2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kizlar bizim bebeler grip soguk alginligi vs gibi hasta olabiliyolar mi ? Burnu sumuk dolu gibi serum fizyolojik yaptim ama disari bi sey de cikmadi yanlis mi yaptim ki uygulamasini nasil yapiyosunuz siz ,?
Canım bizimkide öyle burun boş geniz dolu hırlayıp duruyor sinir ediyor beni serum fizyolojik yapıyorum ama açılmıyor ya

Şimdi koca katili olabilirim de 3bebeyke dul kalmiyim diye kendimi frenliyrm
Bende öyle bide kalkmış napiyorsun diyor buna ne cevap versem bilemedim Starbucks ta kahve içiyorum en uygunu hayır gece uyucagima iki muhabbet edelim diye yanında durdum beyfendi yatarken bı sarılmayı çok gördü hayır az bı pohpohlasa ölecek sanki

Bizi Bizimki büyükler in yanında yatıyor hep den terkedikdik bebeğimlebiz değil bunlar lohusa anacim hep hassaslar yorgunlar kirilganlar

Bizi
Bizimki büyükler in yanında yatıyor hep den terkedikdik bebeğimlebiz değil bunlar lohusa anacim hep hassaslar yorgunlar kirilganlar
Ayy vallaa yaa bebek uyusa iniltilerinden kipirdamalarindan uyumadım bide huzursuzsam hayatta uyuyamam işten gelir yorgun biliyoruz ama TV izlenir çocukla oynanır telefonla oynanır mesajlasilir ama hiç karicim sarılayım nasılsın iyimisin diyip muhabbet edilmez valla erkek olmak var yaa salonu toplamadim odaya bebeği uyutmaya gittim arkamdan salonu topla gel yatağa dimi yok biz simarttik bunları yediği önüne yemediği arkasına getirerek hiç hediye alıp gelme yok para vereyim al diyor söyleyince alıp kızımı gideyim diyorum aileme aylarca gelmiyim değerimi bilsin diyorum pandemi var ve dayanamam özlerim onlar gibi ödün olamıyorum ben yaa

Kızlar İstanbul’da 10 yas ve altı çocugu olan çalışan annelere idari izin gelmişti geçen gün..bu haber doğru dimi,alt yazı görmüştüm,,doğum iznim daha bitmediği içinde tekrar bakmadım..faydalanıyo muyuz bundan

Ne toplaması 3 5parca da o dağıtır

Nasil uyguluyosun ? Biraz birine biraz birine cektim ama disari akan bi sey olmadi yuttu mu ki hepsini
Aynı senin yaptığın gibi biraz birine biraz birine yapıyorum çekiyorum bazen ilaç geliyor geri bazen hiç birşey gelmiyor Yutuyorlar genizden gideni zaten benimkinin genzi dolu nasıl çıkacak onlar ordan ben anlamadım

Canım bizimkide öyle burun boş geniz dolu hırlayıp duruyor sinir ediyor beni serum fizyolojik yapıyorum ama açılmıyor ya
Ben de çok üzülüyorum cocuk ememiyor gece memeler dolu olunca hepten bogazıına kacıyor öksürük, hapşırık, nefes alamama..serum fizyolojik yapınca bı de beslersem kustugunu fark ettm. Yutuyor cunku tuzlu su mide bulandırıyor demek kı. Kaynatılmıs su ile yapıcam bundann sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…