2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim sıpada sabahı sabah etti 11den 3e kadar uyudu ama oğlumunn dersi vardı uyuyamadım şimdi zombi gibiyim eşim gelsin die bekliyorum gerçi oda işe yaramıyoda
Yaa bizimkinin gelmesini bende bekliyorum az dinleneyim uyuyayım diye genelde gelip oynuyor ediyor onları izlemekten gidip yatamiyorum gidip yatayım diyorum bu seferde eşim onuda götür uyut uykusu var diyor o uyuyana kadar zaten saat geç oluyor sonra artık saat başı uyan yada uyumaa sabahla modu oluyor faydası yok kisaca

Kızlar bugunki mucize resmen 2 den beri uyuyor sadece emmek için kalkti 4 kere şoktayım uyudu bugün dün toplasan yarım saat uyumadı gündüz bu kızın ayarı hiç yok yaa aklımda tek bir soru gece beni uyutur mu safirrhm seninkide dün öyleydi dimi

Benmki gece de uyudu şükür darısı başına

Az önce resmen kahkaha attı ablasına oğlum, bunu da tarihe not ettim 7 Kasım 2020 Bebek güncesi defteri geldi hediye, siz de temin edebilirseniz harika bir defter kızlar. Kızımda hep ajandaya yazmıştım oğlumunki pek güzel, neler neler var. İleride gelinime sağlam hava atarım tabı bi bakıyomuşum onunkı bzmknden afilli

Ahh şimdiden kaynanalik ve gelinle yarış halı Ah şimdiden kaynanalik ve gelinle yarış halı.kaynanalik dürtüsü doğuştan mı ki..oğlan 4yasinda hiç gelin düşünüp yarismadim kaynanam ha var ya yok ondan mı ki

Espri yapmıstım. Keza bazen damat muhabbeti de yaparız. Allah o günleri gösterir inşallah.

Kizlar bizim bebeler grip soguk alginligi vs gibi hasta olabiliyolar mi ? Burnu sumuk dolu gibi serum fizyolojik yaptim ama disari bi sey de cikmadi yanlis mi yaptim ki uygulamasini nasil yapiyosunuz siz ,?

Bizimkide hep kıvranıyor baktım vermediğim günlerde de kıvrandı gazı gelmeyince veriyorum biogaiya da 15 günde alışıyormuş bağırsaklar bi yerde okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…