıntıları ekliyorsun çoklu bı bak bakalım
Bi alakasız soruda benden gelsin ozmn şu oynak emojileri artık uygulamada kullanamıyorum ben Chrome dan girince oluyor uygulama da kullanmak için nPmam lazım
Bunun içinde mesaj yazdığın yerin üstünde resim emojisi var yanında uctane nokta üst üste onu seciyorsun smile görüyorsun tıklayınca çıkar canım seçiyorsun ordan

Benim de en büyük sıkıntım ailemi göremem dışarı çıkamamak pandemi hepsinin sebebi

aynen öyle valla evden çıkarsak evdekilerin yedirmesi için iyi oluyor biberon
safirrhm benimkide tutmuyor biberini ilk zamanalr tutuyordu geçen süt sağım dışarı çıkmıştık veririm açıkırsa diye emmedigi yetmezmiş gibi dalga geçer gibi çektiği sürüde fiskirtiyordu oyun yapıyordu

kocaya gel benimki alaya çağırıyo değişiklik olsun diye

kocaya gel benimki alaya çağırıyo değişiklik olsun diye
Ayy daha ne istiyorsun benimki sakin gelme burdakiler çocuğa yanaşır virüs varsa kapar diyor ben iş yeri e gidince en azından 3 5 insan yüzü görüp muhabbet edip havam değişiyordu oda gitti elimden

Ayy daha ne istiyorsun benimki sakin gelme burdakiler çocuğa yanaşır virüs varsa kapar diyor ben iş yeri e gidince en azından 3 5 insan yüzü görüp muhabbet edip havam değişiyordu oda gitti elimden
aman çağırsa ne yazar ne yapcam o kadar adamın içinde ziv ziv ha ev ha orası

çalışmayı ben de özledim ama bi yandan da özlemedim gibi. çok zor olacak kızımdan ayrılmak sanırım ☹

valla gördüm deniyorum hemen

Oluyor canım heyecanlandığında felan

kızlar çok saçma olacak ama şu çoklu alıntıyı nasıl yapıyoruz?

Kendi çocukları sık sık hasta olunca bende hasta etcem sandı. O kadar sarıp sarmalasak yine hasta olcak çocuk

Kızlar ne yicez biz ya tüm kış sebzeleri gaz yapıyormuş k.fasulye nohut zaten yok ne kaldı geriye. Tüm yaz brokoli pırasa hayalini kuran beni aşırı yıktı bu durum

Cevap vermek istediğin her mesajın altında yazan alıntı yazısını tıklayıp toplu tek bır cevap verıyosun canım, ben öyle yapıyorum telden tele değişir mi bilmiyorum

Benim oğlan biberon almıyor artık geçmiş olsun bana

yok olmadı valla.

Alla allaaa nedenki
se a deneme ses bir ki ses

aman çağırsa ne yazar ne yapcam o kadar adamın içinde ziv ziv ha ev ha orası

çalışmayı ben de özledim ama bi yandan da özlemedim gibi. çok zor olacak kızımdan ayrılmak sanırım ☹
Ne iş yapiyordun canım ben İstanbul'da yaşıyordum Aydın'a gelince iş bulamadım bu saatten sonra çocuğumu bırakamam valla kimseye ama çalışmayı da özledim para kazanmayı kaynanam kesin bakar onada izin veremem sevmiyorum yetiştirme tarzını ihtiyaç olmadıkça isim kızımı yetiştirmek eğitmek artık
valla gördüm deniyorum hemen
Alıntı yapmadigin için assagida alıntı ekle çıkmıyordu kesin sende dene bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…